Sayfa 467 Toplam 861 Sayfadan BirinciBirinci ... 367 417 457 465 466 467 468 469 477 517 567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 21509 adet sonuctan sayfa basi 11,651 ile 11,675 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Onur Recep Kıvrak

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Sefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaptanlıktan sonra maddenin öneminin kaldığını düşünmüyorum. En azından yurtiçi için..

Evlenene kadar biraz mutsuz gözüküyordu gideceğini düşünüyordum ama balayından geldiğinden beri ağzı kulaklarında Allah bozmasın..
    adama klupten hisse verseler o madde varken içim rahat değil.

Oğuz B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

Kaptan

" Herkes Rüştü abi gibi olmak istiyor. Ama benim amacım ikinci bir Şenol Güneş olmak. "
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Baki'nin yazdığı sözü Trabzonspor'a imza atarken söylemişti. 5-6 sene önce. O sırada teknik direktör Ersun Yanal'dı.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Trabzonspor Kongre Üyesi
    TSelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Kaptan dediklerimiz bizi hep sırtımızdan vurdu.
    Umarım sen de onlar gibi olmazsın Onur Kaptan
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Tolganın gitmesinden sonra başımızda demoklesin kılıcı gibi duran 7,5 milyon maddesi derhal kaldırılmalı diye düşünüyorum....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Forumdan Uzaklaştırılmıştır poetricus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Faik Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolganın gitmesinden sonra başımızda demoklesin kılıcı gibi duran 7,5 milyon maddesi derhal kaldırılmalı diye düşünüyorum....
    Seninle hiç bu denli aynı fikirde olmamıştım Faik.
    Ben de...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    agahozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Onur, mevcut takımda en fazla maaşı alması gereken kişidir. Acilen, istekleri doğrultusunda yeni ve uzun soluklu bir anlaşma yapılmalıdır kendisiyle. Serbest kalma maddesini de koy 15 milyon euro, sonra Allah sakatlık bela vermesin diye dua etsek yeter 10 yıl.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

slmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Alıntı agahozlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur, mevcut takımda en fazla maaşı alması gereken kişidir. Acilen, istekleri doğrultusunda yeni ve uzun soluklu bir anlaşma yapılmalıdır kendisiyle. Serbest kalma maddesini de koy 15 milyon euro, sonra Allah sakatlık bela vermesin diye dua etsek yeter 10 yıl.
    Velev ki gs muslerayi 25e satti, satamaz bence ama diyelim satti, yerine 15e onuru alsa sana koymaz mi ? Bana cok koyar, koydurmasinlar madde o madde olmak zorunda degil arkadas burasi İspanya degil !
    Mustafa Yumlu.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    agahozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı slmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Velev ki gs muslerayi 25e satti, satamaz bence ama diyelim satti, yerine 15e onuru alsa sana koymaz mi ? Bana cok koyar, koydurmasinlar madde o madde olmak zorunda degil arkadas burasi İspanya degil !
    Attırabiliyorsan tabiki bu maddeyi koydurtmadan imza attır, haklısın.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

halil ibo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yönetim uyuma kalecine sahip çık !
    Pis sırtlanlar,aşağılık sansarlar pusuda.Onur'la sözleşme uzatmak için ne bekliyorsunuz? Sadri Şener gibi kongre mi bekleyeceksiniz.Yoksa ellerimizin arasından kayıp gitmesine seyirci mi kalacaksınız ?
    Bekleneni,yakışanı yapsın yönetim artık.
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Ali İhsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Artık sakatlanırsa veya gs muslerayı satarsa korkusunu iyice hissetmeye başladım
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

fincher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transfer olmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinde yer alan, "7.5 Milyon Euro'yu getiren alır" maddesi yönetimi rahatsız ediyor.

Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinde yer alan, "7.5 Milyon Euro'yu getiren alır" maddesi Trabzonspor yönetimini rahatsız ediyor. Bu rakamı daha yukarılara çekmek için önümüzdeki günlerde Onur ile bir araya gelecek olan Bordo-Mavili yöneticiler, başarılı file bekçisinin de bu teklife olumlu yaklaşmasını bekliyor. Trabzonspor'un en değerli oyuncusu konumundaki Onur, sezon başında kendisine gelen tekliflere, "Hiçbir yere gitmeyeceğim, Trabzonspor'da mutluyum" diyerek cevap vermişti.

http://www.medyatrabzon.com/sozlesme...cek-66389h.htm

Mert' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Parası arttırılıp madde kaldırılmalı acilen.

unaLhso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Git sende git nasılsa istikrarlı Zeki var.

gece_bekcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

15 Milyon yada 20 milyon koysunlar. Şimdi alacaksa alsın GS, çakallık yapmaları zor.
    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
    ölümüne ....BORDOMAVI...

Nereden
    Trabzon

O madde rahatsız edici amenna, ama şunu da unutmamak lazım; Onur gitmek istese kimse onu tutamazdı. Ben kendisiyle sık olmasa da görüşüyorum. Onur pekçok yerlinin yerlisinden daha bağlı Trabzon'a. O madde Onur'un isteğiyle konmadı. Ha gün olur onu da futboldan veya Trabzonspor'dan soğutursak iş değişir.
    Bir şey daha: Başkasıyla karıştırmayın, Onur tepeden tırnağa, kemikten iliğe ADAM'dır.

