Sayfa 3 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Toplam 183 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 75 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þansal-Erman & Nuri Albayrak

sarman61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Emre Can Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aydýn Doðandan gelicek parayý istemem.
    Paranýn dini ýrký dili kimden geldiði olmaz. Para paradýr. Kulübüme faydasý varsa ben o parayý alýrým. Kim daha fazla veriyorsa ondan alýrým. Çünkü burda bizim çakýrýmýz deðil kulübün çýkarý ön plandarý. Olayý bu pencereden incelemek lazým.

Varsýn d smart almasýn yada kazanamasýn bu kadar cahilce yorumlar yapmayýn lütfen bu iþleri az çok tv den olmadý bazýlarýnýzýn anlayacaðý þekilde Kurtlar Vadisinde gördünüz ihale olayý nasýl oluyor. Ne kadar çok kiþi katýlýrsa rekabet o kadar artar doðal olarak fiyat artar bunu bilmezmisiniz. Burda mesele D-SmART meselesi deðil burda mesele Digiturk eski antlaþma þartlarýný ihale yapýlmadan 2 yýl uzatmasý. Bu olay federasyonun insafiyetindeydi oda kimbilir kaç para aldýký böyle bir karar aldý. Kendi çýkarý deðilde kulüplerin çýkarýný düþünüyor olsaydý yeni bir ihale yapýlýr eski fiyatý taban fiyat açýklarsýn bunun üzerinden fiyat attýrýrlar. Yeni bir ihale olsa muhakkak katýlanlar olacaktýr. Teklif yapacaklardýr ve muhakkak para artacaktýr. Bunu bilmeden yok neymiþ D-Smartýn niyeti olsa radyo haklarýný alýrdý. Size þunu sorayým o ihaleye Alem Efemden baþka kimse katýlmasa o kadar para verecekmi sandýnýz Alem FM. Babasýnýn hayrýnamý verdi o kadar parayý ihale yapýldý kazanmak için fiyat attýrdý.
    Ýhale nasýldýr hangi þartlarda ve nasýl yapýlýr diye bir araþtýrýn. Sýrf yazý yazmak için buraya yazmayýn. Sonra komik duruma düþüyorsunuz.

Ýrfan KUMAÞ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    54

Standart Nedeni Basit

Alýntý sarman61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hocam farkýndaysan bende haklý dedim. Ama neden þimdi. Neden þimdi bu eleþtirisi yazýldý. Bugüne kadar susup neden þimdi bunlarý konuþma gereksinimi duydular. Sebebi ortada yayýn ihalesi hakkýnda yapýlan eleþtiri. Benim eleþtirim damarýnýza bastýðýmýzda mý konuþacaksýnýz yönünde. Yani onlarý dokunduðumuz zaman mý böyle yazacaksýnýz. Bugüne kadar Nuri Albayrak ordaydý. Demekki NurÝ Albayrak lig tv yi övse o zaman þansal bey Nuri Albayraðý destekleyecek ti dimi. Ben buna karþýyým. Burda yazdýðý yazýnýn büyük bir kýsmý doðru ama neden þimdi yazý bunlarý.
    Þansal Büyüka haklý
    Neden bugün yazdýðýda çok basit
    Nuri dün konuþtu
    þansalda yemedi içmedi uyumadý yetiþtirdi yazýyý
    verdi nurinin aðzýnýn payýný
    bunda anlaþýlmayan biþemi var
    bence yok
    amaaaaa
    anlayana
    nuri anlarmý???
    aslaaaaaaaa

Trabzonspor Kongre Üyesi
    CAFER ÖZER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    57

