Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Takım Forması Hangisi Olsun?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli Takım Forması Hangisi Olsun?

---
    ---------Ay Yıldızlı ---------------------- Turkuaz Renkli------

Sizce EURO 2008 Finallerinde A Milli Futbol Takımımız Hangi Formayı Giymeli ?

Bu Konu İle İlgili Anketin Linki Aşağıdadır

Milli Takım Forması Hangisi Olsun ?
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ---

Bu Konu İle İlgili Anketin Linki Aşağıdadır

Milli Takım Forması Hangisi Olsun ?

tabiki ayyıldızlı olan.olay budur...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

illakı ayyıldızlı olan yanii
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ---

Birinci forması soldaki olsun. İkinci forması turkuaz olabilir ama bu şekliyle değil.

Yorum

Bencede ilki olsun oyu kullandım
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

soldaki tabi

Yorum

İkinci formada Nike ni ambLemi nerdeySe ŞanLı Bayrağımızdan büyük ya.. Bu kadar oLur..!
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Tabiki soldaki forma
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

tabıkıde ay yıldızlı olan olsun..öbür formaya baktım kumaş cok dandik atletten bile daha iyi forma yapılırrr.........
                  tRaBz10SpOr

Yorum

sol taraftaki

Yorum

durun bakalım daha bu zihniyetle daha kaç forma görücez...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

tabiki ay yilidizli forma olsun

Yorum

Fomrayı sırtına geçiren adamın rengi benim için daha önemli!O bu takımdan gitmediği sürece hangisi olursa olsun, ilgilenmiyorum, izlemiyorum, desteklemiyorum!

Yorum

ya turkuaz renkli forma iyi degil hatta igrenc turkiyenin rengikirmizi beyaz bayrakta turkuaz ren i warmi ki turkuaz seklinde forma yapmislar kirmizi beyaz en iyis i okada
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya turkuaz renkli forma iyi degil hatta igrenc turkiyenin rengikirmizi beyaz bayrakta turkuaz ren i warmi ki turkuaz seklinde forma yapmislar kirmizi beyaz en iyis i okada
                              hollandanın bayrağında turuncu yok meselsa, tüm dünyada onları portakllar diye tanırlar
                              italyanın bayrağında mavi mevcut değildir, tüm dünyada maviler diye bilinirler.

bunlar sadece örnekti, asıl olan o formayı taşıyanın şahsıyeti ve başarılı olabilmesinden geçer, asıl olan düşüncedir, dünyada bizim bayrağımızı kaç millet bilmektedir? ay-yıldız ilişkili kaç cumhuriyet ve ülke bayraklarında kullanmaktadır, en yakın örneği tunus'dur bunun, ay-yıldız'a asla söz ettirmem ve içimde gönlümde benimliğimde heryerdedir zaten, ama bazı şeyleri geniş açıyla düşünmek gerekir, neden bize kendi adımızı taşıyan bir renkle çağrıştırmasınlar? neden turkuaz renginin türk rengi olduğunu tüm dünyaya bu şekilde yansıtmayalım? bende ay-yıldız bantlı formaya oyumu verdim bende onu isterim. ama söylemiş olduğum durumların da üzerinde düşünülmelidir. 2.formamız turkaz olabilir, ve en azından 1 maçımıza grup maçlarında çıkabiliriz..
                              Girls from your city

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X