Kongreye yaklasmisken, yalan yanlis 50 milyon YTL borc durumu ortaya cikmisken, mevcut yönetimin bir türlü bu isi becerememesi ve yeni adaylarinda borc durumu ile alakali olmasi kafama önemli bir soru isareti olusturdu, sizin düsüncelerinizi bekliyorum bu konuda:
Basarili (3,4 üncülükden bahsetmiyorum, sampiyonluk ve sampiyonlar liginden) olmak icin ne kadar borclu borcsuz olmak gerekiyor ?
Dikkat ederseniz son yönetimdede Borc meselesi bir firen ve maziret olarak sebep gösterilmisdi. Böyle durumda elimiz kolumuz bagli ne yapalim. Üstelik topuda önceki yönetime atip böyle birakdilar biz düzelttik diyerek calistiklari dönemi trabzonsporu temize cikarma dönemi olarak göstermeye calistirmislar. Yani borcu biraz azalt basarili ol gibi.
Bu düsünce böyle devam ederse elalem nasil 250 milyon YTL ile yine yapacagini yapiyor bizim beceripte getiremediklerimiz aliyor ? Durumuna görede basarili oluyor, hatta sampiyon. Borc sukadar bir maziret olabilirmi ? Trabzonsporda artik cebinde 20 milyon YTL si olmayan yöneticilik yapamayacakmi veya yaparda basarisizmi olacak ?
Konuyu mevcut yönetimi istifaya cagirmaya cevirmemeyi umuyorum. Öyle bir konu mevcut zaten. Daha cok gecmisdede yasanan olaylar ile bir baglanti kurup ileriye dönük bir resim cizmek hedefim.