Alýntý atemre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Albayrak bir kurumun alyehine açýklama yapmýþ diyosunda kardeþ o açýklamalarý 3 istanbul takýmýda yaptý hatta yetmeyip avrupa maçlarý hakkýný D-Smart'a sattý onlarla gelen parayla Lincoln'ler Ýgoinler alýndý senin elinde ne var , ayrýca Albayrak yeniden ihale yapýlsýn diyor madem bu kulüplerin federasyonu bu federasyon klüplerini düþünsün önce yayýncý kuruluþu deðil, Aydýn Doðan'ý kimse sevmez Karamehmet'in ne yararý olmýþ bize sorarým, baþlýðýnda Bravo ÞAnsal Bravo Lig Tv diye düzeltilmesini talep ediyorum ..
    Bizim Nuri niye satmadý Emre oda satsa idi,
    DSMART seni adam yerine,Takýmýný takým yerine koymadýki,senin maçlarýný satýn alýp yayýnlasýn,
    Gene beðenmediðimiz LÝG TV Ýntertoto maçlarýný yayýnladý.
    Senin avrupa maçlarýna dahi tenezül etmeyen DSMART lig maçlarýný veripte sana her maç için ayrýca Ücret vereceðinimi zannediyorsun.
    Benim bildiðim Þampiyonluklara göre Lig tv den pay alýyorsun,Ve ayrýca yayýnlanan her maça ücret alýyorsun,Lig tv her maçýmýzý veriyor,Peki DSMART bu hakký alsa,Bizim maçlarý yayýnlarmý.?buna inanan varmý aramýzda:?sonra 10 milyon Ytl fazla alacaðýz diye 10.milyon Ytl eksik almayalým.
    Burda olay tamamen HEDEF SAPTIRMA kim ne derse desin.
    Sivas maçýndaki Yönetim beceriksizliðini nasýl Unuttururuz.
    Amaç bu.
    SABIRLA BEKLEDÝK AVRUPADA UEFA CAS TA KÝTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLÝYORUZ ÜLKEMÝZDE KÝTAPTA YAZANMI YOKSA KÝTAPSIZLARIN DEDÝÐÝMÝ OLACAK

Ali Yerlikaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý ozcan_asanoglu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben Ulusoy dönemi diye biliyorum, þu an araþtýrmaya vaktim yok, az araþtýrmayla çýkar ama önemli deðil. önemli olan sürenin uzatýlmasý ve bu noktada daha yüksek teklifin gelmesi.

10 milyon dolar farktan söz ediyoruz. oyuncak deðil bu.
    Arkadaslar o kadar basit mi bu olay. Simdi diyelim sizde bi mal var degeri 10 YTL ve o fiyata da bi alici buldunuz sattiniz ve alici yarin gelip alicam dedi sizde ok dediniz ondan sonra birisi geliyor ve size o mal icin 15 YTL veriyor ve siz onu ona satiyorsunuz. Bu ne kadar etik size soruyorum lütfen Nöri gibi paranin kokusunu alir almaz cirkeflesmiyleim.

LigTV uzun vadeleri sözlesmesi oldugu icin HD yayini bile baslatti bunlar yatirim ve bunlari olmamis görmek olmaz.
    Bu Aydin Dogan in pislikleri para göz insanlar da ona kaniyor ama neyse bu konu bizi daha fazla kasmaz muyum olan Nöri ve adamlarindan kurtulmak.

sümela61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Albayrak bir kurumun alyehine açýklama yapmýþ diyosunda kardeþ o açýklamalarý 3 istanbul takýmýda yaptý hatta yetmeyip avrupa maçlarý hakkýný D-Smart'a sattý onlarla gelen parayla Lincoln'ler Ýgoinler alýndý senin elinde ne var...
    Emre'cim, ben bununla ilgili de yazdým yukarda... eðer sesi sadece Nuri Albayrak'a çýkabiliyorsa, burda en baþta düþünmesi gereken kiþi Nuri Albayrak'týr... "ben nasýl pasif, ezik birisiyim ki; sadece bana ses edebiliyorlar" diye uzun uzun düþünmesi lazým...

Avrupa maçlarýný D-Smart'a satmak... ne diyeyim, akýllý iþ... umarým biz de Avrupa'da maç yapabiliriz de, biz de düþünürüz kime satacaðýmýzý...
    "7 tepeli þehir... bekle... son tepene de dikeceðiz bayraðýmýzý..."

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Þahinoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Hapiskeli6169 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ne bekliyorsun halen anlamis degilim yani. Cünkü Nuri Albayrak icin biy yürüys mi tertipliyelim "bizi mahvetmeye devam et büyük baskan " diyede plaketlerlen dolasiriz artik.

