Bu ne yav komedi gibi,yine son dakika yine uyduruk penalti...10 hafta da sanırım adamlar 8. penaltılarını kazandılar..Küçük Şaban sadece penaltıyla gol kralı olacak bu gidişle![]()
Bu ne yav komedi gibi,yine son dakika yine uyduruk penalti...10 hafta da sanırım adamlar 8. penaltılarını kazandılar..Küçük Şaban sadece penaltıyla gol kralı olacak bu gidişle![]()
Adamlar isi biliyor bizim gibi degiller. Biz daha cok bekleriz. Bu zamanda sende ückagitci olacaksin. Önüne geleni ezip gideceksin. Fair Play falan dinlemiceksin. Bak gör neler oluyor o zaman.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Neden kilit olsun ki
10. Hafta 8. penaltı..
Haluk amca selamlar ,hörmetler..![]()
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu arada evet cilit![]()
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
konuya cilit hakemlere gözlük![]()
Arkadaşımın biri espri yaptı kopardi beni..Diyorki galata'nın penaltı sayısını nası hesaplarsın..nasiiiill dedim?Şöyle dedi: attığı gol sayisinin 4te 3ünü hesapla bulursun :m08:
Niye kilit arkadaşlar?Bence üstünde yorum yapılabilecek bir konu, 10. hafta 8. penaltı
![]()
çilit geldi![]()
Bordomavi.net
ii bari bu sene atabiliyorlar geçen sene çok kaçırmışlardı nonda da carew gibi gollerinin %80 ini penaltıdan atıyor he![]()
başlığımda gül oya yazamadım doya doya![]()
Bordomavi.net
Bu adamlar Avrupa'da da penaltı kullandı bir kaç tane bu sene.
Keramet formada mı ne![]()
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Son penaltı yüzünden iddaam yattı.![]()
Colmandante
neresi penaltiysa o pozisyonun
bjk macindada hakem gol olur korkusuyla belediyenin kornerini kullandirtmadan maci bitirdi
Bir bomba daha patladı bu akşam.. Hakem denen soytarı baktı GS'nin puanı gidiyor imdada yetişti, son dakikada tak abuk subuk bir penaltı. GS rekora koşuyor heralde..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Ümit Karan'a dokunmadı bileHemen yere attı kendini.Hakemlerle alınan puanlara devam.Yazık.
-1461 TRABZON-
adamlarin neden nonda (nami deger kucuk saban) yi aldiklari belli oldu zaten... ayiptir ya penalti bu kadar ucuz olmamali...
gerçekten böyle penaltılar çalınmamalı yaaa...bu ne adaletsizliktir...
Penaltonda gol kralı olacak vallahi penaltılarla
Önce TRABZONSPOR
Hakkini verelim guzel atiyo..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Nonda klas bir Forvet, cok güzel penalti kullaniyor :=)
.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
küçük şaban eheheahahe
haluk varya o herşeyi ayarlıyo son dakika falan dinlemez hakemler..Cincon işte Saman altından su yürüten cinsten Fener gibi Alenen yapanlardan değil..
Bir Gün Mutlaka!!
konuya kilit isteyenler neden kilit?
galatasaray paso penaltıdan gol atmıyormu. ?
yazmak istemeyen yazmasın bu başlığa.
Ğese haluk abilerini aldı arkalarına gidiyor. anladığım kadarıyla haluk istifa etmeden geseyi bidefa daha şampiyon yapmayı kafasına koymuş.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)