Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club'ta ŞEHİT Ailelerine Yardım Kampanyası

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TS Club'ta ŞEHİT Ailelerine Yardım Kampanyası

İstanbul-Haznedar'da Hüseyin Avni Kazancı'nın sahibi olduğu TS Clup'ta Şehit Ailelerine Yardım kampanyası düzenlenmektedir.

Ts cluptan 15-10 2007 Pazartesi gününden itibaren satılan her üründen edilecek karpayı Şehit Ailelerine Yardım derneğine bağışlanacaktır.

Görevli arkadaşlar uygun görürse bir Organizasyon düşünülebilir.

Adres

TS Club. Marmara Cad. Teyfik Fikret Sok. No:20 Haznedar -İstanbul

çok anlamlı bir uygulama keşke diğer TS Club lar kapatılmasaydı da onlarda da böyle uygulama olsaydı...

Yorum

evet duyarlı bir davranışta bunun pek yararlı olacağını sanmıyorum maddi anlamda çok iş yapan bir yer değil orası bildiğim kadarıyla bir organizasyon yapılabilr

Yorum

Haznedar'daki TS club sahibini tebrik ederim. Yine bir TS club organizasyonu yapsak güzel olur
        Fanatik Pacci

Yorum

haznedar İstanbulun ne tarafına düşüyor

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haznedar İstanbulun ne tarafına düşüyor
            Bahçelievler tarafında kalıyor Barış

Yorum

valla helal olsun be..takımımla şehrimle bir kez daha gurur duydum
              1461!

Yorum

tebrikler 2. defa işe yarar bi iş yaptın başkan
                bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul-Haznedar'da Hüseyin Avni Kazancı'nın sahibi olduğu TS Clup'ta Şehit Ailelerine Yardım kampanyası düzenlenmektedir.

Ts cluptan 15-10 2007 Pazartesi gününden itibaren satılan her üründen edilecek karpayı Şehit Ailelerine Yardım derneğine bağışlanacaktır.

Görevli arkadaşlar uygun görürse bir Organizasyon düşünülebilir.

Adres

TS Club. Marmara Cad. Teyfik Fikret Sok. No:20 Haznedar -İstanbul
                  Benim eve 10 dk uzak. Gidip hemen birşeyler alıcam
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

evet beyler istanbuldaki trabzonsporlular olarak bizde ts club sayesinde desteğimizi verelim ...

bu arada dikkat edin orda yavru bir kedi var ben eşofman denerken kabinde , kabine girdi ve eşofmana saldırdı o zıpladı ben zıpladım çok gülmüştüm kendime tırsmıştım
                    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet beyler istanbuldaki trabzonsporlular olarak bizde ts club sayesinde desteğimizi verelim ...

bu arada dikkat edin orda yavru bir kedi var ben eşofman denerken kabinde , kabine girdi ve eşofmana saldırdı o zıpladı ben zıpladım çok gülmüştüm kendime tırsmıştım
                      O kedi çok tatlı yav.Bende bi ara gidip nostalji forması alıyım.

Yorum

kedi tatlı tatlı olmasına da kabinde giyinirken üstüne atlayınca pek tatlı olmuyor 1 m2 lik alanda zıplaması beni de zıplattı

Yorum

ya bı tek buadrestemı var tsclup baskabı yerde yokmu cevahırdekıne oldu haberınız varmı ben askerımde dunyayalaılısıkım kesıldı bı haber verın benede gıdeyım forma alayım da
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

İlk olarak palavanozlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bı tek buadrestemı var tsclup baskabı yerde yokmu cevahırdekıne oldu haberınız varmı ben askerımde dunyayalaılısıkım kesıldı bı haber verın benede gıdeyım forma alayım da
                            Ts Clublar kapandi. Benim bildigim sadece bu adreste birde
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

istanbulda sadece bu adreste malesef cevahir kapandı

Yorum

Çalışıyor...
                              X