Artik birilerin cikip Nöri beyefendiye haddini bildirmesi sart Sansal in dedigi gibi Politikacilari arkasina alip burda sov cekmesine gerek yok, bu sovlarin zararini sadece Trabzonsporumuz cekiyor insallah Aralik a kalmadan cekip gider ama bundan o yüz yok en iyi baskan bendim dicek en uzun ben kaldim filan, yüzsüz olmak kolay degilki.
    Kardeþ baþlýklarý karýþtýrýyo herkes heralde, Nuri ALbyrak ve yönetim istifa baþlýðý var dimi orda gidip eleþtiebilirsiniz baþkaný yönetimi, burda Þansal ve Lig tv nin yapmýþ olduðu tutumdur beni rahatsýz eden baþkan ve yönetim baþarýsýz diye hesap vereceði kurum ve kuruluþ Trabzonspor kongresidir taraftarýdýr, Lig Tv ve Müdür Þansal deðil ...
    DOZER CEMÝL

Berkay Kaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    43

eline koluna saðlýk sayýn büyüka trabzonspora bu yazýda herhangi bir densizlik yok tüm sorun albayrak güzel yazmýþ helal olsun nurimi adam olsunda yazdýrmasýn........

ozcan_asanoglu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Hapiskeli arkadaþým anlatamadýk galiba...ihale belli bir süre ile yapýlmýþ ve o süre bitmiþ. dolmuþ. artýk yeni dönem baþlar. eski ihale, para vs. herþey geçersizdir.

ama ne oluyor ayný fiyatla uzatýlýyor. bu noktada babamýn oðlu olsa fark etmez, doðan grubu fazla para veriyor. 10 milyon dolarý ulusoy mu, þansal mý siz mi vereceksiniz.yok böyle birþey..
    Rüyalarý gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktýr...

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý irfankumas Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þansal Büyüka haklý
    Neden bugün yazdýðýda çok basit
    Nuri dün konuþtu
    þansalda yemedi içmedi uyumadý yetiþtirdi yazýyý
    verdi nurinin aðzýnýn payýný
    bunda anlaþýlmayan biþemi var
    bence yok
    amaaaaa
    anlayana
    nuri anlarmý???
    aslaaaaaaaa
    Sende bir sorun mu var anlamadým. Þansal Bey iþine göre yazý yazýyor. Kendilerini eleþtireni karalama yapýyor neden bugüne kadar hatalarýný hiç eleþtirmedi. Nuri nin anlamasýna gerek yok kendi haddini bilsin yeter. Nuri Albayrak her ne kadar çoðu kiþi sevmesede. Trabzonspor klüp baþkanýdýr. Kýytýrýktan bir yazar mý eleþtirecek onu. Biz gereken eleþtiriyi yapýyoruz. Ama dýþ mihraplara çýkarcý kuruluþlara karþý savunuruz. Bir tekmede biz vuralým mantýðý olmaz. O bizim baþkanýmýz hem sever hem kýzarýz. Þansal bey çok mu temiz bir kiþilik.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr oflum61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Beyler Dikkatli olalim. Kim kimi sucluyor ya??? Sansal Büyük0 (BüyükSifir) kim oluyor Trabzonsporun baskani hakkinda böyle konusuyor!? Hakli olsun olmasin!
    Haddini cok asmis - Bizim AntiNuriciler de baliklama atlamis... Tabiki BüyükSifir Taraftari yanina cekmeyi de iyi biliyor hani... xxxxxx
    Konu Gamze tarafýndan (28.09.2007 Saat 12:48 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: bu tür isimleri bu sayfalara taþýmayýn

Ali Yerlikaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý ozcan_asanoglu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hapiskeli arkadaþým anlatamadýk galiba...ihale belli bir süre ile yapýlmýþ ve o süre bitmiþ. dolmuþ. artýk yeni dönem baþlar. eski ihale, para vs. herþey geçersizdir.

ama ne oluyor ayný fiyatla uzatýlýyor. bu noktada babamýn oðlu olsa fark etmez, doðan grubu fazla para veriyor. 10 milyon dolarý ulusoy mu, þansal mý siz mi vereceksiniz.yok böyle birþey..
    Diyleim öyle bisey oldu benim mecburi olan 2 senelik sözlesmem var onu kim karsilicak bide o kadar parai veren seyirciden acisini cikartiyagini tahmin ediyyorum ben suan ödedigimden memnunum. Ama zaten olmiyacagindan dolayi kafam rahat.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    57

