Okay Sevim isimli bir Trabzonspor'lu büyüğümüz diyor ki;
verdiği bütün kararlarda hatalı olan, yaptıklarıyla klüp tarihinin en kötü yönetimini gösteren, inatla istifa etmeyerek trabzonsporun kriz döneminden çıkmasını geciktiren sayın nuri albayrak ve yönetimine ; trabzonspor üzerinden rant sağlamaya çalışan, siyası baskılardan ve tehditlerden yılan yönetici adaylarına ; zamanında ikinciliğin başarısızlık sayıldığı bu klüpte her geçen dönem hedeflerin küçülmesine sebep olan teknik ekip ve futbolculara ; sahaya yabancı madde atıp, saha basıp, futbolcuyu baskı altında tutup , destekten çok köstek olan sözde taraftarlara, gerçekleri yazmak ve duyurmak yerine kendilerine para akıtan yönetimlerin şakşakçılığını yapan medyaya ; kısacası trabzonsporun bu günlere gelmesine sebep olan herkese TEESSÜF lerimi sunuyorum...
zor günlerde elini taşın altına sokmaya çalışan, trabzonspor için canını dişine takıp, kendi işlerinden feragat edip trabzonsporu biryerlere getirmeye çalışan yönetici ve başkanlara; trabzonspor için ter akıtan ve trabzonspor formasını giymeyi hayal edip , parayı değil de hizmet vermeyi düşünen futbolcu ve teknik ekiplere ; şartsız ve koşulsuz, başarıda ve başarısızlıkta her zaman içten destek veren, klübünü düşünen taraftarlara; her koşulda doğruları aktarmaya çalışan medya mensuplarına ; kısacası umudunu kaybetmeyip trabzonsporun daha iyi günlere geleceğine inanıp bunun için emek veren herkese de TEŞEKKÜR lerimi sunuyorum...
herşeye rağmen inatla trabzonsporun daha güzel günleri olacağına ve zamanı gelince şampiyon olacağına inanıyorum.. ya da inanmak istiyorum.. artık benim bir parçam haline gelen ve onunla sevinip onunla güldüğüm trabzonspora inancımı yitirdiğimde hayatımın bir daha eskisi gibi olmayacağını ve benim gibi düşünen bir çok insan olduğunu biliyorum....
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=7753
huseyin kardes wesele'de gelecekmisin duisburg trabzonlular dernegi organize ediyor zaten hakan yildirimin amcasi o dernegin baskanidir.
tolga seyhan dıyorki;hakem bizi cok azarladı bıze cok farklı davrandı bizi adam yerine koymadı diyor..
Arkadaşlar üzülmeyin ,kartaldaki benzin istasyonu sonuca bağlandı,yakında 10 milyon dolar cepe girecekeğer yeni yönetim izin verirse stada kazmayı vuracağız
sen o kazmayı alda .........................![]()
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yav adama arka arkaya şu sorular sorulur mu?
-Yattara sözleşmen ne zaman sona erecek?
-çocukların da büyüdü, Trabzon'da nasıl okula gidecekler?
-Trabzon'da mutlu musun?
-gelecek için ne düşünüyorsun? Türkiyede mi oynayacaksın, Avrupa'da mı?
-Trabzonspor'da kalacak mısın?
Hasta mıdır nedir bu Can Karyağdı?
baskan bas parayı getir steve nashı bizimkiler futbol nasıl oynanıyor görsünler![]()
Bayılıyorum bizim başkana bir konuşsada biraz gülsek neşemize renk gelse....bari o konuşamıyorsa zeyyat kafkas yerine demeç verse biraz bizi aydınlatsa mesela sivastan falan bahsetse!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
ALBAYRAK ADAY OL BIRAKMA BİZİ
nuri albayrak yeniden yapılanma yolunda emin adımlarla ilerliyor.herşey kötü gitmiyor arkadaşlar bi bildiği var efsane başkanın. ne oalcak şimdi biliyormusunuz? trabzonspor küme düşecek yabancı oyuncular hepsi gidecek ve tamamen trabzonlu oyunculardan kurulu bi kadro kurulacak borçlar ödenecek,stad yapılacak stada girmek için taraftarlar birbiriyle yarışacak.2009-2010 sezonunda lig e çıkacaz ve ikinci yılımızda şampiyon olacağız.. bakın şampiyonlukta geldi ne kadar kolay değilmi??* bırakmadın bizde ne tas ne tarak... bırak artık git albayrak ... trabzonspor siyaseti barındırmaz içinde ... kimin emriyle geldiysen başımıza git onun yerine ... trabzonun sevgisi sana çok geldi hemde çok... sende para gözlülükten başka bişi yok... limanı aldın ettin ondan zarar... söyle albayrak paran ne işe yarar... biz onurluyuz dik durarız ... ne onu ister ne hayal kurarız... biz sevdikmi ölümüne severiz... eğer başarı varsa canımızı feda ederiz ... sen ve senin gibiler bitirmez sevdamızı... git artık çatlattın sabır taşımızı...
alıntı
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
fark etmeza senin icin kayit yapacagim ula senin canin sagolsun kardesim ne demek aziklere karsi bulusacagiz ya o bana yeter ama dedigin gibi bir birimizi dovecegiz yoksa gelmem yemekde yiyemez oldum bu futbolcular beni kanser yaptilar sirf seni dovmeye gelecegim ezikler macina bakmasakda olur en iyisi biz kendi aramizda boks maci yapariz taktiksel hatalarida boks macindan sonra tartisiriz biz ne kadar Trabzonspor'u konussakda degisen bir sey yok onun icin en iyisi kendi kendimize mac yapalim.![]()
Trabzonspor Ankara deplesmanında karşılaştığı Gençlerbirliğine oynadığı kötü ve etkisiz futbol sonucu 2-1 yenildi.
Pozisyon üretmekte ve pozisyona girmekte zorlanan karadeniz ekibi girdiği nadir pozisyonlardan da yararlanamadı.
Forvetinde varsa UMUT BULUT Trabzon sen golü unut
Trabzonspor pozisyona üretmekte zorlandığı karşılaşmada girdiği nadir pozisyonlarda da başta Umut Bulut olmak üzere forvetinin beceriksizliği yüzünden yararlanamadı.
Kaynak:![]()
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Allahtan uykuya dalmisim yoksa 1 ton stres yine!!
İnsan ol evlat!
Ya gitsin Allah aşkına gitsin..Canı isteyecek de top oynayacak..Tabi taraftar kızamıyo yattaraya sevdirdi kendini ama top oyna artık top oyna..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)