Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dizilerden Nefret Edenler Buraya!..

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dizilerden Nefret Edenler Buraya!..

Kardesim nedir bu her kanalda dizi dizi dizi..bizim milletin bu dizi hayranligi nerden geliyor anlamadim gitti..
    ama her kanalda var biri bitiyor bir digeri baslaiyor..ve en Komik olanda..her dizi hemen hemen bir birine cok benziyor..

sizde bu kadar dizilerden sinirdan deli olduysaniz buyrun bu basliga ve gicik oldugunuz diziyi anlatin
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

dizi aslında güzel birşey. gelecek bölümünü merak ediyorsun heyecanla bekliyorsun. ama özel kanallar diziden bunalttılar. işi öyle abarttılar ki izleyeceğin varsada izlemiyorsun artık. sıksık yeni diziler çıkıyor. bi ilginç yanıda çoğu dizi eskisi gibi değil filmden daha uzun sürüyor.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

Dizilerden nefret edenler listesi oluşacaksa ismimi en başlarda görmek isterim.

Yorum

genco|avrupa yakası hariç dizi izlemem fazlası gercekten cok gereksiz
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

valla dizilerden bende nefret ediyorum ama kurtlar vadisi ve avrupa yakası hariç
          taraf

Yorum

ula öyle bir hal aldıkı bu geçende halamlara gittik izlemem tabi işim olmaz kurtlar vadisi dışında dizilr ile ama dialog aynen şu
            halam- Bu kız boşanmıştı demi o çocuktan
            ablam- yokk...hayır canım olurmu bu daha yeni evlendi
            halam- yok ya geçen bölüm boşandılar ya kızım hatırlasana ağlamıştı kız
            ablam- )) o geçen bölüm degil ....... dizideydi halaaa
            hala- haaaaaa dogri yaaa...

yani öyle bir hal aldıkı diziler....kişiler artık konularını birbirine karıştırır oldu...He bir yönden iyi bir şey hafızlarını geliştirebiliyorlar....Bizim bir nurettin abi var...abi diyoruz bu aksam gidiyoruz okey ihale vurcaz gözüne tamam dio.. sonra aklına gelio bu aksam benim dizim var..e yarın abi yrında var öbür gün öbür günde var..karı gibi adam lakabı aldı saten....cok garip bir durum cok
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

"Ben sadece Discovery Channel ve National Geographic izlerim. Ama Lost, Desperate Houesewives ve CNBC'deki diğer kalite dizileri izlerim. Zaten TV seyredecek vaktim de yok ki canım."

Bunları söyleyen çok olur bu başlıkta, ilk ben söyleyeyim dedim.
              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dizilerden nefret edenler listesi oluşacaksa ismimi en başlarda görmek isterim.
                Üstad affınıza sıgınarak o ilk sıraya ben talibim nefret ediyorum dizilerden nefret
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

yanlız gülşen kızabilir bu başlığa
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

bakiyorum bordomavi net ailesi benim gibi düsünüyor..

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yanlız gülşen kızabilir bu başlığa
                      gülsen kim hodri meydan

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Ben sadece Discovery Channel ve National Geographic izlerim. Ama Lost, Desperate Houesewives ve CNBC'deki diğer kalite dizileri izlerim. Zaten TV seyredecek vaktim de yok ki canım."

Bunları söyleyen çok olur bu başlıkta, ilk ben söyleyeyim dedim.
                        Bu şekilde belirtenler gerçekten çok komik görünüyor yau.

Avrupa Yakası dışında bu guruba dahil olabilirim. Geçmişte Süper Baba'da çok sağlam bir dizi idi. Kurtlar Vadisi dizisinin de ilk dönemlerinde fanatik izleyicisiydim. Çakır öldü, bizde öldük.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

başlığı görünce müdahale edecektir )
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

Nefret etmiyorum.Gecenin bir yarısı sıkıldığınızda açıyorsunuz TV'yi her dizinin tekrar bölümleri...İnsan hangisini seçeceğini şaşırıyor.Reklam arasında diğerini açıp zamanımı iyi değerlendirmeye çalışıyorum,aman boş geçmesin hesabı

Dizileri reklamlarından ya da işte böyle yapacak bir şey olmadığında- ya da yapılacak şeylerden sıkıldığımda- tekrarlarından takip ederim.Bir çoğu hakkında da fikir tabanı oluştu tabi ben de Devamlı olarak izlediğim,kaçırmayayım dediğim hiç bir dizi yok.Ne CNBC'de ne başka yerde,Avrupa Yakası dahil (Süper yorumdu Can bu arada )

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu şekilde belirtenler gerçekten çok komik görünüyor yau.

Avrupa Yakası dışında bu guruba dahil olabilirim. Geçmişte Süper Baba'da çok sağlam bir dizi idi. Kurtlar Vadisi dizisinin de ilk dönemlerinde fanatik izleyicisiydim. Çakır öldü, bizde öldük.
                              Kayacığım Süper Baba'yı izlemeyen yoktu zaten, gerçekten de efsane bir diziydi. Kanal değiştirene kadar Deli Yürek de iyiydi. Ama Kurtlar ayrı bir dünya yaf. Ne kadar saçma olursa olsun bırakılmıyor.

Ekleme: Sağol Gamze
                              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X