DSMART-LÝG TV tartýþmasý KESÝNLÝKLE hukiki dayanktan yoksun Boþu boþuna yapýlan bir tartýþma,Asýl Nuri Albayraðýn yaptýðý Oyuna gelmeyin.
    2010 yýlýna kadar isterse Trabzonspora 100 milyon usd yayýn hakký versinler,Kimse alýp yayýnlayamaz.
    Yayýn hakký Kanunlara ve Yeönetmeliklere göre yapýlmýþ,2010 yýlýna kadarda uzatýlmýþtýr.Eðer öyle olmasa idi daha önce Doðan grubunun açtýðý davada Mahkeme Yürütmeyi Durdurma kararý verirdi.
    Boþu boþuna Yok þu kadar para alacaðýz,Fazla para verecekler safsatasýna inanmayýn.,
    DSMART Ýstanbul takýmlarýnýn Ön eleme Maçlarýna Trilyonlar verirken,Trabzonsporu Takým yerine Koyup anlaþma bile yapmamýþtýr.Yada Nuri bey burdada baþarýsýz kalmýþ,Yayýn hakkýný Ýyi bir fiata satamamýþ,En son Lig Tv ye vermiþtir.Bizim Ýnter toto kupasý maçlarýnýn sözleþmesinide Haluk Ulusoymu yaptý.Nuri Albayrak yaptý.Madem Öyle vermeseydi Lig tv ye.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Baþlýk düzenlenmiþtir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý CAFER52 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bizim Nuri niye satmadý Emre oda satsa idi,
    DSMART seni adam yerine,Takýmýný takým yerine koymadýki,senin maçlarýný satýn alýp yayýnlasýn,
    Gene beðenmediðimiz LÝG TV Ýntertoto maçlarýný yayýnladý.
    Senin avrupa maçlarýna dahi tenezül etmeyen DSMART lig maçlarýný veripte sana her maç için ayrýca Ücret vereceðinimi zannediyorsun.
    Benim bildiðim Þampiyonluklara göre Lig tv den pay alýyorsun,Ve ayrýca yayýnlanan her maça ücret alýyorsun,Lig tv her maçýmýzý veriyor,Peki DSMART bu hakký alsa,Bizim maçlarý yayýnlarmý.?buna inanan varmý aramýzda:?sonra 10 milyon Ytl fazla alacaðýz diye 10.milyon Ytl eksik almayalým.
    Burda olay tamamen HEDEF SAPTIRMA kim ne derse desin.
    Sivas maçýndaki Yönetim beceriksizliðini nasýl Unuttururuz.
    Amaç bu.
    Ýyide Cafer abi Albayrak yeniden ihale yapýlsýn diyo maç yayaýn haklarý direk D-Smart'a verilsin demiyo herkes karýþtýrýyo burayý ihale iþi kolay iþi deðil ihaleyi aldýnmý 1 iþçiyi bile birgün sonra giriþini yapsan milyarlar cezasý var ihalenin þartnamesinde ilk günden songüne nelein yapýlmasý gerektiði yazar adý üstünde þartneme sende iyi bilirsin Mali Müþavir'sin , ihaleyi kim alýr kim almazý pekte umurumda deðil kim parayý fazla verecekse o alacak, kazananda ihale þartnamelerini yerine getirmekle yükümlüdür orda maçlarýn yayýn maddesinide eklersin biz olmadan o ihale olamazdý diðer 3 takým zaten imzalamýþ bizde þimdi anlaþacaz diyoruz ve ondan kuyruk acýlarý. 10 milyon YTL eksik veremez ihale þartnamesine uymak zorunda versinlerde görelim, 4 sene önce 300.000 dolara forma reklamýmýzý FLY AIR' e verdiðimiz günleri ne çabuk unuttunuz yahu, profesyonel düþünelim artýk markamýzýn deðerini bilelim.
    Ayrýca hedef saptýranda bence ALbayrak'tan çok Albayrak'ýn yönetimsel baþarýsýzlýklarýný yazýya dökerek taraftara oynayan Þansal'dýr...
    DOZER CEMÝL

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    54

Bu güzel yazýya ne denebilir ki.
    burada kendi aramýzda tartýþýyoruz
    karýþtýrmayalým.
    Þansalada tabi biþeler yazacaz...
    Heptende o kadar deðil...

