ve sonunda aldik. Yeni transferimizle ilgili yorumlar buraya
ve sonunda aldik. Yeni transferimizle ilgili yorumlar buraya
bence süper. zaten adida özgür anlatmaya gerek yok[img]smileys/smiley2.gif[/img]
basligi ben acmaya geliyordum scholes kardes bende once davranmis...bence super bi transfer turkiyenin en iyi en saglam defansina sahip olduk ozgurle beraber...simdi senol hocanin gozune girme zamani haydi ozgurr
oflu kardesim söyle özgür bayer oooo diye bagirinca bi anda kendimi statda hissettim sanki bana bagriliyormus gibi [img]smileys/smiley2.gif[/img]yillardir böyle bir transfer bekliyordum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Agiza da tam oturdu ama ha.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Bakali Ben Sahsen Hiç Izlemedim Izleyip yorum yapariz artik..
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
özgür trabzonspor için faydali olacak
özgür bayer[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
hay. olsun
ins. volka, tolga gibi oda büyük basariya imza atar...
bundan sonra bu sayfanin devamli kullanicisiyim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
yakisti be bide formayi giydiginde görsek
abi bu nasil bi oyuncudur ben çok merak ediyorum hiç izlemedim
baya gündemimizi mesgul etti. ama tipe bakarsan saglam adama benziyo...insallah takima katkisi büyük olur.
yaw sayfanin sonuna kadar okuyorum kendi kendime bizim özgür niee bu kadar sevindi bu transere anlayamadim[img]smileys/smiley1.gif[/img]diyorum.sonra jeton düstü adasi oldugu için sevinio[img]smileys/smiley1.gif[/img]
kendimizi fazla beklenti içine sokmayalim. hayirli olsun.Edited by: vectra29
yillardir böyle bir transfer bekliyordum. sirf arkasinda özgür yaziyor diye ermanin pesinde az kosmadim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
hosgeldin özgür bayer....istedigin yerde seni isteyen insanlarlasin.....çok güzel görünüyorsun böyle...insallah çok büyük basarilara imza aticaz hepberaber...
walla özgür iyi bi oyuncuya benziyo..Ama Trabzon gibi bi klube geldi.insallah kendini gösterir.takima uyum saglar..izlicez ve görücez..
evet gerçekten iyi bir oyuncuya benziyor insallah takimimiza yararli olur haydi hayirlisi
Ben özgürü cok izledim !!!! Heheheeee hedef 12 vurulmustur beyler cümlemize ve trabzonsporumuza hayirli olsun
MISSION TAMAM !!!
Hayirli ugurlu Ola! (Ferman gibi oldu)
ilk maçinda Avni Aker'de ayaklari titredi ama yavas yavas O'da takima uyum saglayacaktir, kaliteli kumasi var nede olsa, bu ara dabize gelmek için herseyini ortaya koymasida takdire sayandi.
ayak titremesi,olayi önemsediginin isareti bence[img]smileys/smiley17.gif[/img]..yeniden hosgeldin özgür bayer...ii ki bizimlesin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)