Allahtan bu aralar San Marino ile maçımız yok. Yoksa ilk galibiyetlerini bize karşı alabilirler.
belki çoğumuz benim gibi nerede olduğunu bile bilmiyordunuz
önce kısaca bi tanıyalım ;
* Güney Avrupa'da, İtalya'nın merkezinde yerleşim bölgesi
* Yüzölçümü: 61.2 km² Sınırları: toplam: 39 km
* Nüfus: 29,251 (Temmuz 2006 verileri)
* Başkent: San Marino
İdari bölümler: 9 belediye; Acquaviva, Borgo Maggiore, Chiesanuova, Domagnano, Faetano, Fiorentino, Monte Giardino, San Marino, Serravalle
bu kadar yeter , benim demek istediğim değinmek istediğim San Marino nun siyasi durumu yada nasıl yönetildiği değil , Milli Takımı
ben kendimi bildim bileli aynı bi değişiklik yok , her turnuvada hemen hemen 50 gol yiyiyor , 1/2 gol atıyor ...
Kazandığı en büyük başarılardan biri, 10 Mart 1993 tarihinde Türkiye Millî Futbol Takımına karşı elde ettiği 0-0 beraberliktir. Başka da başarısı yoktur
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Allahtan bu aralar San Marino ile maçımız yok. Yoksa ilk galibiyetlerini bize karşı alabilirler.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
San Marino rekora koşuyor
Eylül ayında Almanya'dan 13 gol yiyen San Marino'ya Çek Cumhuriyeti de acımadı. Liberec'teki maçın 65. dakikasında 7-0 üstünlüğü yakalayan Çek Cumhuriyeti maçı da böyle bitirdi.
Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Çek Cumhuriyeti, 15'te Kulic ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra yıldızlar sahrneye çıktı ve 22'de Polak, 28 ve 65'te Baros, 44 ve 51'de Koller ile 49'de Jarolim farklı skoru getiren isimler oldu. İlk kez milli olan San Marino kalecisi Federico Valentini ilk maçında kalesinde 7 gol gördü ve milli takım kariyerine oldukça kötü bir başlangıç yaptı. İki maçta kalesinde 20 gol gören San Marino Arvpua rekoruna emin adımları yürümeyi sürdürdü. Çek Cumhuriyeti ise üçüncü maçından da galibiyetle ayrılarak Almanya'yla mücadelesini sürdürdü.
adamlar hersene allaha yalvariyorlardirki türkler bize ciksakda yine puan alsak yaw
Gitme demek cok da Zor olmamali
EURO 2008 Elemeleri D Grubu'nda yer alan San Marino gösterdiği performans ile tarihe geçiyor!
EURO 2008 Elemeleri D Grubu'nda yer alan San Marino finaller öncesi gösterdiği performans ile tarihe geçiyor. San Marino Milli Takımı grubunda şu ana kadar oynadığı 10 maçta kalesinde 50 gol gördü.
San Marino ekibine en son darbeyi vuran takım ise 7-0 ile V.Manisaspor'dan tanıdığımız Filip Holosko'lu Slovakya oldu. Ülke tarihinin en ağır yenilgisini ise San Marino 6 Eylül 2006'da Almanya''dan 13-0'lık skorla almıştı.
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
ya onlar da 2-3 brezilyalıyı san marinolu yapsa da oynatsa!!!
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
San Marino dun gallerle oynadigi macta gruptaki ilk golunu atti ve sadece 2 gol yedi. tebrikler...
biz nasil Aurelio'yu Türk yaptiysak onlarda mesela;
Hasan Ücüncü'yü, Ömer Riza'yi vs. San Marino vatanda$i yapsinlar :-)
ba$ari aninda gelmese dahi 2-3 yil icinde en azindan grup liderligi icin kapi$irlar;
ha tabiiki bir $artlar, TD olarak Ziyah Hoca'yi Transfer edecekler
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
onlarında en kısa zamanda bol liberolu Defansif sisteme geçmeleri gerek. bu konuda Ziya Doğan dan yardım alabilirler aslında.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Monaco'da devlet oldugu halde Fransiz liginde oynuyor. Bence San Marino Italya liginde oynayabilir. Bence cok daha basarili olurlar.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Çok daha başarılı olan ancak İtalyan forvetleri olur
Ya millet mi var ki milliyet olsun.Prenslik işte.
Bakıyorum da sen de sahipleniverdin.Ne iş
Bilmiyorum bir arkadaş İngilizce çeviri yapıp duruyordu.O arkadaş bu arkadaş mı yoksa
san marino iyidir ya,kimseye zararı yok,yaşaşısın sanmarino
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
yahu bir taraftar olarak,tarafsız gözle baktığım zaman acıyom bu takıma yaa
problem nerde acaba,futbolcular mı ilgisiz yoksa başka bişi mi...
ülkede basan adam eksikliği vardır .. 30.000 kişiden kaç tane basan adam çıkar ki
bizim takimdan birkac tane basan adam versek olmazmi
Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM
Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari
güldürmeyin adamı gördük bugün basan adamları
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)