İlk maçlar
31/10/2007 MKE Kırıkkale 1 - 3 Adanademirspor
30/10/2007 Vestel Manisa 3 - 0 Trabzonspor
bitmişti. Sonunda rahat izleyebileceğimiz bir maç geldi...
İlk maçlar
31/10/2007 MKE Kırıkkale 1 - 3 Adanademirspor
30/10/2007 Vestel Manisa 3 - 0 Trabzonspor
bitmişti. Sonunda rahat izleyebileceğimiz bir maç geldi...
Önce TRABZONSPOR
Büyük konuşmayayım ama 5-6 tane atarız gibime geliyor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Paf takımdan çıkarılan gençleri izleyebileceğimiz bir maç.İkinci devre öncesi ilk hazırlık maçı bir anlamda.Kazanmasına kazanırız da ileride averaja da ihtiyaç duyabileceğimizi unutmadan olabildiğince farklı kazanmaya çalışmalıyız.
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
iyi bir hazırlık maçı olacaktır.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Hic dusunmeden farkı marki gencleri surelim sahaya. Fark atmak degil malzemeyi gormek daha onemli
13 Vitor Hugo
fatih karagumruk ornegini unutmamakta yarar var diye dusunuyorum. mac hazirlik maci degil, turkiye kupasi macidir. o ciddiyetle oynanmalidir. ersun yanal'in kazanacak takimi sahaya sureceginden kuskum yok; gencler olsun, olmasin.
Gruplarda genel averaja bakıldığından bol bol gol atmak lazım.
gencleri oynatalim ama yattara, gokdeniz, ceyhun da kadroda olsun. baktik kotu gidiyo aliriz oyuna onlari.
------------Tolga-------------
Adnan--Erdinc---Tayfun--Keceli
--------Ferhat--Yusuf---------
Yattara---------------Gökdeniz
--------------Kadir------------
---------Umut-----------------
Mesela söyle bir kadro kurulabilir bu macta bence...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
arkadaşlar ilk maçı 3-0 kaybetmiştik...böyle maçlarda 5 6 tane atmamız şart.....altayı 1-0 yenip elendiğimizi hatırlıyorsunuz herhalde...
ziya dönemindeki gibi küçük takımlara karşı bile 1-0 2-0 kazanılan maçların aksine bu maçtan fark bekliyorum.
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Devre arası transferlerle 5-6 tane atarız..
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
bu takımdan baskı yersek hiç şaşırmam, zor maç olacak
bu kadar hafife almayın Türkiye Kupası her zaman süprizlere açık bir kupadır bari bu sene bu kupayı alalım
Aliriz. Gecin bu Maci
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Ligdeki sıralamamız bulunduğumuz tabloya bakarsak tek hedefimiz Türkiye Kupası Bu maçı rahat alırız diyorum Ersun Hocaya dikkat diyorum sakın yedeklerle çıkma Hocam !!
Tahmini Skor 5-1![]()
Kazimişi gzas vorert
f.bahce macindaki hirsi sahaya yansitirsak 7-8 tane atardik.rakibin ismine bakip oynayacagimiz icin yinede en az 3-4 tane atariz.gerisi basarisizlik olur.
3 ten aşağı fark olursa yazık başka bişey demiyorum manisadaki kötü averajı kapatmamız lazım ...
inşallah farklı galip geliriz .
inşallah yenilmeyiz.![]()
Ankara'dan Kırıkkale'ye gidilecek mi?
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
rakıbın ismine bakıp kesınlıkle kucumsemeyelim.bız normal topumuzu oynayalım yeter..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Gençlerin arasına Yattara ve Gökdenizi eklersek fark olur.
moralman düzelme maçı olur
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
öyle kolay lokma değil kimse. pendik maçını örnek verelim çok öncelerden![]()
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)