Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki uzun süreden beri planlarını yaptığım bir başlıktı bu. Benim futbol konusunda en büyük ilgi alanlarımdan biri de stadlardır. Mimarisi olsun, tarihi olsun her zaman ilgimi çekmiştir stadlar. İlk defa bir tribüne girdiğimde hatırı sayılır bir süre sadece stadı seyrederim, en ince ayrıntısına kadar. Fırsat buldukça internetten veya başka kaynaklardan araştırmasını yapar, fotoğraflarını toplarım.
İşte şimdi bu araştırmaları somut bir yere aktarmak istiyorum, bunun için de bu forumun güzel bir adres olduğunu düşünüyorum. Her hafta, bir kaç kere, araştırdığım bir stadın bilgilerini ve fotoğraflarını buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şu anda bir stadın üzerindeki araştırmam devam ediyor, en geç yarın buraya aktaracağım bilgileri.
İlk olarak hangi stad mı? O da sürpriz olsun
İşte şimdi bu araştırmaları somut bir yere aktarmak istiyorum, bunun için de bu forumun güzel bir adres olduğunu düşünüyorum. Her hafta, bir kaç kere, araştırdığım bir stadın bilgilerini ve fotoğraflarını buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şu anda bir stadın üzerindeki araştırmam devam ediyor, en geç yarın buraya aktaracağım bilgileri.
İlk olarak hangi stad mı? O da sürpriz olsun

Yorum