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    54

Sende bir sorun mu var anlamadým. Þansal Bey iþine göre yazý yazýyor. Kendilerini eleþtireni karalama yapýyor neden bugüne kadar hatalarýný hiç eleþtirmedi. Nuri nin anlamasýna gerek yok kendi haddini bilsin yeter. Nuri Albayrak her ne kadar çoðu kiþi sevmesede. Trabzonspor klüp baþkanýdýr. Kýytýrýktan bir yazar mý eleþtirecek onu. Biz gereken eleþtiriyi yapýyoruz. Ama dýþ mihraplara çýkarcý kuruluþlara karþý savunuruz. Bir tekmede biz vuralým mantýðý olmaz. O bizim baþkanýmýz hem sever hem kýzarýz. Þansal bey çok mu temiz bir kiþilik.
    sarman kardeþim
    bende hiç bir sorun yok da
    sende var anlaþýlan
    biz burda kendi içimizde tartýþýyoruz ve
    fikirlerimizi söylüyoruz
    neden hemen bir sorun olarak algýlanýyor
    dýþarýda tabiki bizde þansal hakkýnda biþiler yazýyoruz
    söylüyoruz
    ama burasý kendi evimiz

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul

Ne zaman adam oluruz ?
    Ýçimizden biri yanlýþ yaptýðýnda onun cezasýný baþkasýnýn deðil bizim verdiðimiz zaman.
    DOZER CEMÝL

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr poetricus - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Sansar, pardon þansal Büyüka bu kadar kýzdýðýna göre bizim baþkan yanlýþlýkla doðru bir þeyler söylemiþ olmalý.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý irfankumas Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    burada kendi aramýzda tartýþýyoruz
    karýþtýrmayalým.
    Þansalada tabi biþeler yazacaz...
    Heptende o kadar deðil...
    Eminim Þansal'ada birþeyler yazarsýnýz , övgümü tepkimi bilmem ama , hatta senin baþkanýna hakarete varan söyleyen bi adamý protestoda edersiniz demi tabi , yoksa sadece klavyeden metiyelermi yazarsýnýz sanýrým en son olan . Þansal'ýn burdaki amacý Albayrak'ý güçsüz ve zor duruma sokmaktýr, ALbayrak dýþarýya güçsüz ve pýsýrýk gözükünce Trabzonspor'da baþkanla ayný muameleyi görecektir bunu görmeniz için baya kelime dizmek gerekiyo sanýrým.
    DOZER CEMÝL

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Trabzonspor birinci dereceden futbolun içinde bir spor kulübü.Haliyle futbolu yazan adamlarýn da Trabzonspor'u konuþmasý,eleþtirmesi yahut pohpohlamasý normal.Burda bakmamýz gereken neden yazýldýðý deðil nasýl yazýldýðý...Adam bir yorumcu yazar,konu olarak Trabzonspor baþkanýný seçmiþ ve eleþtirmiþ.Buna hakký var,ama dediðim gibi dikkat edilmesi gereken ne yazdýðý ve nasýl yazdýðý.Þansal Büyüka'nýn þu eleþtirilerinin birini bile çürütebileceðimizi sanmýyorum.Doðru mu demiþ?Evet.Gerisi,duygusallýktan uzak düþünürsek problem olmamalý.

Ha dersiniz ki Nuri'yi böyle sert eleþtirme cesaretini nerden buluyor?Eleþtirme hakký saklýdýr,ama kullanmayabilir yazar.Fakat burda Nuri'ye karþý cesurca kullanýlmýþ.Neden?Bu sorunun cevabýný Nuri vermeli...
    Konu Gamze tarafýndan (28.09.2007 Saat 12:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    57

