aynen katılıyorum abı sana hemen mj atıyorum yazıklar olsun
Gönül Salıncağında ne var TRT !!!!
Bir dizi düşünün ki normal seyrinde devam ederken birden bire aniden üstü açık bir arabada dakikalarca bangır bangır fenerbahçe marşı çalınıp söyleniyor. Araba teyibinden duyulmama ihtimaline karşı da ses montajdan veriliyor, arabanın üstündekiler de atkılarlar eşlik ediyor. Bu satırları okuyan arkadaşlar TRT'nin tarafsızlık ilkesine aykırı da olsa, dizi içerisinde fenerbahçe maçına gidilirken çekilmiş bir görüntü olabileceğini düşünebilirler.
Bu marşı senaryo gereği maça giderlerken mi söylüyorlar ? hayır
Bu marşın herhangi bir konu, bilgi, ima yada çağrıştırmayla bir alakası var mı ? hayır
Bu marş bittikten sonra senaryo gereği marşın neden söylendiği ile ilgili herhangi bir sahne var mı ? hayır
Yani parası bizim vergilerimizden çıkan devlet televizyonunda bir dizinin orta yerinde senaryo ile hiçbir alakası olmayan sadece ve sadece fenerbahçe propandası yapmak için bir sahne çekilmiş... yazıklar olsun yuh olsun !
Buna sebebiyet veren yetkilileri protesto ediyor, mevcut durumun düzeltilmesini Salı günü 20:30'da oynanacak dizide bu sahnenin kaldırılmasını taleb ediyoruz.
Şikayetlerimizi aşağıdaki mail adresine iletelim arkadaşlar.
aktifhat@trt.net.tr
Konu Külünkoğlu tarafından (05.11.2007 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
aynen katılıyorum abı sana hemen mj atıyorum yazıklar olsun
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yada son paragrafda şöyle mi deseydik ?
20:30 yayınlanacak Gönül Salıncağı dizisinin yerine 17:40'da yayınlanacak olan
"Disney'in Vak Vak Takımı" çizgi filminin tekrarının yayınlanmasını talep ediyoruz..
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
trt tarafsızlık ilkesini çoktan kaybetmişti zaten 2 takım yaratılmaya çalışıyor türkiyede gs ve fb bu yuzden önce trabzonu sindirdiler şimdide sırada bjk var onu da bizim yanımıza göndermeye çalışıyorlar bu oyunlara en güzel cevabı sahada verebiliriz ki onu da şuanda veremiyoruz ve adamların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz hadi ersun hocam canlandır şu takımı
trt nin devlet televizyonu sıfatına yakışır bi yanımı kalmış tarafsız yaıncılık bahanesi ve hikayesi altında çıkarına hareket etme ..bu milleti kimse aptal yerine koymasın hangi hakla vatandaşın cebinden kişisel egolarını tatmin etme birilerinin uşaklığını yapma hakları bulunuyormuş .bunlar devletin kanalı değil kişilere yalakalık yapma sevdasına düşen köle olmuş............
TRT kendine gel...İmzam sanadırrrrrrrrrr.....hemen bi meil atayım..icimdekileride pöykürerek.... bu yıldızı baban takmadı TRT diyerekkkkkkkkk
volkannn KOYDUK MU ?
izlemedim ama e-mail gönderdim.
disneyin vak vak takimida iyi gitti.
Konu sanatik tarafından (05.11.2007 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
ortak bir bildiri hazirlarsaniz nasil olur
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
İlk mesajdaki metni ve ''Disney'in Vak Vak Takımı'' eklentisini ilgili adrese gönderdim.
Bakalım,tepkilerini göreceğiz.
20:30 yayınlanacak Gönül Salıncağı dizisinin yerine 17:40'da yayınlanacak olan
"Disney'in Vak Vak Takımı" çizgi filminin tekrarının yayınlanmasını talep ediyoruz..
diye yazdım
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Yanlış bilmiyorsam o dizinin yapımcısı Kıraç. Bu adam da koyu fbli. Diziyi izlemedim ama Allah bilir kendi söylediği marşı koymuştur diziye.
"Disney'in Vak Vak Takımı" isteğimizi ilettim.
özel kanallarda bu durum daha da vahim olarak vardı zaten. ama trt kaybettiği tarafsızlığına bir yenisini daha eklemiş anlaşılan.
Değişen bir şey olmasa da ! sessiz kalmanın bir faydası yok maillerimizi gönderelim arkadaşlar..
trt de bunu yapıyosa diğerlerine hiç şaşırmamak lazım bundan sonra...ayıp valla sn devlet kanalısın...sadece bize değil diğer takım taraftarlarına da saygısızlık...
TRT kimin? TRT kimlere hizmet ediyor? Güldürmeyin bizi heralde trabzonsporun yada kayserisporun propogandasını yapacak değil ,tabi ki iktidarın yani fenerbahçeli başbakanın sevdiği şekilde yayın yapacak, trabzonlu başbakan gelse trabzonspor kayserili başbakan gelse kayserinin reklamını yapacak bence gayet doğal ,halk böyle istiyor demokrasi budur
sen nediyosun ya.? seçimmi yapıldıda halk böyle istiyor diyorsun. yazdığın hermesaj falso veriyo... senden şüpheleniyorum!
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Arkadaş 'yazkaç' yapmış.Peh...
Bu 'demokrasi' denen şey ne menem bir şeydir ki herkes kendi işine geldiği gibi çekiyor ordan oraya...Maşaallah...Havzalı bir başbakan gelse de Havzaspor'un reklamını yapsa değil mi Havzalı61?Demokrasi böyle bir şey yani?
Kim alay ediyor,hangimiz alay konusu yahu!
kıraç yapmıştır kıraç
BANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Aynen gerekli mail gerekli yere iletilmiştir.
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Tabiki bu konuda sesiz kalamayız. Gözümüzü açtık TRT vardı, Büyüdük TRT var. Seviyeli, kaliteli ve tarafsız. Her zaman da tarafsız kalmalı.
Hiç bir renge yakın, hiç bir gönüle uzak kalmamalarını diliyor ve istiyoruz.
Tepkimi gerekli adrese ilettim.
-1461 TRABZON-
aha bende gönderdim vak vak lı bir msj...
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)