komik resimler
resimleri görebiyorum görebilen varsa söylesin
evet fotolar görünmüyor...
Günün Eglencesi bu bölüm için uygun degil mi?
RESIMLERI BI GÖRSEKTE KOMIKMI DEGILMI KARAR VERSEK
osmanozcilingir Nickli Üyeden Alıntı
aynen bosuna topic kirliligi olmasin..
Bende göremiyorum...
bayagi komikmis resimler nerden buldun böyle komik resimleri
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
gülmekten yelere yattim valla suraya bak...[img]smileys/smiley36.gif[/img]ben görüyorum...
[img]smileys/smiley36.gif[/img]bozo helal be böyle resimleri hayatimda görmedim daha önce gören varmi cok merak ettim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
resimleri bende göremiyorum ancak çarpi isaretininüzerine sag tiklayip özelliklerden url(adres)sini alip alip yeni bir sayfaya yapistirip enter a basin. ben öyle yaptim..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
yada bu sayfayi 20 dakika kadar açik birakin sanirim resimler açilacaktir..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/KHD%20NT.KHD-NT/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/ERKN6TKJ/tur1409%5B1%5D.jpg[/img]
resimler güzel [img]smileys/smiley36.gif[/img]yalniz günün eglencesine tasinmali bu baslik
resimleri görüyorum ama bu konu günün eglencesine tasinmali. yoksa yarin baskasi komik fikralar, baskasi komik karikatürler diye yeni basliklar açacaktir[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Topic açilali bir sene olmus yöneticilerin gözünden kaçmis sanirim.
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ewet konu eski ama lazkopat yorum yaparak konuyu ilk sayfaya tasimis bizde hemen atlamisiz[img]smileys/smiley4.gif[/img]artik kapatirlar heralde
Sitede online yönetici yok galiba yoksa çoktan sariyi baglamislardi kapiya[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)