Ben karşı değilim işimede gelir
Trabzonspor'umuzun İstanbuldan yönetilmesine karşımısınız ? Neden ?
Ben karşı değilim işimede gelir
akıl başta olduğu sürece heryerden yönetilir yeterki eksiklik olmasın şimdiki gibi....
akılla yönetilsinde isterse çinden yönetilsin
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
başarı gelsınde yerı farketmez .. yapa bilen varsa uzaydan bile olurr????
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
isterseler uzaydan yönetilsin ama adam gibi yönetilsin...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Normalde, cevabı bu kadar açık ve herkesin hem fikir olduğu bir başlığı çok anlamlı bulmazdım ama sırf millet ara transfer başlığından uzak dursun diye bu başlığı destekliyorum. Hatta duruma göre ilerde "tabi ki Trabzon" bile diyebilirim![]()
Yahu nerden yönetilirse yönetilsin
Bence önemli değil...
Ehil kişlerin elinde yönetildiği sürece problem çıkmaz..
İletişim, haberleşme bu çağda bu kadar gelişmişse mekan çok da önemli değil diyorum..
Kriterim ehil kişlerin yönetmesi...
Yani Merkez Bankası İstanbul'a taşınırsa ne olur
Taşınmazsa ne olur sorusuna benzedi bu olay..
Ben Durmuş Yılmaz'ın haklı olduğuna inananlardanım mesela...
Başkası da Ankara gerekli diyebilir..
Brezilya'dan yönetilmesi daha faydalı olur bence![]()
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
insanın merkezi beyindir.....insan beyinden yönetilir....
Türkiye'nin merkezi Ankaradır.... İstanbul değil...Ankaradan yönetilir Türkiye
Trabzonsporun merkezi Trabzondur...Trabzonspor Trabzondan yönetilir...yönetilmelidir..
Şimdi tersinden bakalım olaya....
İnsan beyin yerine g...den yönetilir mi yönetilir se ne olur????
Türkiye İstanbuldan yönetilirse ne olur????(zaten İstanbuldan yönetildiği için bu haldeyiz....)
Trabzonspor başka yerden yönetilirse ne olur (ki başka yerden yönetildiği için bu haldeyiz...)
Tabiki olduğu yerden!
Trabzon'dan!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
keske trabzondan yönetilebilse
EĞİTİM ŞART!!!
TRABZONSPOR bilinci zedelenmesinde,akıllı yönetildiği sürece nerden yönetiliyorsa yönetilsin.ama yinede Trabzon en mantıklısıdır.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
böyle başlıklar kafaları karıştırıyor kanımca. Yönetim trabzonda olmalıdır futbolcularla yatmalı onlarla kalkmalıdır.
{hep yek hep tek}{forever trabzonspor}
"n." kere açılan ve de "n." kere kapatılacak bir başlık...
Bu anlamsız başlığı yorumlamaya gerek var mı?
Konu hakkındaki yorumum:
Bence Trabzondan yönetilmelidir. Fakat başkanlığa laik gördüğümüz insanların %95 i İstanbul'da. O halde yapacak bir şey yok. Seçtiğimiz başkan nerde yaşıyorsa oradan yönetilecek.
Ama konuşulması gerekn nereden değil, nasıl yönetileceği.
Ve tüm samimiyetimle söylüyorum bu başlık, o geyiğe çevrilen transfer başlıoğından 1000 kez daha önemlidir.
FxY
önemli konular kilitlenir hatta silinir herhalde. Insallah adet olmaz !
burasi türkisch.
Are you not entertained?
albayrak isterse uzaydan yönetsin yine bu takımı katleder
Ben uzaydan yönetilmesi taraftarıyım![]()
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Trabzondan yönetilmesi gerekir. Ancak orada trabzonspor gibi 10 milyonlarca dolar işlem hacmi bulunan bir dünya kulübünü yönetebilecek para ve iş idaresi tecrübesine , yönetişim birikimine ve kabiliyetine sahip kimse bulunamıyor. Bukapasitedekilerin hepsi Trabzon dışında çalışıyor ve yaşıyor. Yöneticiler dışarıdan veya herhangi biryerden olabilir. Yönetim Trabzondan olmalı.
İyi yönetildikten sonra isterse Mars'tan olsun.
Nereden yönetilirse yönetilisn benim için hiç sorun değil.Yeterki adam gibi akıllı kişiler tarafından yönetilisin yeter.
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)