Sayfa 109 Toplam 303 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... SonuncuSonuncu
Toplam 7564 adet sonuctan sayfa basi 2,701 ile 2,725 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Colakoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Neden bu dönemin keyfini cikarmaktansa daha birkac haftalik hocamiz üzerinde komplo teoriler üretmeye baslariz anlamis degilim. Yok GS ye gidecekmis, yok kabullenememis, aidiyat eksikmis vs. vs. bu bence kendimize olan güvensizligimizden Ileri gelen birsey, hic bir sekilde hicbirzaman rahat olamiyoruz, bizle yasayanlar nasil rahat etsin !!
    Ersun Yanal uzun yillar bu klübe hizmet edebilecek bir Hocadir, neden bir 10-15 sene bizimle olmasin ?

Ama Önce bi rahat verelim degilmi ?

örnek: Basel ve Shaktar mac yapacaklari Zaman Shaktar takimi hakkinda bir belgesel yapildi isvicre kanalinda, Lucescuyla uzun bir röportaj gerceklestirdiler, Lucescunun okadar sene Shaktarda kalip hic bir klübe gitmek istememesi orda buldugu huzura bagli, burada aradigim hersey var dedi, cok huzurluyum. bunlari kendisi söyledi belgeselde. Ersun hocanin huzurlu olmasi bizim elimizde.
    Konu Colakoglu tarafından (04.12.2014 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Forumdan Uzaklaştırılmıştır poetricus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Colakoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ersun Hoca'nın huzurlu olmasi bizim elimizde.
    Keşke bizim elimizde olsaydı.

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı poetricus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke bizim elimizde olsaydı.
    Biz derken senden benden degil Kocaman bir Camiadan, Trabzon sehrinden bahsetmistim taraftarida icinde, bu görüsümünde arkasindayim.
    Ama diger biryandanda senin dediklerine hak vermiyor degilim basarili olmamiz birinlerine cok fena batacaktir. Ben hayatimda "bizim" Kadar cikarci bir millet görmedim.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Oğuz B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

Hocanın sürekli başarılı olması lazım. Yoksa şuan sessizliğe bürünenler çıkacaktır ortaya beşer onar.

Sene sonunda sakin kafayla oturulup 5 yıl sözleşme yapılsın bana kalırsa. Ama kalmaz işte.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Nereden
    Trabzon

Biz derken senden benden degil Kocaman bir Camiadan, Trabzon sehrinden bahsetmistim taraftarida icinde, bu görüsümünde arkasindayim.
    Ama diger biryandanda senin dediklerine hak vermiyor degilim basarili olmamiz birinlerine cok fena batacaktir. Ben hayatimda "bizim" Kadar cikarci bir millet görmedim.
    Seni anladım, zaten içimizdeki hainlikleri unutmamamız gerektiğini belirtmek için yazmıştım o mesajı.

Bir önceki döneminde yapılanların bir kısmına yakinen şahit olduğum için bir türlü ümitli ve iyimser olamıyorum maalesef.

Hoca başarısız olursa zaten gider, olmazsa başarısız olması sağlanır yine gider, sağlanamazsa akla hayale gelmedik pislikler devreye girer, yine gider...
    Konu poetricus tarafından (04.12.2014 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı poetricus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoca başarısız olursa zaten gider, olmazsa başarısız olması sağlanır yine gider, sağlanamazsa akla hayale gelmedik pislikler devreye girer, yine gider...
    Cok umutsuz konusup benide umutsuzlugu sevk ediyosun

Nereden
    Trabzon

Cok umutsuz konusup benide umutsuzlugu sevk ediyosun
    Buna Trabzon'da "gerçekçilik" deniliyor renktaş.

Öznur61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Standart Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Tek bu maç için Ersun hocayıda asıp kesenleride gördüm ya tamam..

gabriel omar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

En iyisini yaptın hocam yedeklerle çıkarak.Kupanın herhangi bir önemi yok biz lige ve Avrupaya asılalım.

Hatice Aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Yedeklerle cikmasi dogruydu. Kimden nasil verim alacagini yada alamayacagini hocada gordu bizlerde gorduk. As takimla cikmasi yanlis olurdu.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Forumdan Uzaklaştırılmıştır TSercaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Standart Ersun Yanal | Teknik Direktör

Yolumuza bjk maciyla devam edecegiz Allahin izniyle hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uzak Doğu

Al bu maçı Ersun "YANALIM"

haheohaoehoaheoahe ... Twitterda millet deneme yapmaya başlamış ...
    9 # Osvaldo'

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Dün oynanan oyundan sonra kalp krizi geçirmediyse bir daha geçirmez heralde . Çoğu kişiyi yollayacak diye umut ediyorum .
    .

Nazim Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Hocayi ben dün anladim, yedeklerle cikip onlarin bile mevkilerini degistirip, deneme yapti, kim nerde nasil oynuyor görmek istedi, arada 1-2 tane atar alirim maci diye düsündü. Misal Ferhati sag bek denedi, olasi, Bosingwa sakatlik, cezali durumunda, durumuna bakti, adam sezon basi yapilan hazirlik maclarindaki oyuncu mevki-performans-deneme islerini dün yapti, oda soucda 3-4 haftadir takimin basinda, takimdaki oyuncularin komple seviyesini görmek en büyük hakki, zaten fikstür cok yogun araya hazirlik maci falan koymasida cok zor, devre arasina kadar hangi oyuncu ner de nasil iyi oynuyor görmek en dogal hakkidir.
    No one wins. One side just loses more slowly.

pReN@_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Golü yedikten sonra hocanın surat ifadesi fenaydı
    Alıntı Nazim Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocayi ben dün anladim, yedeklerle cikip onlarin bile mevkilerini degistirip, deneme yapti, kim nerde nasil oynuyor görmek istedi, arada 1-2 tane atar alirim maci diye düsündü. Misal Ferhati sag bek denedi, olasi, Bosingwa sakatlik, cezali durumunda, durumuna bakti, adam sezon basi yapilan hazirlik maclarindaki oyuncu mevki-performans-deneme islerini dün yapti, oda soucda 3-4 haftadir takimin basinda, takimdaki oyuncularin komple seviyesini görmek en büyük hakki, zaten fikstür cok yogun araya hazirlik maci falan koymasida cok zor, devre arasina kadar hangi oyuncu ner de nasil iyi oynuyor görmek en dogal hakkidir.
    Katılıyorum mantıklı.