Ýyide Cafer abi Albayrak yeniden ihale yapýlsýn diyo maç yayaýn haklarý direk D-Smart'a verilsin demiyo herkes karýþtýrýyo burayý ihale iþi kolay iþi deðil ihaleyi aldýnmý 1 iþçiyi bile birgün sonra giriþini yapsan milyarlar cezasý var ihalenin þartnamesinde ilk günden songüne nelein yapýlmasý gerektiði yazar adý üstünde þartneme sende iyi bilirsin Mali Müþavir'sin , ihaleyi kim alýr kim almazý pekte umurumda deðil kim parayý fazla verecekse o alacak, kazananda ihale þartnamelerini yerine getirmekle yükümlüdür orda maçlarýn yayýn maddesinide eklersin biz olmadan o ihale olamazdý diðer 3 takým zaten imzalamýþ bizde þimdi anlaþacaz diyoruz ve ondan kuyruk acýlarý. 10 milyon YTL eksik veremez ihale þartnamesine uymak zorunda versinlerde görelim, 4 sene önce 300.000 dolara forma reklamýmýzý FLY AIR' e verdiðimiz günleri ne çabuk unuttunuz yahu, profesyonel düþünelim artýk markamýzýn deðerini bilelim.
    Ayrýca hedef saptýranda bence ALbayrak'tan çok Albayrak'ýn yönetimsel baþarýsýzlýklarýný yazýya dökerek taraftara oynayan Þansal'dýr...
    Emre DSMART tatn baþka talipli varmý maç yayýnlamaya.
    Ayrýca Nuri Albayraðýn dediðinin boþ olduðunu anlatmaya çalýþýyorum.
    2010 a kadar bu hak Lig Tv ye verilmiþ.
    kanun deðiþse bile Yeni çýkan kanun ancak 2010 dan sonrasýna müdahale edebilir.
    YAYIN SÖZLEÞMESÝ
    MADDE 6 -
    A – En üst lig ve onun bir altýndaki lige ait müsabakalarla ilgili olarak Kulüpler adýna ve hesabýna yayýn sözleþmesi yapmaya münhasýran Federasyon yetkilidir.
    Federasyon, en üst lig ve onun bir altýndaki lig ile Türkiye Kupasý kupa aþamasýndaki müsabakalarýn yayýn haklarýnýn satýþ suretiyle devrine iliþkin esaslarý ve satýþ þeklini tek taraflý olarak belirler.
    Yayýncýnýn sözleþmeden doðan haklarýný kýsmen veya tamamen baþka bir yayýncýya devredebilmesi için sözleþmenin, Federasyon tarafýndan onaylanmasý zorunludur. Federasyon tarafýndan onaylanmayan sözleþmeler geçersizdir.
    Bu sözleþme dolayýsýyla elde edilen yayýn ücreti Federasyon Yönetim Kurulu tarafýndan belirlenecek usul dairesinde kulüplere paylaþtýrýlýr.
    http://bim.tff.org/talimatlar/yayintalimati2005.doc

Ozaman Önce Bu yetkinin Fedarasyondan alýnmasý için bastýracaksýn.Ondan sonra Çýkýp konuþacaksýn.FB havuzdan Çýkabildimi.FB istese yayýn hakkýný Bu gün aldýðýndan kat ve kat fazlasýna satamazmý.
    ama çýkamýyorlar,Çýkamazlar.
    Yayýn ÝHALSEÝDE 2010 a kadar artýk yapýlamaz.
    Benim anlatmak istediðim Bunlar bilindiði halde neden Bu gün ortaya Çýkýp,Yyaýn ihalesi yeniden yapýlsýn deniliyor.Sivas Maçýndaki Baþarýsýzlýðýn Kongreye Yansýmasýný önlemek baþka bir þey deðil.
    FB kaç sene önce Bu giriþimlere baþladý Sonuç.Havuz sisteminde kaldýlar.Çýkamzlar.Çýkarsa Küme düþmeye kadar gider bu iþ.Bu kadar basit deðil.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Ýstanbul

Baþlýk bile ne güzel oldu ya Lig Tv nin damarýna bastýk galibaydý , Þansal Büyük'anýn Nuri ALbayrak'ý eþeltirisi oldu .Olsun bakalým neler görücez daha hade hayýrlý Cuma'lar biz 500 kongre üyesi çýkarsak boþ herkes böle farklý düþünüyosa .
    DOZER CEMÝL

sümela61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý oflum61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Beyler Dikkatli olalim. Kim kimi sucluyor ya??? Sansal Büyük0 (BüyükSifir) kim oluyor Trabzonsporun baskani hakkinda böyle konusuyor!? Hakli olsun olmasin!
    Haddini cok asmis - Bizim AntiNuriciler de baliklama atlamis... Tabiki BüyükSifir Taraftari yanina cekmeyi de iyi biliyor hani... Ne dedi Y.H.: "Akilli ol!"
    söyledikleri sözler örnek alýnabilecek onca deðerli hemþerimiz veya yurttaþýmýz varken, örnek verdiðin kiþiye bak... BMN sayfalarýnda bu tür söylemlerin yeri olmadýðýný düþünüyorum...

bence de, senin dediðin gibi dikkatli olalým... bir insanýn canýna kýyabilmiþ birisinin, baþka bir deyiþle "bir katilin" sözünü kendimize ilke edineceksek, daha çok iþimiz var demektir...

isterseniz okullara "kitap yardýmý" yerine, "býçak ve silah yardýmý" kampanyalarý düzenleyelim... ne dersiniz?...
    "7 tepeli þehir... bekle... son tepene de dikeceðiz bayraðýmýzý..."

