Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çok İlginç Bir Penaltı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çok İlginç Bir Penaltı!

http://vidivodo.com/video/komik/9243..._penalti_golu/

arkadaşlar böyle bi golün şimdiki kuralara göre sayılma ihtimali varmı ..ben pek bi yorum yapamadım
    BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

eskiden yanılmıyorsam bu taktiksel bişeydi ve sayılabiliyordu.çünkü kurallarla tam oturmamıştı yani belirsizdi.ama yapılan son hakem seminerleri ve kural düzenlemelerinde günümüz futbolunda mimkün değil diye biliyorum.topun doğrudan tek seferde kaleye vurulması gerekir.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Şimdi olsa da gol kararı verilir... Gectigimiz senelerde söhretler turnuvasında Rıdvan ve Tanju böyle bir penaltı atışı yapmışlardı...
      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

gecen sene arsenal da böyle penalti ati ama gol olmadi

Yorum

Hayır, penaltı atışı doğrudan kaleye vuruş olarak yapılabileceği gibi pas olarak da değerlendirilebilir. Nizamidir. Pires geçtiğimiz senelerde böyle bir pozisyonda topu ısklamış ve rezil olmuştu...

Yorum

eğer gol sayılırsa, o zaman bu çok akıllıca bi penaltı kullanma biçimi
            BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Savunmalar biraz dikkatli olursa pek de sorun çıkmaz,basketboldaki "box out" terimi futbola da girmiş olur sadece .
              Her daim TRABZONSPOR!
              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
              "7"

Yorum

İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben bildiklerimi yukarda paylaştım ama tam da emin değilim.paslı kullanabileceğinide yeni dönemde pek sanmıyorum.ama arkadaşlar ikisininde örneklerini vermiş.bu siteyi istersen bi gezin.tff nin resmi sitesi.

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

turkiyede olsaydi katliam cikardi

Yorum

Ben Şu ana kadar Penaltıda direk kaleye vuracaksın diye bir kural duymadım .. Duymadığım için bu ilginç penaltı gayet akıllıca Türkiyede denemek lazım
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

Arkadaşlar sonuçta bu penaltı ister kalaye vururum, ister aut, ister taça, istersem arkadaşıma atarım yani sonuçta bu atılan peanltı gayet normal ve bunu saymayacak hakem yoktur.
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

arkadaşlar fifa penaltı atışıyla ilgili açıklama yaparken şu açıklama bu duruma yorum yapmaya olanak sağlıyor sanırım ;

'' *Oyuncu topu ileri vurmalı.
                        *Başka bir oyuncu dokunmadan atışı yapacak oyuncu ikinci kez topa temasta bulunamaz.
                        *Topa dokunulduğunda top oyuna girmiş sayılır.

bu durumda gol bence de sayılır ama biraz ahlaksızca olur
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

bizim takımında bunu uygulaması gerekiyor o zaman normal şekilde atamıyoruz böyle 2 ye 1 atarız

Yorum

kesinlikle gol..topa dokunduğun anda top oyunda demektir.ama topla ilk oynayan başka birisi müdahale etmediği sürece bir daha müdahale edemez.direkt kaleye vurulacak diye birşey söz konusu değil.tabiki rakip savunmacıların burada dikkatli olması gerekir.
                            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Bu penaltı benim bilgisayarımda bulunmakta ve kullanan kişi de futbol zekası mükemmel olan J.Cruyff.Gol nizamidir,tartışmasız.
                              keyif adamı ..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X