evt aynen katılyıroum ve takımın daha da ii olacagını dusünüyorumm...
hocalık nedir? sadece oynculara futbol bilgisi vermekmi? Türkiyemizde sayısı azdır oyuncusuyla kucaklaşan oynucusyla bütünleşen gol attığında taraftar gibi sevinin motive eden hoca en azından Trabzonsporumda 20 yaşındayım ben bu zamana kadar pek görememiştim nasip dün akşamki Ankaraspor macıymıs Ersun hocamızın gollerden sonra o coşkusu beni cok mutlu etti futbolcuaryla kucaklaşması cabası nasıl bir duygudur bu oyuncusuna o pozitif enerjiyi yansıtmak sizcede oyle degilmi takımla beraber oyunun içinde olan onlara gülen yüzüyle motive eden hoca basarıya ulasamazmı etkeni yokmu bunun? umarım hep boyle gülersin hiç bizi yanlız bırakmassın ersun hocam!!!
Konu ErayAkyüz tarafından (03.11.2007 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
evt aynen katılyıroum ve takımın daha da ii olacagını dusünüyorumm...
Farklı bir noktaya değindin arkadaşım. Gollerden sonra ZİYAN'ın somurtan yüzünü görmek bizlere kına getirmişti. Sanki gol atan taraf biz değil de rakip takımdı. Neyseki artık bu somut tablo gerilerde kaldı.
BMN TRABZON
Serdar Bali'nin pek hoşuna gitmiyo galiba gülmesi.Bu gün kelimelerle iyi oynuyor,Trabzon'da kimlerle görüşmesi gerektiğini erken öğrenmiş diyen yarın gülmesina takar.Ama şunu söyleyeyim kendi adıma bende ona taktım.
Gollerde sevinen sadece Ersun hoca değil. Yardımcıları ve yedek futbolculardan bir kaç tanesi.
Ersun Hoca'nın gollerde ki sevinci sizlerede Jose Mourinho'yu hatırlattı mı
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İnşallah daha iyi olacağız.Başarılar Ersun Hoca...
şu ana kadarki tüm yorumlara katılıyorum.gol olduktan sonra ıkı yumrugunuda sıkarak ve de gulerek o kulubeden cıkışı cok hosuma gıttı gurur duydum tuylerim diken diken oldu.gerçekten özlemişiz bu tabloları.tebrikler hocam saygılar ve sevgiler hocam..inşallah hep böyle devam eder.gülen yuzunuz hiç solmasın...
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
acaba bu görüntülere bakabileceğimiz adres varmıdır arkadaşlar
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
gerçekten ersun hocanın özellikle ilk golden sonra aşırı sevinç gösterisi çok hoşuma gitti. ersunla daha iyiye Trabzonum
ERSUN HOCAM YANINDAYIZ SEN MERAK ETME
2 senedir ilk defa bi amçı izleyemedim onada pişman oldum ersun hocanın o halini görmek istedim dogrusu. Ama golü atıncada ilk aklıma bu geldi acaba nasıl sevindiş die. Demekki kalben ERSUN HOCA götürecek bu işi. Ziya gibi somurtmuyo en azından
****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Gol attıktan sonra futbolcusunun sevinmesine (hemde 3 eziklerden birine attığımız golden sonra) izin vermeyen hocadan,takımı gol atınca sevinen hocaya... Ersun Yanal'ı pek sevmeme rağmen bayağı aşama kaydettik hoca bazında.İnşallah futbolcu anlamındada devre arası transferde maksimum aşama kaydederiz.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
bu tablo, hocanın takıma nasıl dört elle sarıldığının resmidir.
BMN İZMİR
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ziya hocanın sevinç gösterileri ile kimse rekabet edemez.
Ya yanındakini döver ya da somurtarak sevinir. Açıkçası Ziya Doğan'ın gol sevinçleri ve kaçan gollerdeki tepkileri nefisti
Ersun Yanal'ın golden sonraki sevinci çok güzeldi. En azından Ziya Doğan gibi golden sonra futbolcuya niye pas atmadın demiyor.
evet Ankaraspor maçında yani dün gece benim de dikkatimi çeken ilk şey bu oldu.Artık gollerde gülen bi hocamız var ne güzel değil mi.Aynı coşkuyu bizimle yaşayabilecek birisinin takımın başında olması çok güzelll.bu işin içinde psikoloji gerçekten de çok önemli....
bende ersun hocamizi öyle görünce bende daha cok sevindim valla
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
ziyanın bed suratından sonra kim gelse yüzü sevimli gelirdi )))
ama gerçekten benide çok mutlu etti o tablo
evet ziya dogan hatirlarsanit bir g.saray macinda yedek kulübesindekilerin sevincine engel oluyordu.ersun yanal in en basit macta gollerimize bu kadar sevinmesi cok hostu.ziya dogan futbolcularimiza gerginlik veriyordu.ersun yanal onlari adeta kucakliyor ve pozitif enerji veriyor.
dun gece gercektende duygulandım hocamızı oyle gorunce ne diyeyim ceyhunun hocanın yanına gitmesi hocanın goll golll goll diye bagırması sanki 40 yıldır trabzonda durmus o takımın sahibi konumunda olması ve bizi benimsemesi cok guzel bişey bu macta galip oldugumuz için degil ersun hocama guvendgim için ii gunler yakındır
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Ersun hocanın bu tazr pozitif enerjisi, sahaya ve tribünlerede yansıyacaktır.o yüzden Ersun hoca'nın bu tarz futbolcularını motive etme çabası aynı zamanda kendisin başarıya ne kadar aç, birilerine bir şeyler gösterme çabasının dışa yansımadır.
Her zaman Ersun Yanal, yanındayız...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
şu işe bakın son 15 günde neler değişti düştüğümüz karamsarlık çukurundan bir anda çıktık sanki
sinerji başlıklı konular açtık ama orda bile karamsardık
şimdi ise hemen hemen her başlığın içi sinerji dolu mutluyuz umutluyuz
birde ara transferde gerekli takviyelerin yapılacak olması ihtimalini düşününce tamam diyorum beklenen gün herzaman olduğundan daha yakında biryerlerde sanki
hocam yanındayız...... gol attığımızdaki sevinci muhteşemdi........
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)