bunlara böyle ceza verilmez onlara verilecek cezayı iyi bilirim iyilikten sevgiden yeteneten anlamaz bunlar neticeleri geldiğimiz nokta olur...........
Böyle ceza görülmedi !..
Bazı oyuncular için antrenmanlar işkence gibidir. Asık suratlı bir teknik direktör yönetimde çalışmak bazen futbolcular için çekilmez hale gelir. Trabzonspor Ziya Doğan'ın gidişiyle göreve gelen Ersun Yanal'la birlikte bir değişime giderken, tecrubeli teknik adam nezaretinde yapılan antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor.
Ersun Yanal'ın, istediklerini yapamayan futbolculara verdiği ceza kahkahalara neden olurken, antrenmanları dışardan izleyenlere "Böyle cezaya can kurban" dedirttirdi.
Ligtv'nin Bordomavi programında yayınlanan görüntüler izleyenleri şaşırtacak cinsten izleyin görün...
TIKLA TIKLA TIKLA TIKLA TIKLA TIKLA
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=11&hid=29415
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
bunlara böyle ceza verilmez onlara verilecek cezayı iyi bilirim iyilikten sevgiden yeteneten anlamaz bunlar neticeleri geldiğimiz nokta olur...........
Takım ruhunu ve özgüvenini arttırmak için elinden geleni yapıyor. " Hayt , huyt , layn , loyn " gibi antipatik sesler çıkartıp futbolcuları rencide etmiyor, futbolcuları küstürmüyor. İdmanda suratı asık bir futbolcu istemiyor belli ki.
İyi mi yapıyor ? Bence evet! Ama bizim takımın kapasitesi sınırlı. Takıma güvenim hiç yok! Ama hocaya güvenim sonsuz!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
ortam güzel.ama sonuçlar????
Hayat bir gündür o da bugündür.
Ersun hocanın samimiyetini iyi anlıyorum yaptığım yorumdan şiddet veya Ersun hoca yanlış yapıyor anlamı çıkmasın verdiler adama takozları ne yapsın bu kadar yapabiliyor yetenekleri sınırlı çünkü. bu futbolcuların.......
Böyle bir ortamın böyle bir çalışmanın sonucu elbet alınacaktır.
İyi günler, güzel günler gelecek inşallah...
3-5 takviye ile birlikte tabi...
>>(KaBuSuN_OLuRuM)<<
vardır yanalın bi bildiği...
böyle cezalara can kurban
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Takozlar ve kalaslar futbol oynayamaz. Bu bilimsel bir gerçek..
Fazla zorlamamak lazım
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Onemli galibiyetlere prim veriliyor da maglubiyetler de ceza kesilmeyecek diye bir hukum mu var? Bence hepsinden yuklu miktarda para kesilsin, hemen akillari baslarina gelir.
[ille d' 7]
Ofsporun eski Hocası Tolgay Kerimoğlu da Horon ve Şarkı Cezası Veriyordu
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Güzel uygulama..
Tebtik ederim!
bak erkan ne güzel dedi benden topcu olmaz diye .. keşke bnu digerleride anlayabilse .. aslında serkan digerlerine göre cok daha iyi topcu ama yinede sölemiş tebrikler..
Trabzonspor
ersun yanal onlara esprili degil de sahanin etrafinda 2 tur kosma cezasi verse ne olacak. degisen ne olacak.onlara en büyük ve en anlamli ceza bu takimda oynamayi haketmeyenlere bu takimda forma vermemektir.ersun yanalin asil cezasi bu olacak.
ersun hoca birsey biliyoda yapiyo
Gitme demek cok da Zor olmamali
Hoca burasi Bursaspor degil :-)))))))
Saka bir yana. Hersey sertlikle olmuyor ama bizim Oyuncular korkarim yanlizca sert dilden anliyor.
O yüzden bu cezalar yerine daha sertleri gelsin :-)))
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Bu oyunculara kırk vurup bir sayacaksın, kırk sopa atacaksın. Bak o zaman nasıl oynuyolar. Hıyarağaları... ağzımıda bozdurdular bana. Sonra millet Ersun hocaya yükleniyo. Töbe töbeee
beyler er bu cosmalar macdan soransa bu ceza deyildir ,bu fotbolculara isinma ve sogutma bir protokol dir adaleler sikinti yemesin
oynayın anasını satim ya biz çekeriz cefayı 24 yıldır olduğu gibi , siz milyon dolarları cebe indirin ondan sonra vur patlasın çal oynasın sinir olmamak elde değil
bu aksam kendi antaramnimda (hafta sonun ki macki kaybetmistik) ceza olarak tam 25 metre kosturdum ya
Gitme demek cok da Zor olmamali
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)