Arkadaşlar görüyoruz ki futbolcularımızın çoğu birinci ligte ikinci ligte takım bulmaları zorken bizim gibi bir takımda mücadele ediyorlar.
Oynadıkları futbolun F'sini görmekte zorlanıyoruz.
Futbol zekaları sıfırların altinda gezmekte. İki pası bir şutu zor gördüğümüz onlarca dakika ve defanstan orta sahaya ortasahadan ileriye top taşımak neredeyse İMKANSIZ...
Trabzonspor gibi bir takıma yakışmayan bir çok futbolcu ceplerini doldururken 13 maçta ve bundan onceki sezondaki bir çok maçta gösterdikleri pervasız - sorumsuz - ruhsuz oyun anlayışıyla ne kadar rezil oldukları ortada.
Ersun Yanalı getirdik ki ziya doğanın bu takımı başarılı bulmasına dayanamadık. Ersun yanalın futbolu en azından bu futbolculardan çok daha iyi bildiğine adım gibi eminim.
Ancak bu futbolcuların futbol kapasitesi ortada. bu adamların geliştirilmesi ve istenen duzeye gelmesini görmeye ne bizim ömrümüz yeter ne de bu futbolcuların ömrü yeter.
Bizim kaderimiz iki üç oyuncunun İYİ GÜNÜNDE OLMALARI olmamalı!
O gününü denk geldiği maçlar ayda bir kez bilemedin 5 haftada bir kaç ortaya çıkar.
Benim bahsettiğim futbolcuları herkes biliyor ve izliyor. Utançla izlediğimizi de biliyoruz. Çileden çıktığımızı da ve bu sürünün nasıl trabzonsporumuzun milyonlarca dolar zarar soktugunu da.
Şimdi sesleniyorum size.
Son Türkiye kupasını aldığımız kadrodan bu yana ne oldu da takımımız bu hale geldi.
Ayrıca takımda lider diyebileceğimiz bir şey yok. Sorumluluk alma olayı hiç yok .Bugün bunun en güzel örneğini istanbul takımının futbolcusu köşe vuruşu atmaya gittiği sırada kendisine yabancı maddeler atıldı. Bu durumda bir futbolcu gidipte sakin olun demedi. Bu durum bazılarımız için önemsiz olabilir ama bunu anlayan bir çok arkadaşımız da var.
Her neyse. Bu futbolcuların adam olacakları yok. Ersun hocanın vereceği futbol sisteminede ayak uyduramayacak kadar futbolu zekasız oynayan bir sürüden farkları olmadığını anladık bu maçta.
Lam lum diyebileceğimiz amaçsız - topu vurayim da gitsin - aman bana pas atma - uff kime taç atacağım - ... gibi neredeyse futbolu oynamadan bana paramı verin de başka bir şey istemem tarzında MEMUR gibi yaşıyorlar...
Onların oynadıkları futbolu idmanocağı da oynar.. Buna eminim.
Futbolcularımız suçludur ve burada tek sorumlu onlardır. şimdi yönetimin getirdiği futbolculardan yönetim sorumludur ancak şu anda bunu düşünecek hal yok...kalmadı..
Futbolculara ayaklarını denk almalarını söylüyorum! sonra bana ne oldu demesinler!