‘Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. "
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Sen rahat uyu Atam.. Bizler Cumhuriyetin bekçileriyiz..
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
ulus olarak çok üzüldüğümüz, yıprandığımız şu günlerde bu seneki Cumhuriyet Bayramı çok daha büyük önem ifade ediyor diye düşünüyorum...
Ata'nın bize en büyük armağanı olan Cumhuriyet'imize daha bir sahip çıkalım... çıkalım ki; meydan ne bölücülere, ne de Cumhuriyet'e sahip çıkmak kendi tekellerindeymiş gibi davranıp kendilerine menfaat sağlamaya çalışanlara kalsın...
hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
‘Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. "
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Sen rahat uyu Atam.. Bizler Cumhuriyetin bekçileriyiz..
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
Konu ilhan tarafından (29.10.2007 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."
HarekeTSİRAsi bizumdur!
Hayatta bir çok şeyin değeri kaybedildiği zaman anlaşılır..
Atatürk' ün bir enkaz halinden kurtarıp bize emanet ettiği Laik Cumhuriyetimize ve toprak bütünlüğümüze sahip çıkıp sonsuza dek koruyalım..
Özellikle sağlı sollu haince saldırıların arttığı şu dönemlerde..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun !!!
Bu sene çok farklı, karmakarışık duygularla ama kesinlikle gurur dolu bir Cumhuriyet Bayramı yaşıyoruz. Her tarafta bayrağımız asılı, muazzam bir görüntü. Hiç bozulmaması dileğiyle herkesin bayramını kutluyorum.
Konu Recep Çaltepe tarafından (29.10.2007 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun!
Son dönemlerde vatanımıza, askerimize yapılan hain saldırılar bu günün önemini daha da yoğun bir şekilde ortaya koymaktadır.
Tüm Türk milleti olarak Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ! Nice 29 Ekimlere..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
hepimizin cumhuriyet bayrami mubarek olsun
http://www.youtube.com/watch?v=pJzUurSh3UY
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun olsun
Şehitler ölmez vatan bölünmez...
Bordomavi.net
bayramınız kutlu olsun turk mılletı
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır.
Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun!
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Cumhuriyet Bayramı ulusumuza kutlu olsun
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun..
ATAMIZIN ve binlerce ŞEHİTİMİZİN bizlere emantet ettiği , çağdaş , laik , demokratik hukuk devletinin bekçileriyiz..Yaşasın Cumhuriyet , yaşasın Mustafa Kemal'in ilke ve devrimleri !
Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
Konu jason tarafından (29.10.2007 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
Daha güçlü günlerimize, nice bayramlara inşallah...
Kutlu olsun!
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927
Konu Sevgi tarafından (29.10.2007 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
Nice bayramlara...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
bütün Türk ulusunu cumhuriyet bayramı kutlu olsun.bize cumhuriyeti getiren atamıza minnettarız.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Millet olarak CUMHURİYETİMİZİ daha iyi idrak ettiğimiz dönemdeyiz.Elimizdekinin kıymetini bilip, ona sımsıkı sarılmaktayız.Gelecek nesillerinde bilinçli CUMHURİYET ÇOCUKLARI olmaları dileğiyle,CUMHURİYETİMİZİN 84. yılı kutlu olsun.
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
-1461 TRABZON-
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)