Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonlu Olmayan Trabzonsporlular

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonlu Olmayan Trabzonsporlular

Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular

Aslen Ankara dogumluyum dogma büyüme..

Anne - baba Artvinli.. Trabzonsporluyuz... !.. Tüm teklifleri geri cevirdim cocukken bile. Kaykay alan mi , tüm forma alt üst esofman takim, ayakkabi alan mi bizans takimimi tutmam için çocukken bile kanmamisim..
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 12.10.2009, 11:35.
    bize her yer trabzon...

trabzonlu olmak hakikatten büyük gurur herkez trabzonlu olamaz trabzonlu olmak çok zordur çünku biz trabzonu sevinmek için sevmedik kimse bizim gibi memleket takimi tutamaz allahin karslisi geliyo fenerbahçeliyim diyo sikiyosa kendi memleketinin takimini tutsun

o kadar

Yorum

İlk olarak Panther tarafından gönderildi

Aslen Ankara dogumluyum bogma büyüme..

Anne - baba Artvinli.. Trabzonsporluyuz... !.. Tüm teklifleri geri cevirdim cocukken bile. Kaykay alan mi , tüm forma alt üst esofman takim, ayakkabi alan mi bizans takimimi tutmam için çocukken bile kanmamisim.. ..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        İlk olarak Panther tarafından gönderildi

Aslen Ankara dogumluyum bogma büyüme..

Anne - baba Artvinli.. Trabzonsporluyuz... !.. Tüm teklifleri geri cevirdim cocukken bile. Kaykay alan mi , tüm forma alt üst esofman takim, ayakkabi alan mi bizans takimimi tutmam için çocukken bile kanmamisim.. ..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ula bende öyle kaç kisiye forma verdim de olmadilar en sonunda taktigimi dayak olarak degistirdim[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bundan sonra forma yok dayak var[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        keyif adamı ..

Yorum

bizim aileden babam almanya,ben ve 4 yasindaki kardesim ankara dogumluyuz TRABZONSPOR luyuz[img]smileys/smiley27.gif[/img][img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

trabzonspor gibi bir büyük kulübün baska sehirlerde dogan taraftarlarinin olmasi kadar normal birsey olamaz.Edited by: tigin
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Hollanda dogumluyum babam ve dedemGumushane, kelkitdogumlu ve Trabzonsporu tutar ve taaaabiiiii beeeendeeee![img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Trabzonsporluyuz

Gumushaneli

Yorum

Ankara dogumluyum..

Trabzon sehriyle hiç bir baglantim yok.

Hür irademle TRABZONSPORLUYUM...

GURURLUYUM!!![img]smileys/smiley1.gif[/img]
                Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

Annem babam Çankiri'li ailece Istanbul dogumluyuz.Nufus cüzdanimdaki aile sirano 54. 13 besiktasli,22 galatasarayli ve 19 fenerbahçeliarasinda,bordo-mavi asil renkleri tasiyan tek Trabzonsporlu olarak bu istanbul arenasinda davami sürdürüyorum[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Annem babam Çankiri'li ailece Istanbul dogumluyuz.Nufus cüzdanimdaki aile sirano 54. 13 besiktasli,22 galatasarayli ve 19 fenerbahçeliarasinda,bordo-mavi asil renkleri tasiyan tek Trabzonsporlu olarak bu istanbul arenasinda davami sürdürüyorum[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yürü be Harunum....

Sorumluluk artiyor. Simdi senin yanilgiya düsen büyük çogunluga dogru yolu göstermen gerekiyor. Gazan mübarek olsun kardesim....
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Sen neymissin be Harun abi [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Annem-babam Sivasli.Ankara dogumluyum.Rahmetli babama ben 18 yasindayken Trabzonspor kadrosunu ezberletmistim.Senol-Turgay-Necati deyip devam ediyor.Iskender Günen'le bitiyor.Sivas'li oldugumdan dolayi sonsuz gurur duyuyorum.Biliyorsunuz Sivas'a Yigido diyorlar.Aslimi hiçbir zaman inkar etmedim.Trabzonspor'u çok seviyorum.Trabzonspor'lu olmak gerçekten bir ayricalik.Soruyorlar bana Allah'in Sivasli'si neden Trabzonspor'u tutuyorsun diye.Onlar anlayamazlar bu sevgiyi.1967 dogumluyum.Kibris Baris Kupasindan bu yana yaklasik 30 yildir Trabzonsporlu'yum.Ali Kemal'i seyretmek nasip oldu.BORDO MAVI SAMPIYON TRABZONSPOR

Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

Almanya´da dogdum.
                          Annem- Babam amasyali.
                          yani harbi amasyaliyim...
                          Tabi ki birde harbi TRABZONSPORLUYUM...!!!

TRABZONSPORLU olmak ayricaliktir...!!!
                          BIZ BIRLIKTE GÜCLÜYÜZ

Yorum

ben aslen gumushaneliyim ama kendimi bildim bileli ankarda yasiyorum.

trabzonspor sevgisi nasi basladi bilmiyorum ama galiba babam sagladi cunku kendisi fenerbahceli[img]smileys/smiley36.gif[/img]cok tesekkurler baba.bana verebilecegin en guzel hediye bu olsa gerek
                            <font color=Red>Kalemimi</font><font color=Blue> Kirsalar</font> <font color=Red>Seni</font> <font color=Blue>Sevdigimi</font> <font color=Red>Kanla</font> <font color=Blue>Yazardim..</font>

Yorum

İlk olarak ZEKAI tarafından gönderildi

ben aslen gumushaneliyim ama kendimi bildim bileli ankarda yasiyorum.

trabzonspor sevgisi nasi basladi bilmiyorum ama galiba babam sagladi cunku kendisi fenerbahceli[img]smileys/smiley36.gif[/img]cok tesekkurler baba.bana verebilecegin en guzel hediye bu olsa gerek

Ziya Hocanin hemsehrisi. Tüm netteki arkadaslar bilsinki benden daha çok Trabzonsporludur..... Sanada kocaman bir alkis Zekaim.

Adindan belli zaten. Zeki çocuk.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                              M. Akif ERSOY

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X