Trabzonspor.org.tr nin linkler sayfasından buldum bordomavi.net'i. Anketten İnternette Gezinirken Gördüm seçeneğini seçiyorum![]()
Arkadaşım Tavsiye Etti
İnternette Gezinirken Gördüm
Medyada (Yazılı ve Görsel Basın) Görerek Haberdar Oldum
BMN Aksesuarlı Üyeleri Görerek (Atkı, Polar, Pankart)
Kimimiz yıllardır, kimimiz aylardır üyeyiz BMN ye. Hepimizin BordoMavi.Net ile tanışması farklı yollardan olmuştur.
BMN yi ilk nerede gördük nasıl haberdar olduk ve üye olduk.
Örneğin ben ;
Yanılmıyorsam Yıl 2004 civarı .
Trabzonda bir maç öncesi Stadın önünde arkadaşlarla maç saatini beklerken yaklaşık 8-10 kişilik bir gurup önümüzden hızlıca adımlarla geçti.
Dikkat çekmelerinin sebebi hepsi tek tip giyinmişlerdi. Mavi Tişört . Arkasında BordoMavi.Net yazıyordu. İlk burada görerek haberdar oldum siteden.
İlerleyen zamanlarda sadece maç sonları gelip siteyi takip ediyordum. O sıralar takım çok iyi gidiyor maçlar zevk veriyordu. Benim için maçlardan sonra gelip maç başlığını okumak keyifliydi. Maç anını tekrar yaşamış gibi oluyordumUzunca bi zaman üye alımı olmadığı için üye olamamıştım. Ama yıl Mayıs 2005 olduğunda artık bende bir BMN li idim.
Ankete katılarak buna bi cevap bulalım mı?![]()
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Trabzonspor.org.tr nin linkler sayfasından buldum bordomavi.net'i. Anketten İnternette Gezinirken Gördüm seçeneğini seçiyorum![]()
Ben de bundan yıllar önce ya 99 ya da 2000 senesinde o zaman üye olmuştum ama mail grup olarak vardı. daha sonra yıllar geçti iş web sitesine dönmüş haberimiz yok, tekrar Bmn'ye kavuşmam 2005'e rastlıyor zannedersem...
2004'te AvniAker'de gördüğüm pankart sayesinde tanıştım![]()
2004 yılında halaoğlum olan Augustus un tavsiyesi ile üye oldum....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Arkadaş tavsiyesi.Allah razı olsun iş arkadaşlarımdan.Ama garip olan şuan onların burda olmaması![]()
T R A B Z O N S P O R
Zor bir soru olmuş...
Ben en yakın arkadaşlarımla nasıl tanıştığımı hiç bir zaman hatırlayamam, bana ait bir şey bu galiba, başka kimsede görmedim. En yakın arkadaşlarım bazen sorar biz nasıl tanışmıştık diye, kesinlikle hatırlamam. O hatırlarsa anca aklıma gelir, hatta bazen gelmez bile.
İşte o hesap. Bordomavi.Net'le ilk nerede karşılaştığımı hatırlamıyorum bile. Aynen en yakın arkadaşlarımla nasıl tanıştığımı hatırlamadığım gibi. O yüzden ufak bir bağlantı kurup kendi kendime, yine kendi kendime, kendi çapımda gurur duyuyorum burada olmakla![]()
ergün ata nın yazılarında ilk görmüştüm.
Özkan SÜMER
yıl 2004 yaz sonlarıydı,günlerden pazar günüydi,saat ise öyle vaktini geçmişti,hava yağmurluydu,evde oturuyodum,tv de hiç bişe yoktu,saat ilerledikçe canım sıkılıyordu,o zaman ev dede internet yoktu,
(o zamanlar evinde internet olan zengin adamdı
dile kolay 4 seneye girecek
)dedim simdi, bi gidim internet kafeye takılayım da zaman gecsin,
neyse fazla uzatmayalım,girdik nete,o zamanlar msn yoktu
mirc vardı,mircte sohbet ediydim,oda sarmadı,hemen gugula girdim yazdım trabzonspor,ve karşıma BMN çıktı ,
iyice bi aştırdım,inceledim ve BMN ye üye oldum,
evet benim BMN serüvenim bu şekilde başladı,iyikide başladı,ve bi not:BMN şimdi hayatımı değiştirdi
bide BMN de ilk burçi ve berkle tanıştım,ey gidi o zamanlar berk bana abi diydi,![]()
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
tamamiyle tesadüf.![]()
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Resmi sitede gördüm. İlk başta sadece video indiriyordum.Foruma da, siteyi keşfettikten yaklaşık 5 ay sonra sonra üye oldum. İyiki de olmuşum.
