Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dizilerden Nefret Edenler Buraya!..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir ikisi hariç şu an yayınlarda izlenmeye değer Türk dizisi görmüyorum MAALESEF. Ama uzay yolu-galactica,yıldız geçidi, ve cnbc-e'de birkaç tane hoş dizi var. Dünya dizileri sarmıyor.Uzayda gezmek lazım. Yabancılara kaldık .

Yorum

• Tek izlediğim dizi Kurtlar Vadisi.Diziyi izlemek için gösterdiğim çaba askerliğimin uzamasına yol açabilirdi, o kadar yani

Yorum

dizi izlemem tv de genelde gece 12 den sonra sabah 4 e kadar bakarsam bakarım!eğer normal zamanda akşam vaktim olursa denk gelirse Kurtlar Vadisi ni izlerim bide Kuzey Rüzgarına dizi müziklerinde Tulum çalıyordu,onu dinlemek için bi iki baktım ama onu da izlemiyorum ! gece 12 den sonra NTV de Tayfun Talipoğlu çıkar ona bakarım,güzel hikayeler getiriyor ekrana...

cidden bu işin suyu çıktı,her an her dakika dizi mi olur ya,önüne gelen dizide oynuyor,tv ler iyice kalitesizleşti !
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avrupa Yakası dahil
          Sataşma var burada. Forum yöneticileri müdahale etsin.

Yalnız Avrupa Yakası gerçekten keyifle izlenen bir dizi. Saçma sapan mesaj verme gereği duymuyor. Diğer dizelere bakınca mübarek herkes köşklerde yaşıyor.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üstad affınıza sıgınarak o ilk sıraya ben talibim nefret ediyorum dizilerden nefret.
            Önde fazla bekleyen yok zaten. Tabiî buyurun.

Yorum

Yahu dizinin adı bile nasıl reyting yapıyor,görün işte.Başlık müthiş rağbet görüyor Bunun alt metnini iyi okumalıyız bence

Avrupa Yakası çok iyi o ayrı,ama kaçırmama hissi duymuyorum.Belki bu,her gün haberler öncesi tekrarlarını vermesinin rahatlığından olabilir
              En son Gamze tarafından düzenlendi; 04.11.2007, 23:51.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu şekilde belirtenler gerçekten çok komik görünüyor yau.

Avrupa Yakası dışında bu guruba dahil olabilirim. Geçmişte Süper Baba'da çok sağlam bir dizi idi. Kurtlar Vadisi dizisinin de ilk dönemlerinde fanatik izleyicisiydim. Çakır öldü, bizde öldük.

Bu arada Süper Babayı sürekli izlerdim güzeldi bide mahallenin muhtarlarının eski bölümleri
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

diziileer biitsiin diziileer bittsiin. bizler diziii istemiiyoruuz bizler diziii istemiiyoruuz.
                  hadi daha gür sesle
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu dizinin adı bile nasıl reyting yapıyor,görün işte.Başlık müthiş rağbet görüyor Bunun alt metnini iyi okumalıyız bence
                    Bana pas attığının farkında mısın Gamze?
                    Alt metin okumaya girişirsek çok şeyler çıkar, çok!

Yorum

İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üstad affınıza sıgınarak o ilk sıraya ben talibim nefret ediyorum dizilerden nefret
                      Mustafa atma şimdi dizileri sevmiyorum falan diye, daha geçen gün "Bende Ferhunde Hanımlar'ın cd koleksiyonu var" demiyor muydun?
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

yalnız dikkat ettim herkes burda,10 AKTİF ÜYE GÖRÜNTÜLÜYOR ( 4 ü yönetici )
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Dizilerden Nefret Edenlar!
                          Kimler var, kimler?
                          Gelecek bölümde bakalım bu sorular cevaplanacak mı?
                          Bizden ayrılmayın!

Yorum

İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yalnız dikkat ettim herkes burda,10 AKTİF ÜYE GÖRÜNTÜLÜYOR ( 4 ü yönetici )
                            Deniz kaçırıcan şimdi bizi.
                            Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa atma şimdi dizileri sevmiyorum falan diye, daha geçen gün "Bende Ferhunde Hanımlar'ın cd koleksiyonu var" demiyor muydun?

hadi ya 'Bizim evin halleri' diyecektim yanlış olmuş
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Başlığa olan ilgi gösteriyorki forum üyelerimiz dizilerden bıkmış durumda. Bu güzel bir şey.
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X