en buyuk hayalım ve beklentım sampıyonluk
yapmak ıstedıgım: sampıyonluk macında stad'da olmak![]()
en buyuk hayalım ve beklentım sampıyonluk
yapmak ıstedıgım: sampıyonluk macında stad'da olmak![]()
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
yeni yılı kutlamak mı!... neden?çünkü bizim ne dinimizde ne kültürümüzde böyle bir olgu yok.ecnebi kültürü meğer bize ne kadar da sirayet etmiş.
......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
okulu bitirmek.yeter daa 6 senedir git gel git gel.hade 2008 göreyim seni.
Özkan SÜMER
Rakipten forma dilenmeyen futbolcu..
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
2008 yılından özel bir takım beklentilerimiz var tabii ki ama Trabzonspor ile ilgili en büyük dileğim en kısa zamanda Nuri Albayrak ve Hüseyin' den bir an önce kurtulmaktır..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Herşey güzel olacak inşaallah![]()
Şuandaki İlk Beklentim ve İsteğim Dersi sabote eden öğrencilerin karnesine boyuna uzun enine dar bir çizgiden oluşan güzel notlar vermek...
Önce TRABZONSPOR
Konu Mayls tarafından (23.12.2007 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yazın Trabzona gittiğimde bana ve bu kulübün gerçek sahiplerine misafirperverce davranacak kulüp personeli hayal ediyorum...
albayraktan kurtulmak ve Trabzonsporumuzu şampiyon görmek
hayat geldi geciyor işte..
önce herkesin sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum Trabzonspor taraftarınında ancak TRABZONSPOR un şampiyonluğuyla mutlu olacagını bıldığim için;
TRABZONSPOR umuzu 2008 de Şampiyon olarak görmek istiyorum.
birde şöyle bir tablo olursa mutlulugumuzun bin kat daha artacağına eminim.
TRABZONSPOR 2008-2009
oynadığı maç sayısı:34
galibiyet:34
malubiyet:0
beraberlik:0
attığı gol:104
yediği gol:14
averaj:+90
![]()
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
sağlık,mutluluk ve huzur...
ilk önce 2008 de güzel bir iş bulabilmek.Sonrası gelir inşallah zaten.Tabi en önemlisi Vatan ve Millet'in huzurlu ve sağlıklı bir sene geçirmesi.Ayrıca burda bulunmamızın amacı olan TRABZONSPOR un başarılı bir grafik çizmesi.Çok fazla şey istemiyoruz heralde
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
1. Saglik
2. Baris
3...Trabzonsporu artik bu sezon degil ama 08/09 sezonunda Sampiyon görmek
Nurinin defolmasi en büyük hayalim
ve Türkiyenin Avrupa Sampiyonasinda basarili olmasi
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
mutlu huzurlu bir hayat....ve tabiki trabzonsporun şampiyonluğu...zaten şampiyonluk olmadan huzurlu olunmuyor
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Tüm bmn deki arkadaşlarımın ve sevdiklerinin gönüllerine göre bir yıl olmasını dilerim...
Bunu dilerken tüm arkadaşlarımın gönüllerinde Trabzonumuzun şampiyonluk özlemi olduğunu bilmez değilim...
Eskiden Sungu61 idi ....
nuriden kurtulmak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)