Bir ikisi hariç şu an yayınlarda izlenmeye değer Türk dizisi görmüyorum MAALESEF. Ama uzay yolu-galactica,yıldız geçidi, ve cnbc-e'de birkaç tane hoş dizi var. Dünya dizileri sarmıyor.Uzayda gezmek lazım. Yabancılara kaldık .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dizilerden Nefret Edenler Buraya!..
Daraltma
X
-
dizi izlemem tv de genelde gece 12 den sonra sabah 4 e kadar bakarsam bakarım!eğer normal zamanda akşam vaktim olursa denk gelirse Kurtlar Vadisi ni izlerim bide Kuzey Rüzgarına dizi müziklerinde Tulum çalıyordu,onu dinlemek için bi iki baktım ama onu da izlemiyorum ! gece 12 den sonra NTV de Tayfun Talipoğlu çıkar ona bakarım,güzel hikayeler getiriyor ekrana...
cidden bu işin suyu çıktı,her an her dakika dizi mi olur ya,önüne gelen dizide oynuyor,tv ler iyice kalitesizleşti !Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Yakası dahil
Yalnız Avrupa Yakası gerçekten keyifle izlenen bir dizi. Saçma sapan mesaj verme gereği duymuyor. Diğer dizelere bakınca mübarek herkes köşklerde yaşıyor.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad affınıza sıgınarak o ilk sıraya ben talibim nefret ediyorum dizilerden nefret.
- Alıntı
Yorum
-
Yahu dizinin adı bile nasıl reyting yapıyor,görün işte.Başlık müthiş rağbet görüyorBunun alt metnini iyi okumalıyız bence
Avrupa Yakası çok iyi o ayrı,ama kaçırmama hissi duymuyorum.Belki bu,her gün haberler öncesi tekrarlarını vermesinin rahatlığından olabilirEn son Gamze tarafından düzenlendi; 04.11.2007, 23:51.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şekilde belirtenler gerçekten çok komik görünüyor yau.
Avrupa Yakası dışında bu guruba dahil olabilirim. Geçmişte Süper Baba'da çok sağlam bir dizi idi. Kurtlar Vadisi dizisinin de ilk dönemlerinde fanatik izleyicisiydim. Çakır öldü, bizde öldük.
Bu arada Süper Babayı sürekli izlerdim güzeldi bide mahallenin muhtarlarının eski bölümleriTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu dizinin adı bile nasıl reyting yapıyor,görün işte.Başlık müthiş rağbet görüyorBunun alt metnini iyi okumalıyız bence
Alt metin okumaya girişirsek çok şeyler çıkar, çok!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstad affınıza sıgınarak o ilk sıraya ben talibim nefret ediyorum dizilerden nefretFutbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız dikkat ettim herkes burda,10 AKTİF ÜYE GÖRÜNTÜLÜYOR ( 4 ü yönetici)
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa atma şimdi dizileri sevmiyorum falan diye, daha geçen gün "Bende Ferhunde Hanımlar'ın cd koleksiyonu var" demiyor muydun?
hadi ya 'Bizim evin halleri' diyecektim yanlış olmuşTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum