Yorumsuz!![]()
Yorumsuz!![]()
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
trabzonsporun kazanma şansı maalesef yüzde on... kapasitesi belli oyuncularımız var.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Bİzİm Takim Kadar İstİkrarli Bİr Takim Var Mi!
AlkiŞlar Sİze!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
maşallah ben açmayı düşünüyordum ama çok hızlısın yorum yapmaya gerek %5 ihtmal veriyorum
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
paf takımla sahaya çıkalım rezil olmayız hiç deilse..:!
bu maca Bordo mavili formayi degil siyah bir formayla ciksinlar..bordo mavi formayi hic biri haketmiyor.. böylece bu Futbolcular hic olmazsa biraz utanirda futbol oynarlar
Konu Punisher-61 tarafından (30.11.2007 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yenersek Yine ve Yeniden SÜRPRİZ olur...!
Antep bizden maci alir rahatlikla
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
tek kelimeyle çok üzgünüm olay antep meselesi olmaktan çıktı yensek ne olur artık vizyonun değişme zamanı geldi maçların bi önemi kalmadı bu dkdan sonra ligde kalalım yeter
Yenile yenile elbet birgün yenmesini ögrenecegiz .![]()
cok $ükür 4 hafta stres'ten kurtulduk...
ha antep'mi, valla zor mac...!
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
-----------------Jefferson-----------------
-------------------------------------------
---------------Erdinc---Risp----------------
---Jabi----------------------------Keceli---
-------------------------------------------
-------------Serkan--Yusuf----------------
------------------------------------------
-----------------Ceyhun------------------
------------------------------------------
----Gökdeniz---------------Baris Memis----
------------------Jun---------------------
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Gençlerbirliği maçında Ersun Yanal maç 2-0 iken sahaya çaresiz çaresiz bakıyordu.
Artık kestiremiyorum maçları..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
2-1 yeniliriz yine golü keçeli atar
ugur yıldırım ve de ngiris atar antepte
jefferson
risp
jabi
serkan
gökdeniz
barismmemiş
umut
yunus emre
fahrettin
ergin keleş
yusuf
Cok zor antep günündeyse tarihi hezimet yasariz ama normal kosullarda 2-3 tane yeriz atmamis zaten cok ama cok zor, nede olsa Santraforsuz oyniyoz (Umut yoklari oynadigindan yani)
Vallaa ıssız bir adaya düşüp TS hakkında hiç bir şey duymamamak UNUTMAK istiyorum.Mümkünse Antep maçından önce...
hiç birşey demiyorum
.........................
onlar anladı![]()
Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!
Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!
Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!Formayı Çıkarın ÇIPLAK OYNAYIN !!!
Pafla maça çıkmak Mantıklı gelmeye başladı bana...
PAF takımımız ligin 14. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti. Takımımızın golleri 30, 72 ve 76. dakikalarda Barış ile 86. dakikada Kadir'den geldi.
Takımımız sahada; Zeki, Göksu, Yasin, Şafak, Fahrettin, Barış Memiş, Yunus Emre, Miraç (Dk.75 Ali İhsan), Nevzat (Dk. 75 Barış Can), Kadir ve Şaban (Dk.85 Yetkin) onbiri ile mücadele etti.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Bu maçta da yenilirsek sahada hiç istenilmeyen şeyler olabilir...
FxY
halen umut bulutu oynatirsa fark yeriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)