![]()
Konu Mehmet Fırat tarafından (10.12.2007 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
İlk olarak internette gezinirken rastlamıştım BMN.ye. internette de acemi olduğum dönemlerdi; üye oldum ama bir türlü üyeliğimi aktifleştiremedim. Tekrar tekrar aktivasyon maili gönderdim ama gelmiyordu.O dönemlerde bağlantım telefonu meşgul ettiğinden çok sık da giremiyordum internete. Bir kaç ay sonra Trabzonspor dergisi Temmuz sayısında gördüm yeniden. Zannedersem o dönem üye alımı yine kapalıydı ki üyelik tarihim ağustos 2004. Yeni bir üyelik açtım kendime ama yine aktifleştirmeyi beceremedim. Ne kadar uğraştıysam olmadı
Bu kez tekrar bırakmaya niyetim yoktu. Gördüğüm mail adresine derdimi yazdım, Çakır cevapladı. O günden beri ayrılmadım. Allah da ayırmasın
2004 yılı Temmuz ayındaki Trabzonspor dergisinde de "Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi" olarak bahsedilmişti 2000 üyeli bordomavi.net'ten. 2000'den 20000'e birlikte büyüdük yani.
Farklı açılardan bakmayı öğretti bordomavi.net, paylaşmayı öğretti. Dünyanın bir ucundan bir ucuna aynı duyguları paylaşabileceğimizi gösterdi ve daha da güzeli kocaman bir aile verdi. "Bordomavi.net bir aile" diyoruz her zaman. Bu sadece laf olsun diye söylenmiş bir şey değil. Görünüşte basit bu cümlenin içini hakkıyla dolduran tüm BMN üyelerine teşekkürler.
Fanatik Pacci
Trabzonspor dergisinde görmüştüm Bordomavi.net i sanırım bir gece düzenlenmişti Bmn üyeleri gece düzenledi düzenlenen geceye vs. vs. İşte tanışıklığım böyle oldu her ne kadar fazla kişiyi tanımasam hiç bir organizasyonada katılmasam yineden Bmnliyim(Buralarada Uğrayın bir Organizasyon yapalım
)
Kazimişi gzas vorert
2004 yazıydı,google'a "Trabzonspor" diye yazmıştım.Çıkan sitelere bakıyordum.İlk defa o zaman gördüm BMN'yi.Sonra üye oldum fakat hiç mesaj yazmıyordum,arada girip yazılanları okuyordum.Daha sonra 2005 Mart'ta yeni bir hesap açtım ve forumda -kendi çapımda- aktif olmaya başladım.
Bu arada 2004'de aldığım üyelği iptal ettirdim,mükerrer üyeliğim söz konusu değil.![]()
Bu başlık, BMN Yazı kurulundaki ''Nasıl Trabzonsporlu oldum'' başlığına benzemeye başladı![]()
Hatırladıgım kadarıyla 2003-2004 senesinde siteyi takip ediyordum.Üye olmak 2005 senesine kısmet olmuştu.
Ve Bmn ye internette gezinirken rastlamıştım..
Bülent Gürkanla beraber TS dergiyi çıkaran Aytekin Akay tavsiye etmişti.Israrla üye olmamı istemişti.İyikide ısrar etmiş.
Ey gidi günlerYil 2002'ydi. Google'de "Trabzonspor" yazdigimda bulmustum. Ara sira girip bakardim fakat BMN'de forum oldugunu birakin forumun ne oldugunu bilmiyordum. Forum oldugunu ve ne ise yaradigini 2005'te ögrenip kayit olmustum.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Kardeşim vasıtasıyla tanıştım BMN ile. İnternetle pek alakam olmadığından pek ilgilenmiyordum arada sadece girip sadece yazılanları okudum,baktım okumak yetmiyor üye oluverdim bir anda![]()
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Daha küçücükken babam BMN'yi söylemişti.Siteye girip bakıyordum ama o zamanlar forumun olup olmadığını hatırlamıyorum.İnternerti bırakınca BMN'yi de unuttum.Daha sonra Trabzonspor Dergisinde BMN ile ilgili bir röportaj gördüm.Üye olmaya çalıştım ancak üye alımı kapalıydı.8 Eylül 2005'te poseidon_61 nickiyle BMN'li oldum
2004 te kuzenimin tavsiyesiyle üye olmuştum ama yaş küçük tabi yazmaya cesaret edemiyoz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)