Ben de en son, Galatasaray'la Trabzon'da oynayacaðýmýz ilk maçta, 55'inci dakikada deniz tarafýnda olmayan kaleye gol atýp, 1-0 öne geçtiðimizi gördüm. Golü atan ve maç sonucu meçhul .
Merhaba Arkada$lar,
elbet herbirimiz TRABZONSPOR ile alakali Rüyalar görmü$üzdür.
biraz gülümseyelim
ben ba$liyayim, bu gece:
Sol Taraftaki Problemimizi cözemedigimizden Abdullah'i onca ya$a gelmesine ragmen tekrar Transfer ediyoruz :-))))) Comeback Sari Firtina
.
*
* Aðýzdan çýkan söz muallakta kalmaz, ya sað tarafa yazýlýr ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamýný ALLAH adamý yapma Sanatý'dýr ~
Ben de en son, Galatasaray'la Trabzon'da oynayacaðýmýz ilk maçta, 55'inci dakikada deniz tarafýnda olmayan kaleye gol atýp, 1-0 öne geçtiðimizi gördüm. Golü atan ve maç sonucu meçhul .
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Ben trabzonsporun kalecisi olarak görmüþtüm kendimi...acayip kurtarýþlar yapýyordum...þampiyonlar lkigi maçýydý real amadrid ile
Ben baya bir süre önce, yine buhranlý bir transfer sezonunda bir santrafor transfer ettiðimizi görmüþtüm. Adama bakýyorum, kýsa boylu. Bu nasýl kafa toplarýnda süper diye soruyorum yöneticilere. Sen boyuna bakma süper diyorlar. Adamý Güney Afrika mý öyle bir Afrika ülkesinden transfer etmiþiz. 18 maçta bir golü var. Bu nasýl golcü diyorum çok yetenekli atar matar diyorlar. Fesupanallah çekip tipine bakýyorum Güney Amerika tipli, Afrikalý hali hiç yok. Tipi de Fransýzlarýn efsanevi golcüsü Papin'e benziyor. Hayýrdýr inþallah
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çýkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor þükretmedikçe þampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalýr, üretirsen çoðalýr--------------------------------------ÝÇÝN
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Takýmý rüyamda görmedim. Ama kendi takýmýmýn maçlarýnýn sonucunu bir gece önceden görürdüm. Doðru çýkar genelde. Nerede kamp olacaðýný bile tahmin ederdim, tutardý da. Ama baþta kimse inanmazdý. Þimdi hoca bile bana soruyor kaç atarýz guci?
Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
O da birþey mi? Ben bir gece öncesinden bir sonraki günkü Hürriyet gazetesinin Trabzonspor ile ilgili baþlýðý, sayfadaki yeriyle birlikte görmüþtüm Cidden
Arslanýn sýrtlaný çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Geçen sene Liverpool-Trabzonspor maçýnda Tolga sakatlanýnca kaleye geçmiþtim.3-2 yenilmiþtik 3 golüde hatalý yemiþim.Ne üzülmüþtüm.
Geçen günde Ziya Doðaný gördüm.Konya maçýný beraber izliyoruz.Maç berabere bitince hocam bu kadro yanlýþ diyorum.O da sen kendi iþine bak diyo.Dövesim geldi ama uyandým
Ben uzun bir zaman önce þampiyon olduðumuzu görmüþtüm.Ama sadece rüya olduðunu anlamam pek zaman almadý.
bir kaç sene önce rüyamda son macýmýz fb ile ve onlarý yenerek liderliði ellerinden alýp þampiyon oluyorduk bu sene son mac fenerle rüyanýn burasý cýktý ama þampiyonluk bu senede bi rüya olarak kalacak gibi görünüyor..
ANTÝÝSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLLLL...........!!!
Deplasmanda Bjkyi Adem Dursun'un kendi kalesine attýðý golle 1-0 yendiðimiz maç öncesinde görmüþtüm bende maçý 5-1 kazanýyorduk Tam hatýrlamýyorum ama Yattara epey gol atmýþtý rüyamda Eee gerçekte de attýrmýþtý zaten
Son gördüðüm rüyada Trabzonspor'un 10numaralý futbolcusuydum. Gol atmýþtým sevinirken kart gösteren hakemi dövüyordum. Öylece uyandým. Ýþin tuhafý trübünler doluydu sahada sadece hakemle ben vardýk
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
ben cumartesi gecesi trabzonsporun kalecisi oldugumu ve sampiyonlar liginde finalde realmadile finalde oynarken
tabi ben kleciyim penaltilarla yendik 3 sifir ben bütün peneltilari tuttum bide attim digerlerinide ronaldiho ve messi atiyodu
Gitme demek cok da Zor olmamali
yaklasik 10 yil kadar once... defterime bile yazdigim bir ruyaydi... nou campda barcelonaya gol atiyorum. agliyorum... formayi opup opup duruyorum... uyandigimda cok kotu olmustum...
Hey gidi ne rüyalarým vardýr Trabzonsporla heyyy
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)