Haklısın arkadaşım.Ölümüne arkasındayız hem de...!
Ama bu başlık kitlenir gibi geliyor,haberin ola
Şimdi maçtan geliyorum sinirden patlıyorum lig başladı başlayalı oynayabilecegimiz en iyi futbolu oynuyoruz takım takır takır işliyo takii büyük t.d. ziya dogan sahanın en iyilerinden ceyhunu alana kadar ... Artık ceyhunun arkasında durmanın zamanı gelmedimi nedir bu adamın ziya dogandan çektigi kimse sormuyomu ziya dogana bu adama karşı nedir garezin die. Zaten maçı izleyenler görmüştür ceyhun çıkıp serkanıda geri aldıgı zaman oyun kasımpaşanın kontrolüne geçti alabilecegimiz en kolay 3 puanı alamadık. Bunmları daha çok arıcaz bence..
Ama konu şu iyi oynamadıgı zaman ceyhunu sahada tutup iyi oynadıgı an ceyhunu dışarıya alan bi ziya dogan. Soruyorum ziya hoca nedir garezin....
İyi oynayan savaşan ceyhuna herzaman ihtiyacımız var ARKANDAYIZ CEYHUN....
****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Haklısın arkadaşım.Ölümüne arkasındayız hem de...!
Ama bu başlık kitlenir gibi geliyor,haberin ola
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Ya Ceyhun ya ben ya ziya desin ya.. ona da yazık ya. Ceyhun sen sıkma tatlı canını helel olsun sana aldığın paralar. yeter ya geleni harcıyo gideni harcıyo bu adam. ERSUN YANAL'ı İSTİYORUMMMM...
ceyhun sonuna kadar haklıydı oyunda doğru dürüst oynayıp hasan gibi ferhat gibi hatta serkan ve .... celaleddin umut varken kalkıp ceyhunu çıkarmak kimsenin işi değil ama idiot oluran ziya gibi I.Q değerin 10 ise bunu yaparsın
Kasimpasa nin Td sine sorsalar o an Ceyhun un alınmasini isterdir oyundan.
Gokdeniz silik. serken b.ktan. celo ne yapiyor belli degil Hasan eeehhh sen tut oyundan en iyi oynayani en cok hirs yapmis olani al
13 Vitor Hugo
valla çağdaşı forvette oynatacağıma
ceyhunu numunelik bile olsa sahada tutarım.
ama çağdaş ne toplar indirdi forvette sırtı dönük oynuyor tam aradığımız forvet
****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
rezil hoca müsvettesi adamı da delirttin sonunda. ceyhun hepimizin tek şanssızlığı ZİYAN DOĞAN. allah belanı versin ziya.
TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Ceyhun'un da arkasındayım,Ziya'nın da...
sahada en iyi oynayan,en ihtiyacımız olan,en istekli,en hırslı ve skoru değiştirebilecek sahadaki tek kişiyi oyundan alıyor.
zorla dünyanın parasıyla getirtmedi mi ceyhunu bize?
neden ona takmış durumda?
neden her maç ya dek soyunu 60da girer ya da 11başlar 60da çıkar?
nasıl tutarsızlıktır?nasıl takıma düşmanlıktır?
ceyhuna sonsuz destek!
ben şahsen arkasındayım sonuna kadar
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
ceyhun oraya vuracana gidip ziyanın keline patlatsaydın ya bitane
szymek futbolu bırakmakta ne kadar da haklıymış. benim elimde olsa ben taraftarlığı da bırakacağım bu şerefsizin yüzünden.
TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Doğan, Ceyhun'un oyundan alınmasına tepki göstermesi ve taraftarların kendisini istifaya çağırması konusundaki bir soruyu da şöyle yanıtladı:
''Ben bu takımın teknik direktörüyüm ve kimin ne kadar faydalı olduğunu biliyorum. Ceyhun'u oyundan aldık ve en az onun kadar yetenekli bir oyuncu sahaya sürdük. Ben görevimin başındayım. Benimle ilgili yönetim kurulu bunun kararını verir. Burada mücadeleye devam ediyoruz.''
la kim ceyhun kadar iyi oyuncu ömer rızamı şerefsiz o zaman nie aldın ceyhunu takıma
Onur Recep Kıvrak
Gustavo Colmandante
Harika bir fikir ! Ceyhunu çıkar , Çağdaşı forvete al !
Yarın Celælettine oyun kurdurur ! Tolga seyhanı kaleye sokar ! Ayman çağdaş ikilisi forvet oynar ! Umut gökdeniz ön libero !
Ya aslında güzel varyasyonlar denenebiliyormuş yahu ! ...
Ziyæn Doğæn Bu gece istifa ! ! !
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Ceyhun'u oyundan aldık ve en az onun kadar yetenekli bir oyuncu sahaya sürdük
çok yetenekliki bu sezon ilk kez oynattın dimi ziya ,şimdiye kadar neredeydin,
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Bu arada ayrıntılarda gezen biri olarak,başlığı arkandayız yerine,yanındayız diye değiştirsek?
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yaa Su Pazartesi Idmani Ziyaret Ediyoruzu Neden Kapattiniz Hic Mi Vizdan Yok Sizde Yaa
Ceyhun cıktıktan sonra orta saha düştü..
Kasımpasa ondan sonra üstümüze geldi ztn..
Ceyhunu cıkaran zihniyet onun gibi yetenekli bir oyuncuyu sürdük demiş sanki o giren cok süper top oynadı..
Ziya doğan hazretlerinin bu davranısıyla bir kez daha futboldan ve taktik bilgisinden anlamadğını gördük ..!
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
ceyhun gibi bir oyuncunun neden simdiye kadar 100 takim degistirdigini kendi kendime hep sordum.bugün anladim.adam 30 yasina gelmis.halen saygi ne oldugunu bilmiyor.tamam ceyhun iyi bir oyuncu.tartisilmaz.ben antrenör olsam onu oyundan cikarmazdim.ama antrenör ziya hoca.ve onu oyundan cikartti.her degisiklikten sonra heryeri kirip gecirise yakinda baska takim arar.trabzonsporun basinda kalli gibi bir antrenör olsa bu hareketleri ceyhun yapamaz.artik beklicez ziya hoca acaba napacak.
ceyhun aldırma ziyaya güzel günler yakın ziya gidiyor seni anlayacak bi hoca gelecek elbette...
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)