Good byeeee Ingiltere !!!!!!!!! elendi
Kura çekiminde 4. torbadayız!
Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri C Grubu'ndaki 12. ve son maçında Bosna-Hersek'i 1-0 yenen Türkiye 2008 yılında İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyecekleri finallere katılmaya hak kazandı. Milliler, 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek kura çekiminde 4. torbada yer alacak.
Bordomavi.net
Good byeeee Ingiltere !!!!!!!!! elendi
Konu MetiN08 tarafından (22.11.2007 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
haha bence zor bir grup a düsmeyiz
Gitme demek cok da Zor olmamali
(A) Grubu: Polonya, Portekiz
(B) Grubu: İtalya, Fransa
(C) Grubu: Yunanistan, Türkiye
(D) Grubu: Çek Cumhuriyeti, Almanya
(E) Grubu: Hırvatistan, Rusya
(F) Grubu: İspanya, İsveç
(G) Grubu: Romanya, Hollanda
evsahibi Avusturya ve İsviçre
Bordomavi.net
birinci torbada 4 takim almanya olacak, bugün hollanda bille bille maci kaybetdi 1 torbaya girmemek icin simdi 2 torbada olacaklar, bildimiz gibi 2 torbadaki takimlar 1 torbadaki takimlarde daha zor
Türkiye
Ispanya
Italya
Almanya
Ingilizlerin elenerek katilamamalari cok guzel
Ben de şimdi öğrendim, şoktayım ingilizler gideceğine ruslar gitsin...
İngilizlerin burnu çamura battı...
Eskiden Sungu61 idi ....
Aslında biraz şanslı bir kura ile gruplardan çıkmak zor değil.
1. Torba'dan Avusturya gelse
2. Torba'dan Isveç gelse
3. Torba'dan Almanya gelse
Süper olur diyorum....
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
terım ıle nıce 2008 lere öerhaba deyın cıle dolu ızdırap dolu nıce euro lara
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Hey gidi şenol hoca senin mütevaliğine ne kadarda muhtaçmışız...
Kıymet bil(e)mediler...
Eskiden Sungu61 idi ....
Insallah Avrupa Sampiyonasi sirasinda Yildiray ve Fatih Tekke sakat (!) olmazlar ve oynarlar.
Emre Asik'siz, Servet'siz, Aurelio'suz, Arda'siz, Tuncay'siz, Semih'siz, Sabri'siz bir Sampiyona izleme dilegiyle...
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
umarım isviçreyle aynı gruba düşeriz.
Başarılar Türkiye'm !
Gruplarda gördük ki milli takımımız kapanan takımlara karşı bir şey yapamıyor. Grubumuzdaki kapanan takımlar Malta, Moldova gibi yirminci sınıf takımlar olmalarına rağmen sonuç bu olmuştu. Şimdi İsviçre, İtalya diyoruz da bu takımlar bir kapandımı açmak için bizim oyunculara adam başı bir tanker gaz lazım. Helede İtalya için istediğin kadar gaz ver kapasiteleri yetmez. Kaldıki böyle bir defansa sahip olan takımın üzerine gidip atabildiğince atmak varken kapanmayı tercih edeceklerinide sanmıyorum. En iyisi Avusturya ve İsveç'in yanına diğer torbadan herhangi biri gelsin. (Almanya, Hırvatistan, İtalya, Çek Cumh.'nin bulunduğu torba. Bu torbadan bu gruba düşecek takım kasmadan lider olur.)
İngiltereden kurtuldu ya Dünya Daha ne isteriz...
Önce TRABZONSPOR
1.Torbadan Avusturya
2.Torbadan İsveç
3.Torbadan Romanya Ya da Almanya
Gelirse ve Kadromuzda Fatih Terimin saçmalık dolu kadrosuna benzemezse Bu gruptan Lider Olarak çıkarız...
Konu OYılmaz tarafından (23.11.2007 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Kazimişi gzas vorert
sampiyonalarda turkiye iyi futbol oynuyor kim gelirse gelsin iyi oynariz diyorum...bakalim artik 2 arakliki bekliyoz
bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
EURO 2008 FİNALLERİ ATV'DE
atv, rakiplerimizin belli olacağı 2 Aralık saat 13.00'deki Euro-2008 kura çekiminin yanı sıra, Haziran ayındaki şampiyonada A milli takımımızın oynayacağı tüm maçları da ekrana getirecek.
Ve şimdi mücadele zamanı! A Milli Takımın değişmez kanalı atv, rakiplerimizin belli olacağı 2 Aralık saat 13.00'deki Euro-2008 kura çekiminin yanı sıra, Haziran ayındaki şampiyonada A milli takımımızın oynayacağı tüm maçları da ekrana getirecek.
atv'den 31 maçın 31'inin de yayınlanacağı Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonu olan Euro-2008, 7-29 Haziran tarihleri arasında Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek.
Bunun yanısıra, atv, Euro 2008’e özel bir programı da ekrana getirmeye hazırlanıyor! “EURO 2008’E DOĞRU” adlı program, Aralık ayından itibaren ayda bir kez Pazar günleri yayınlacak.
Digitürk ise maçların şifreli yayın hakkını satın aldı...
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Allah yardımcımız olsun...
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)