olsa zaten futbol katliamı olur.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev yapacak hakemler belli oldu.
UEFA Hakem Komitesi yaptığı açıklamada, Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek olan şampiyonada görev alacak 12 orta, 24 yardımcı ve sekiz dördüncü hakemin adlarını açıkladı.
7-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada, hakem üçlüleri aynı ülke federasyonundan gelen hakemlerden oluşacak.
Hakemler şöyle:
ORTA HAKEMLERYARDIMCI HAKEMLERÜLKE : Konrad Plautz Egon Bereuter, Markus Mayr Avusturya / Frank De Bleeckere Peter Hermans, Alex Verstraeten Belçika / Howard Webb Darren Cann, Mike Mullarkey İngiltere / Herbert Fandel Carsten Kadach, Volker Wezel Almanya / Kyros Vassaras Dimitris Bozatzidis, Dimitris Saraidaris Yunanistan / Roberto Rosetti Alessandro Griselli, Paolo Calcagno İtalya / Pieter Vink Adriaan Inia, Hans ten Hoove Hollanda / Tom Henning Ovrebo Geir Age Holen, Erik Ræstad Norveç / Lubos Michel Roman Slysko, Martin Balko Slovakya / Mejuto Gonzalez Juan Carlos Jimenez, Jesus Guadamuro İspanya / Peter Fröjdfeldt Stefan Wittberg, Henrik Andrén İsveç / Massimo Busacca Matthias Arnet, Stéphane Cuhat İsviçre
EURO 2008'de görev yapacak 4. hakemler ise şöyle:
Ivan Bebek - Hırvatistan
Stephane Lannoy - Fransa
Viktor Kassai – Macaristan
Kristinn Jakobsson - İzlanda
Grzegorz Gilewski – Polonya
Olegario Benquerença - Portekiz
Craig Thomson - İskoçya
Damir Skomina - Slovenya
.................................................. .................................................
Galiba fazla lafa gerek kalmiyor Super Lig de ki durumu gene acikca ortaya koydular.......
Konu zeleka tarafından (20.12.2007 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
olsa zaten futbol katliamı olur.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
hic sasirmadim bu duruma
ama nedense hala mhk baskani turk hakemleri cok basarilidir diyor
ben cem papila ve cem deda ninda bu listede olur sanmistim
Olmasını bekleyenler mi vardı?
aslında olmaması kötü bişey.ama bizim hakemlerimizin istenen kriterlerde olduklarını sanmıyorum.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
aslında iyi olmus
keşke olsalardı.
demekki daha cok mesafe katetmeleri gerekiyor..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Neden olmadıklarını bu gece birkez daha anladık..
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
gayet normal
Başlığa forum ana sayfasından bakıldığında ''Türk Hakemleri Euro 2008de'' olarak görünüyo ve okuyunca çok şaşırdım.Meğer okuduğum göz yanılmasından ibaretmiş.
T R A B Z O N S P O R
oLmaları anormal bir durum olurdu...
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
fb ts macina baksinlar anlarlar neden diye
bu hakemlerin bizim ligi yönetmesi bile garip. avrupanın en büyük turnuvasını nasıl yönetsinler.
çok normal bizm hakemlerden bi halt olmaz....
Yine şaşırmadık, yine şaşırtmadılar.
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
olmaması futbol zevki açısından iyi bir durum
Bence hic normal bir durum degil hakemlerimizin olmamasi ve de oldukca ilginc bir liste olmus.. Ne isi var orda Webb'in? Torpil mi var ne?
Ayrica Firat Aydinus kesinlikle olmaliydi, cok sasirdim.. Artik üst düzey mac yönetebilecegine inaniyorum ben, ki öyle de zaten..
Umarim 2010'da göz ardi edilmez!
Konu Seda tarafından (27.12.2007 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
40 firin ekmek yemeleri lâzim
Zaten olsalardi sasardim. Önce hakemlik nasil yapilir ögrensinler. Avrupa'da faul bile olmayan ceza sahasi disinda yapilmis bir harekete penalti veremezler. Daha dogrusu kendisini para karsiliginda bir baska kulübe sattigi icin bile bile, yani bilerek bu düdügü calamazlar.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
fırat aydınus dünya kupası bile yönetir bence haksızlık zambiyadan hakem alıyorlar türkiyeden almıyorlar
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Dünya çapında hakemimiz yok da dünya çapında bilim adamlarımız, sanatçılarımız mı var? normal bir durum...
Türkiye ligini yeterince karıştırıyorlar avrupayıda karıştırmaya gerek yok
hic sasmadim vede hic üzülmedim
türk hakemleri uluslararasin maclarda hekemlik yapmayi hakketmiyor
Firat Aydunus'un olmasini cok isterdim.
kaliteli, ve tarafsizligina inandigim bir Hakem.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)