Hayırlı olsun Trabzonspor'umuza
![]()
TRABZON'UN YENİ PATRONU YANAL!
(ÖZEL) Bu haber ilk kez Ajansspor.com'da! Trabzonspor Ersun Yanal ile her konuda anlaştı ve resmiyet sadece imzaya kaldı. Bugün imza atacak olan Yanal kısa süre önce görevinden ayrılan Ziya Doğan'ın ardından bu sezon Karadeniz ekibinin başına geçen ikinci teknik direktör olacak.
25 Ekim 2007, 16:46
-TRABZONSPOR'DA ERSUN YANAL DÖNEMİ-
Geride kalan hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor 2-0 önde olduğu maçta 10 kişi kalan rakibine 3-2 yenildikten sonra Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasıyla teknik direktörsüz kaldı. Bir çok ismin adı geçtiği Trabzonspor iki gündür yoğun bir şekilde görüştüğü Ersun Yanal ile her konuda anlaştı.
Trabzonspor'a 3 yıllık imza atacak olan Ersun Yanal en son Vestel Manisaspor'da görev yapmıştı.
Bütün detaylar az sonra...
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Hayırlı olsun Trabzonspor'umuza
![]()
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Insallah dogrudur.
Kaynak Ajansspor'sa bana inanmak düser.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Bir yanlışlık olmasın.Gazetede hacıosmanoğlu başkan seçilirse geleceği yazıyordu.
Bİlİyorum İmza Atılmadan BaŞlik AÇmak Yasak Ama ,İdare Edİn İŞte![]()
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Allahıma şükürler olsun uzun zaman sonra isteyerek Trabzonumun maçını izleyecem![]()
Ersun Yanal Trabzon yolunda
Ersun Yanal imzaya kaldı! Trabzonspor teknik direktörünü yurt içinden buldu. Nuri Albayrak'ın yürüttüğü transfer görüşmelerinde yurt dışında aradığını bulamayan Trabzonspor'un Ersun Yanal ile anlaştığı öğrenildi.
Ajansspor.com'da yer alan habere göre Trabzonspor'un Ersun Yanal ile anlaştığı ve işin sadece imzaya kaldı. Ersun Yanal en son V.Manisaspor'u çalıştırmış ve bu sezon başında G.Birliği ile anlaşmasına karşın maça çıkamadan görevden istifa etmişti.
Ziya Doğan'dan sonra göreve gelen Ersun Yanal'ın 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Ersun Yanal daha önce Ankaraspor ile görüşmüş fakat maddi konularda anlaşma sağlanamayınca görevi kabul etmemişti.
bu da ligtv.com.tr den
Eger doğruysa hayırlı olsun... Ben yıllardır Ersun Yanalı takımın başında görmek istemişimdir... İnşallah yüzümüzü kara çıkartmaz...
Hoşgeldin ''' Hücum Futbolunun Son Temsilcisi''''
inanılmaz sevindim şu anda
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Ersun ya batirir ya cikarir... insallah cikanlardan oluruz... Futbol izleyecek olmaktan dolayi sevincliyim...
ajanssporun haberleri doğrudur hayırlı ugurlu olsun ama imzayıda gördukten sonra iyice rahatlayacam..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Ersun Yanal ismini pek istemiyordum acikcasi ama eger haber dogruysa hayirli olsun.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Ersun Yanal'in en büyük sorunu bence istikrar. Belki Milli takim haricinde fazla sorumluluk almamis olmasindandir. Insallah o sorunu bizde atlatir ve uzun yillar basimizda kalir.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Son Dakika !
Ersun Yanal imzaya kaldı! Trabzonspor teknik direktörünü yurt içinden buldu. Nuri Albayrak'ın yürüttüğü transfer görüşmelerinde yurt dışında aradığını bulamayan Trabzonspor'un Ersun Yanal ile anlaştığı öğrenildi
Ersun yanal'ın Trabzonspor'a 3 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi.
Detaylar az sonra...
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Geldi koçum benim.Takımımıza hayırlı olsun.Umarım özlediğimiz beklediğimiz futbolu oynatacaktır diye düşünüyorum.Bu yönetimin yaptığı tek doğru şey olucak bu.
Colmandante
ajanssporsa güvenmek lazım mantaliteye ters ama idare etçez artık... mantaliteyi uygulayan morinho gelmeyeceğine göre... Trabzonspora Yakışan Bir İsim Fakat Bu Kadroyla Ne Yapabilir Onu Bilemeyeceğim...
Önce TRABZONSPOR
Hayirli Olsun.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
şükür kavuşturana...
sonunda bizim istediğimiz futbolu izleyebileceğiz...
not:tabi doğruysa bu konularda çok hayal kırıklığına uğradık![]()
Her ne kadar Trabzonspor'a gelmesini istemesemde Trabzonspor için Hayırlı olsun..
Ankaragücünde yaşamış olduğu muhteşem futbol ve sonuçlar ve
Gençlerbirliğinin ligde ve avrupada yaşamış olduğu zamanları
bize geri getirir işallah.
Hayırlı uğurLu oLsun..
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
ligtv.com.trdende geçtiğine göre aldık hocamızı hayırlısı olsun![]()
Trabzonsporumuza hayırlı olsun.....İnşallah sonu ziya doğan gibi olmaz....Ben kendisinin başarılı olacağına inanaıyorum
Pek Sevdigim biri degil yani Futbol anlayisi acisindan cok begendigim kisi degil ama yinede hayirlisi olsun umarim bizi istedigimiz noktaya ulastirir.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)