valla dönse çok iyi olur
yeni yönetimin görüşme yapması lazım...!
'Szymkowiak'ın neden ayrıldığını anlayamadık!'
Polonya Milli Takımı Menajeri Jande Zeeuw, lige verilen arayı Antalya'da değerlendirdiklerini belirtti. "Szymkowiak, çok yetenekli bir oyuncuydu. Trabzonspor'dan neden ayrıldığını biz de anlayamadık" diyen Zeeuw, sakatlığı geçtiği takdirde Szymkowiak'ı milli takıma çağırabilecekleri söyledi!
14 Aralık 2007, 12:43
Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Leo Beenhacker, Avrupa Şampiyonası'nda 16 takımın da şampiyonluk şansının bulunduğunu belirterek, ''Türkiye'nin de Polonya'nın da Avrupa şampiyonu olma şansı var'' dedi.
Beenhacker, gelecek yıl haziran ayında başlayacak şampiyona hazırlıkları kapsamında bir haftalık kamp için Belek'e geldiklerine değinerek, şunları söyledi:
''Avrupa Şampiyonası öncesi milli takıma yeni futbolcular kazandırmak amacıyla 25 kişilik futbolcu kafilesiyle Belek'te çalışıyoruz. Takıma yeni katılan futbolculardan yapacağımız seçmeler sonrası genç oyuncuları takıma monte edeceğiz. Hedefimiz Avrupa Şampiyanası'na en iyi şekilde hazırlanıp, kupayı kazanmak. Şampiyon olmak için gideceğiz. Şampiyonluğu hedeflemesem, Polonya'da olurduk. Diğer takımlar gibi bizim de şansımız var. Türk Milli Takımı'nın da şampiyonluk için diğer takımlarla eşit şansı var. Umarım Polonya veya Türkiye Avrupa Şampiyonu olur.''
Polonya Milli Takım Menajeri Jande Zeeuw ise Avrupa Şampiyona öncesi ikinci kampı Belek'te yaptıklarına değinerek, daha sonra Almanya'da hazırlık dönemi geçireceklerini bildirdi.
Takıma Avrupa Şampiyonası'nda oynayabilecek yeni ve yetenekli futbolcular kazandırmak için Polonya ligine verilen arayı Belek'te değerlendirdiklerine değinen Zeeuw, ''Bir dönem Trabzonspor'da oynayan Szymkowiak, çok yetenekli bir oyuncuydu. Trabzonspor'dan neden ayrıldığını biz de anlayamadık. Uzun bir dönem sakattı. Şu sıralar Polonya'da idmanlara başladı. Sakatlığı geçerse Polonya Milli Takımı'na çağırabiliriz'' diye konuştu.
Kaynak: ajansspor
Konu Travelair tarafından (14.12.2007 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
valla dönse çok iyi olur
yeni yönetimin görüşme yapması lazım...!
ersun yanal oturup konussa neden olmasin!!!
Gelmesini çok isterim ama geri dönmesiçok zor...
Heyecanlandım şimdi ya..
Dön be Szymek..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
düşünmesi bile heyecan verici
BMN İZMİR
Dönse bile bize gelir mi? İnşallah Ersun Hoca onu ikna eder.
valla onun tipinde bir oyuncuya şu an çok ihtiyacımız var
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
bacağı kırılmadan önce süperdi, sonra normal olarak duruldu ve gitti. dönerse başarılı olur mu görmek lazım bilemicem...
Acaba futbolu bırakmasının asıl nedeni, bizim bilmediğimiz çok uzun süreli sakatlığı mı? Yukarda Milli takım teknik direktörü bir sakatlıktan sözediyor.
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Şu saatten sonra fizik ve mental olarak yeterliliğe sahip olabileceğini zannetmiyorum.
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
trabzon 4 üncü büyükse kafasına esipte giden adamı geri alamaz fener ortegayı sildi bizde sileriz o forma kutsaldır nasip olmaz herkese polonyada çobanlık yapsın
onun şehir ileilgili sıkıntıları varmış.....o yüzden bence geri dönmez kesinlikle.
dönerse en büyük transferimiz olur
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
iyide yukardaki haberde Szymek'in ts ye dönceği yazmıoki.milli takıma katılacağı yazıo.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Ben için çok önemli bir konu. Trabzonspor'a dönmeyebilir. Ama asıl mesele futbola yeniden dönüyor olması. Adam bizi zarara soktu. Sözleşmesi haklarımız saklı kalarak fesh edildi
Sözleşme Bitiş T. : 30 Haziran 2008 (tff.org.tr)
Yani adam kendisini gelecek sezona hazırlıyor. Bize uğrattığı zararın hesabını boş mu vereceğiz en azından? Hesap sorulacaksa herkesten sorulmalı. Futbolcu yönetici taraftar. Bunun önem sırası yok. Zarar zarardır
Szymkowiak'ın geri dönmesini isteyenlerin Trabzonsporluluğundan şüphe duyarım bu kadar karaktersiz bir futbolcunun Trabzonspor camiasının içinde ne işi var. Ne kadar haklı olursa olsun herşeyin bir adabı var asla dönmesi taraftarı değilim. Risp içinde düşüncelerim aynıdır. Taraftar dediğin önce takımına sahip çıkmasını bilmeli çekip giden futbolcuya değil.
Sİmko DÖnmezzzzzzzzz,dÖnemezzzzzzzzzzzzzzzzz
Trabzon Onun İÇİn BİtmİŞtİr,
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
geçmişi boşverin arkadaşlar ileriye bakalım bu kulupten kaçan bir kişiyi tekrar geri getirmek takıma yapılan haksızlıktır
donmezzz hayattaaa donmezzz
Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r
Gumushane 29
TRABZONSPORDAN kacan ve takimi zor günlerde yalniz birakan bir adamin geri gelmesini ISTEMIYORUM. zymek degil isterse ronaldinho olsun. bu klup dingonun ahiri degil. cani cekerse gelecek cani cekmezse gidecek. yok öyle.
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)