Nereden
    Ýstanbul

Buda Ermanýn yazýsý.

Erman Toroðlu

KÖTÜ YÖNETMEK DE BÝR MAHARET ÝÞÝDÝR, KABÝLÝYETSÝZLÝKTÝR!..
    28.09.2007 09:33

Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak, benim için, "Sahibinin sesi" demiþ. Sebep; Maraton’da Trabzonspor’un bir ofsayt pozisyonunu onlarýn aleyhine yorumlamýþým...

Þans veya þanssýzlýk; yazýlý basýnda ve televizyonda çalýþmaya baþladýktan sonra hep ayrý gruplarda görev aldým. Maalesef bu gruplar da Türkiye’de hep yýllarca birbirlerine ateþ ettiler. Þu anda Hürriyet’te yazýyorum, Digitürk’te yorum yapýyorum; Maraton’da.

Hep ayný þeyleri söylüyorum; futbol camiasýnýn dýþýndan gelenler, paralarýna güvenenler, futbol oyununu ve kurallarýný bilmeyenler maalesef futbola zarar veriyorlar. Ve yine maalesef kulüp baþkanlarý belli bir dönem görev yaptýktan sonra gidiyorlar. Aklý baþýnda olanlarý, bu iþi düzgün yapanlarý zaten taltif ediyoruz ve bir yana koyuyoruz. Ama baþarýsýz olanlar, bu iþi yalnýz parayla yapacaklarýný zannedenler, balýklama futbol aleminin içine atlayanlar, baþarýsýz oldukça; bilmeden, öðrenmeden, araþtýrmadan, düþünmeden önüne gelene saldýrmaya baþlýyorlar. Aslýnda bu da anormal deðil. Panik ve hedef deðiþtirme... Ama biz ev sahibi, hancý olarak her zaman buradayýz. Onlar da yollarýna devam edecekler. Herkes kendi iþine dönecek...

Ayný pozisyon iki farklý yorum

Yani, Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak’a göre sahibinin sesi (!) olarak ben, Trabzonspor’un oynadýðý bir maçta ofsaytý Hürriyet’te Trabzonspor’un lehine yazmalýyým veya yazýyorum, Digitürk’te görev yaptýðým için de Maraton’da Trabzonspor’un aleyhine yorumlamalýyým. Peki, bir adam ayný ofsaytý iki ayrý yerde nasýl ayrý yorumlar veya yorumlayabilir? Yoksa, esas ofsayta düþen Trabzonspor Kulübü Baþkaný Nuri Albayrak mýdýr? Sevgili okuyucular yorumu size býrakýyorum.

"Trabzonspor bu yönetim zamanýnda neden kötü sonuçlar alýyor, kötü yönetiliyor" diye sormayýn, çünkü kötü yönetmek de bir maharet iþidir, kabiliyetsizliktir. Maalesef Trabzonspor yönetilmiyor. Ýþin acý tarafý o.

Not: 20 yýl süreyle ticaret de yaptým. Hayatým boyunca hiçbir þekilde devlet ihalesine girmedim ve devletle iþ yapmadým. Banka hesaplarým dahil her þeyim þeffaftýr. Aldýðým da bellidir, harcadýðým da. Sakýn kimse elma ile armutu birbirine karýþtýrmasýn; sonra yeni moda cümleyle; "Sonra onlarý Allah çarpar!"

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36

Baþlýk bile ne güzel oldu ya Lig Tv nin damarýna bastýk galibaydý , Þansal Büyük'anýn Nuri ALbayrak'ý eþeltirisi oldu .Olsun bakalým neler görücez daha hade hayýrlý Cuma'lar biz 500 kongre üyesi çýkarsak boþ herkes böle farklý düþünüyosa .
    ''Lig TV'nin damarýna bastýk'' bir yorumdur.Görünen odur ki çoðunluk bu yoruma katýlmamaktadýr.Daha orta halli bir baþlýk olmasýnýn doðru olacaðýný düþündüm.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)