öncelikle çok güzel bir konu açmýþsýn d.dereli kardeþ kutlarým ben olsam stoper solbek ve forvet alýrým
arkadaslar 3 transfer hakkýnýz olsa hangý mevkýlere transfer yapardýnýz?
öncelikle çok güzel bir konu açmýþsýn d.dereli kardeþ kutlarým ben olsam stoper solbek ve forvet alýrým
Forvet, orta sahanin cesitli yerlerinde oynayabilecek bir Allrounder ve birde Kaleci
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Baþkan,Asbaþkan,Altyapý antrenörü
T R A B Z O N S P O R
Bence bu Baslikdaki sayiyi degistirelim.
3 cok az geliyor bana :-)
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
mutlaka faydalý olacaðýna kanaat getirecek bir defans .....bir10 numara...... þota tarzý fatih tekke tarzý orta saha ve forvet arasý koþu yapýp top kapabilecek rakip defansý zorlayacak bir gol ayaðý karý gibi olmayacak umut gibi ama önce bu kadrodan gönderilmesi mtlaka gerekenler var gönderilmeleri lazým 60 tane futbolcudan 2 tane adam çýkýyor..........
Konu Erkut Ay tarafýndan (01.11.2007 Saat 13:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Baþkan, Onunla uyumlu Baþkan Yardýmcýsý, Ve iyi bir golcü.
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
2 forvet 1 orta saha
Yoksula gülmedim, zenginliðe özenmedim, faþistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doðdum, Devrimci öleceðim..!
3 tane az olmuþ, önce onu söyleyeyimAma limite uyacaðýz mecburen : Kaleci, forvet, solbek. Dediðim gibi transfer hakkýmýz artarsa bu liste de otomatikmen artacaktýr
![]()
Bertrand Russell : "Ýstediðiniz bazý þeylere sahip olamamak, mutluluðun bir parçasýdýr."
3 az olmus ama olsun
2 tane santrafor ve orta sahanin ortasina bi oyuncu...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Bence 2 orta saha oyuncusu bir 8 numara birde on libero
ve tabiki Kaptan fatih tekke
1 Forvet 1 Ortasaha 1 defans (sol bek)
Sensizlik ölüm kadar acý varlýgýn yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li caným kadar degerlisin Trabzonum.
2 orta saha 1 forvet kaliteli tarafýndan![]()
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Orta sahada Hüseyin'in yanýnda oyunu iki yönlü oynayabilen biri.(syzmek, appiah, aurelio, ayhan tarzýnda)
Forvete ileride ayaðýnda top saklayabilen, kaleye sýrtý dönük oynayabilen biri.( F.Tekke, kasýmpaþalý tehuoe, ist.belediyedeki adriano tarzýndaki adamlar yani.)
Solbeke de hücum yönüde olan bir oyucu alýrsak devre arasý için iyi iþ çýkarmýþ oluruz.
Sezon sonu kaleye, stopere ve oyunkurucu mevkilerine nokta atýþ yapabiliriz.
1 beyin transferi yapardým her aldýðýmýz topçuya koymak bize gelen aklýný yitiriyor
2 hýrs tarnsferi yapardým hiç bir topçunun diðerinden çok fazla farký yoktur, akýllý ve hýrslý olanlar öne çýkar
3 transfer deðilde tüm futbolcularýmýzdaki playstaion oyunlarýný toplardým çünkü oynadýklarý oyundan etkilenip playstaion daki gibi ilginç þeyler yapmaya çalýþýyorlar gerçeði görmeleri lazým
nasýl transfer ama, þaka bir yana,
gerçekten böle bir þansým olsaydý,
2 forvet bir orta saha alýrdým
forvetleri sayayým 1 arminabiefelden (almanya 1. lig takýmý) zuma
2 cska dan wagner love
orta saha
leandro lima
Babandamý Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Sað kanat,sol kanat,hücuma yönelik orta saha oyuncusu.
Hucum yönü yuksek,iyi orta yapan ve arada bi þut çekebilen bi sol bek; forvet oyucularýna dikine pas atýp,rakip ataklarý önlerken ayný zamanda hucumada destek verecek bir ön libero; hava toplarýna hakim ileride top tutabilecek yani kýsaca F.Tekke gibi bir golcü transferi yapardým.
aslýnda 1 defansa 1 kaleye 1 stopere 1 sol kanada 1 saða kanada 1 sol açýða 1 defansif orta sahaya almak gerekebilir ancak 3 yýl sonra þampiyon oluruz inþalllllllllllllaaaaaaaahhhhhhhhh
Babandamý Alemciydi, eski pirana yeni jaws
ortasagimiz süper defans a bir kisi alirim cogounu gönderir iki forvet aliriim fazlaliklariigönderirim bu is bukadar basit
Gitme demek cok da Zor olmamali
hala kaleci diyenleri bir türlü anlamýþ degilim....
volkannn KOYDUK MU ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)