Nereden
    Kuzey Amerika

DEEP BLUE ve Cyzio henuz buralarda yok, demekki iyi gidiyorsun hocam

TSKara61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Bunu anlamayan zaten ya art niyetli ya da futbol hakkında bilgi eksikliği yaşamaktadır.

Nazim Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Hocanin Keciören macindaki en büyük saskinligi, Soner ve İshakin yedekligi tamamen kabullenmis tavirlariydi, yedekligi kabullenen adami, mecbur kalmadigin müddetce kadroya bile almamak lazim, digerlerinin performansi 3 asagi 5 yukari zaten biliniyordu, su macda fark yaratacak oyuncular, İshak, Soner ve Waris olmaliyidi, 3 de cok kötüydü dün, bence macin sonucundan cok bu duruma bozuldu hoca.
    Konu Nazim Can tarafından (06.12.2014 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Tolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uzak Doğu

Hocanin Keciören macindaki en büyük saskinligi, Soner ve İshakin yedekligi tamamen kabullenmis tavirlariydi, yedekligi kabullenen adami, mecbur kalmadigin müddetce kadroya bile almamak lazim, digerlerinin performansi 3 asagi 5 yukari zate biliniyordu, su macda fark yaratacak oyuncular, İshak, Soner ve Waris olmaliyidi, 3 de cok kötüydü dün, bence macin sonucundan cok bu durma cok bozuldu hoca.

Maalesef katılıyorum. Soner'den geçtim, hadi İshak'ı da yemişim de, Waris beni de üzdü ...
    9 # Osvaldo'

DEEP BLUE
    Ziyaretçi

Alıntı Hunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DEEP BLUE ve Cyzio henuz buralarda yok, demekki iyi gidiyorsun hocam
    Ben buralardayım da, destek için buralardayım. Yıllardır, Ersun Yanal ülkenin açık ara en iyi hocasıdır diye yazar dururum. Vahid belası başımızdayken "Ersun hoca" diye tutturmam da bundandı. Sanırım denk gelmediniz... Yani sevgili kardeşim, ben Ersun gibi "dolu" adamlara ne diyebilirim. O hoca olduğu sürece keyfim gayet yerinde...

cyberentalpi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı DEEP BLUE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben buralardayım da, destek için buralardayım. Yıllardır, Ersun Yanal ülkenin açık ara en iyi hocasıdır diye yazar dururum. Vahid belası başımızdayken "Ersun hoca" diye tutturmam da bundandı. Sanırım denk gelmediniz... Yani sevgili kardeşim, ben Ersun gibi "dolu" adamlara ne diyebilirim. O hoca olduğu sürece keyfim gayet yerinde...
    zaten ne denli iyi bir hoca oldugunu 3 haftadır ispatlıyor. adamın eline genis ve hazır kadro verirsen ( yada verebilcek imkan verirsen) Bu adamdan iyi yerli hoca yok. vahid i 2 hafta gec gondersek belkide Gs de idi.
    13 Vitor Hugo

trbzonsporlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

çok şanssız bir fikstürle göreve başladı. göreve başladığında onu bekleyen deplasman maçları sırasıyla GS, BJK, Bursa, Balıkesir ve FB. Araya Allah'tan Balıkesir sıkışmış. Sana güveniyoruz hocam. Gençlerbirliğine o dar kadro ile oynattığın oyunu daha o günden beri oynayan takım çıkmadı.

endlessdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

1.yediğimiz gol tamamen kaleci hatasıdır ilk yarıdaki posizyondan sefanın golünü yan hakem ofsaytla kesti ondan sonra zaten takımın morali uçtu gitti hakemlere karşı yabancı oyuncuları uyarmak gerekiyor her pozisyona faul çalmıyorlar işlerine geleni faul çalıyorlar sonra bunu bilmeyen avraam sayesinde 2. golü yedik 3. golü musa nizam hediyesi oldu takım çok mu iyi oynadı derseniz hayır ancak konsantrasyon eksikliği vardı.Bizim beşiktaş a karşı oynayacağımız futbol kontraatak olacaktı adamlar bizim zaaflarımıza göre oyun kurarak önde basarak hataya zorlayarak 3 gol buldu burası önemli.Bence musa nizam trabzonspor kalitesinde değil avraam da değil carl medjani değil

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Goller dışında tehlikeli pozisyonlari yok gibi bişey. Hoca maçın başında önde basarak oyunu rakip alana yikmaya çalıştı. Aslında iyi de gidiyodu ama gereksiz bi golle geri düştük planlar bozuldu.
    ( ゚д゚)

endlessdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

İşte ersun hoca hakeme takıldı oyuncularımız dedi konsantrasyonu kaybetti gitti dedi teknik adam bu iyi analiz benim hala trabzonspordan ve ersun hocadan umudum var

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)