Çok Saçma bi oyun neden milyonlarca oynayanı var anlamış değilim.İnsanı Hayattan soğutuyor.bir kere oynayayım dedim kalkamadım bilgisayarın başından ertesi gün bıraktım oyunu.
Knight Onlİne Oynayan Varmi_?_?_?_?
#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Çok Saçma bi oyun neden milyonlarca oynayanı var anlamış değilim.İnsanı Hayattan soğutuyor.bir kere oynayayım dedim kalkamadım bilgisayarın başından ertesi gün bıraktım oyunu.
oynamayı biliyordum zatenNeyseki en kısa zamanda kurtuldum
bir arkadaşım oynuyor bu oyunu bir gün ölecek kalacak bilgisayarın başında![]()
kac lwl hangi server
Bi ara çok oynardım Cyper'de Warriorum vardı 62 level tabi o zamanlar en son level 70'e kadardı. Shelli felan baya iyi charım vardı. Sonra baktım fazla zaman alıyor sattım charı bıraktım oyunu. Hayatta daha güzel ve yararlı şeyler var. Zevkli ama boş iş![]()
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
eet biraz ole ama sarıyor bendede char var baya suan 63 lwl maneste mage kasıom
dies ve manes varsa haberim olsun bi ara kasarım
Ben oynamadım ama , oynayan arkadaşlarım var ve adamlar bilgisayarın başından kalkmıyor. İnsanları falan öldürüyorlarmış.
Birde adam yapıp satıyorlar en ilginç tarafı bu. Japanyodan adam benim arkadaşımın adamı için 5.000 YTL vermişti.
Valla anlamadım ama hastası çok![]()
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
eet bu oyun ole bole diil spr bisi yha ama bizim bu zonguldaktada 73 lwl priest 4500 ytl ye satıldı halbuki eziq adam yane benimde 75 lwl warior soyulduu![]()
Bir aralar bende oynardım hastasıydım başından kalkmazdım Bu oyun oyun değil ! bağımlılık... sigara alkolden daha zararlı neyseki ben bu oyunu bıraktım Allah herkese nasip etsin Bu Oyun yüzünden Gözlerim bozulacaktı, Derslerim.. Notlarım.. Berbat seviyesine geldi Kısacası Knight Online Hayat Offline Bu Oyunu oynayan varsa Bıraksın derim Evet Güzel Oyun ama Bağımlılık yapıyor sonunda İnanılmaz boyutlara ulaşıyor Fen Lisesinde bir arkadaşım bu oyun yüzünden nerdeyse okuldan atılacaktı !! Onun için tek seçenek Bırakın başka bir oyun oynayın![]()
Konu OYılmaz tarafından (08.12.2007 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Kazimişi gzas vorert
isteyince oyunda bırakılır sigarada alkolde istek olunca yapılmayacak sey yoktur diye düsünüyorum
Sağlıklı bir insanı adeta insanlıktan çıkararak android kıvamına getiren şu geyik oyunu neyse ki fazlaca oynayan yokmuş forumda..
Zaten bu topiğe olan ilginin artması, forumun kalitesi ile tamamen ters bir orantı sağlar
Bu arada piyasada milyonlarca oyun varken her oyun için bir topiğin açılma ihtimali de midemi bulandırdı doğrusu![]()
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
bu oyun sigaradan bin kat daha tehlikeli...cafem olduğu için biliyorum adam sabah akşam pc başında kalıyo...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Knıght Online Oynayanlar Buraya Akara 64 LwL Assain Human xD
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)