61viya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Hocam bu "adamdır" sözü, o kadar çok kullanıldı ki... Şimdi düşünüyorum da, niteleme eksik kalmış hep. "Gereksiz" sözü atlanmış. Ve çok ilginçtir. Yılların duygusalı ben bile, çok zamandır kimse için adamdır, şudur budur demiyorum. O kadar çok darbe yedik ki. Ve yine çok ilginçtir, herhangi bir takım taraftarının, takımının futbolcusu gittiğinde bizim kadar yıpranmadığına eminim. Öyle büyük değer veriyoruz ki bu formaya ve formaya hayat verenlere. Kandırılmaktan yoruldum artık. Çok zamandır, güzel sıfatlarla bahsettiğim bi Onur var, bi Tolga. Tolga da gitti...Bu renklere, varoluş amacımıza sahip çıkışı ayrı bi konu, gidişi ayrı.. Gevezeleşti parmakalrım yine. Demem odur ki, son cümlenize hep inandım. Hala inanıyorum. Dilerim, en azından bu sefer, darbe yemeyiz...Çünkü, ismiyle, duruşuyla, tam da olması gerektiği kalede duruyor. Tam da korunması gereken kalede o.
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Onur Civelek61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Onur gibi bir kaleci asla kaybedilmemeli. Barca isterse baska tabi
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Nereden
    Trabzon

Alıntı 61viya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bu "adamdır" sözü, o kadar çok kullanıldı ki... Şimdi düşünüyorum da, niteleme eksik kalmış hep. "Gereksiz" sözü atlanmış. Ve çok ilginçtir. Yılların duygusalı ben bile, çok zamandır kimse için adamdır, şudur budur demiyorum. O kadar çok darbe yedik ki. Ve yine çok ilginçtir, herhangi bir takım taraftarının, takımının futbolcusu gittiğinde bizim kadar yıpranmadığına eminim. Öyle büyük değer veriyoruz ki bu formaya ve formaya hayat verenlere. Kandırılmaktan yoruldum artık. Çok zamandır, güzel sıfatlarla bahsettiğim bi Onur var, bi Tolga. Tolga da gitti...Bu renklere, varoluş amacımıza sahip çıkışı ayrı bi konu, gidişi ayrı.. Gevezeleşti parmakalrım yine. Demem odur ki, son cümlenize hep inandım. Hala inanıyorum. Dilerim, en azından bu sefer, darbe yemeyiz...Çünkü, ismiyle, duruşuyla, tam da olması gerektiği kalede duruyor. Tam da korunması gereken kalede o.
    Ben bu sözü ikinci krz kullanıyorum. İlki de yine Onur içindi. Diğer söylediğin her şeye katılıyorum.

Sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Kaptanlık verildi. Şimdi geriye ücretini 1,5-2 Milyon € arası bir fiyata çıkartıp 5 yıllık yeni sözleşme yapmak kaldı..

ilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Benimde hasbelkader iletişim içerisinde olduğum yakınları var. Ama her aldığım bilgiyi elbette paylaşmam mümkün değil. Bu sayfalarda ısrarla "gitmez, gitmeyecek" yazdığım sıralarda hep Burak, Selçuk, Engin örnekleriyle karşılaştığım için susmayı seçtim. Onur sizin bizim gibi bir adam. Derdi para falan değil. Yerel medyada takılan tayfanın yaratmaya çalıştığı bir algı var şu sıralar. Neymiş Onur, Malouda'nın aldığı paradan rahatsız olacakmış. İyi de birader geçen sezon Halil'den, Volkan'dan, Zokora'dan, Janko'dan senelik az alan adam mı gidip Malouda'nın aldığı paradan rahatsız olacak?

Bununla beraber kaptanlık verildi ve kendisiyle tekrar oturup konuşulacak. Bir aksilik çıkmazsa iyileştirme ve o maddede değişiklik olacak. Madde kaldırılmayacak ama Avrupa yolu açık olacak falan fistan. Zaman ne gösterir bilinmez gerçi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Nereden
    Afrika Diğer

Şota'yı mı Hami'yi mi hangi oyuncuydu sattığımızda yurtiçindesadece Trbzonspor'da oynayabilir maddesini koydurmuştuk.

Benzeri uygulama olabilir.
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    AYYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yıllık 2 milyon euro almalı ve kaptan kalmalı.Yurtdışına istediği klübe gidebilir.

Sezgin Öztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hiçbir futbolcuda göremediğim samimiyeti sebebini anlamadığım şekilde sende görüyorum KAPTAN... Hani hiç tanımadığın insanı sanki çok yakından tanıyormuş gibi hissedersin ya işte öyleyim sana karşı sanki bizim evden birisin umarım hep öyle kalırsın.
    Ağasarlı_61

Hamdi Kalaycı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

Yıllık ücretinde güzel bir iyileştirme yapılmalı ve 7,5 Milyon Euroya serbest kalır maddesi kaldırılmalı. Kaldırılmazsa da en az 20 Milyon Euro yapılmalı.
    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)