Sivasspor maçına bilenme adına önmeli bir maç. Umarım yönetim en kısa zamanda bir forvet alır da yiğidoları ezeriz. Haydi Trabzon'um at şu "ölü toprağını" üstünden...
Fortis Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 3. maç. Bol gollü bir galibiyet bekliyoruz.
Konu bordobluex tarafından (06.01.2008 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Sivasspor maçına bilenme adına önmeli bir maç. Umarım yönetim en kısa zamanda bir forvet alır da yiğidoları ezeriz. Haydi Trabzon'um at şu "ölü toprağını" üstünden...
%100 kazanmamız gereken bir maç..
Konu İsmail Çavuşoğlu tarafından (07.01.2008 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Adana biraz daha dişli buna 4 atarız
bunlarada 4-5 atarız galiba
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Arkadaşlar siz galiaba ADS(AdanaDemirSpor) ile KırıkkaleSpor u bir tutuyorsunuz. Ben Adana'da yaşadığımdan biliyorum. Stadıyla,taraftarıyla Süper Lig'e yakışan bir takım.
Eğer bu maçta puan kaybedersek şaşırmam. Yukarda 4,5,6 isteyen arkadaşlar bu maçın gazına geldiklerine ads maçını izleyince anlayacaklar. Normal bir 2. lig karşılaşması seyirci ortalaması 11.000. Sanırım bu bile bizim onları ciddiye almamız için yeterli bir sebep.
Fakat, defans oyuncuları çok ağır. Ve forvetleri de çok etkili değil. Sadece orta sahaları çok iyi fiziksel mücadele ediyor. Maçta girdiğimiz %100 lük pozisyonları gole çevirsek alırız maçı. Bize karşı oynarken kapalı bir oyun oynayacaklarını sanmıyorum. İnşallah kayıpsız geçeriz.
FxY
barış oynar bu maçta...kadir de oynar....bu maçıda alıp asıl maça bakmak lazım...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Farklı kazanıp averajı düzeltmeliyiz.
bence bu mac dahada zor olacak gibi
bu maci
ve son olan genclerbirligi macini alip gruptan cikariz
hadi trabzonum
BEKLE SIVAS GELIYORUZ.
bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...
bu aksamki macin aksine cok daha zor bir mac olacaktir.ama yin de adimiz trabzonspor oldugu icin normal futbolumuzu sahaya yansitirsak kazaniriz.ben 2-0 veya 3-1 gibi bir galibiyet bekliyorum.
Adana ile KK kıyaslanamaz. Grubunda lider durumda bulunan AD devre arasında Erhan NAmlı gibi bir kaç tecrübeli oyuncuyu daha kadrosuna kattı.
Kesinlikle farklı yenebileceğimiz zayıf bir rakip değil. Özellikle bizim defans ve kalecinin maharetleri göz önüne alındığında maçın zor geçebileceğini söyleyebilrim.
ÇOK Kolay maç olmayabilir fakat kazanmak zorundayız.
Adana Demirspor Kırıkkalespor'dan hem oyun hem de tribün olarak daha güçlü bir takım.
Tabi kesinlikle bizim rakibimiz olamaz o ayrı.
birakin bu ıkıncı lik takımlarını yenelim da
bu maçıda kayıpsız geçmemiz lazım normalde bizi zorluyacak bir rakip değil ama hem Trabzonsporun böyle ufak takımlara yenilik elenmesi hemde Türkiye kupasının süprizlere açık olmasından dolayı kesin konuşmak istemiyorum
Bu maçtada farklı bir skor olur ama Futbol açısından inşallah doyurucu bir bir futbol izleriz...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
barışın maçı olur inşallah
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
herkes yenmek istiyor ancak hüseyin bu maçta da bir iki ikram yaptı ama karşı taraf değerlendiremedi.
hüseyinin katkısı olmadan maçın keyfi çıkmıyor .
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
KK maci gibi gecmiyecegi kesin, bu defans böyle pozisyonlar verirse isimiz var bence...Ilk 15 dakkada gol bulursak farka gideriz.
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Adana maçına gelecek olan arkadaşlar varmı biz Mersinden grupça Adanaya gitmeyi düşünüyoruz..
---------------Onur----------------
Ferhat---Tayfun----Cagdas---Keceli
---------Adnan---Hüseyin----------
Gökdeniz----------------Baris Memis
------------------Kadir------------
------------Ergin------------------
Bence bu macta bu 11le oynamaliyiz...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
bence bu mac genclerimizin maci olacak , egre firsat verilirse genc oyuncular kazanabiliriz as takim icin.Birde bu Ergin Keles ten bisey anlamadim ben arkadas,adam artis gibi sahda dolasiyor sadece,mücadele denen bisey yok ben Tomas Jun dan farki yok
ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...
Kazanacağız elbette.. Ama herkesin sandığının aksine K.kale maçından dahada kolay ve güzel geçecek.. Form tutuyoruz..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)