Açıkçası Vestel manisa maçını hemen unutup konya maçını irdelemek lazım
Seyircisiz ve umutsuz bir maç olacağı için...
Konyada Siyahi oyuncaları yok..
Tekrar söylüyorum Yenersek SÜRPRİZ olur..
Bu sene benim için bütün maçlar böyle geçicek galiba![]()
Açıkçası Vestel manisa maçını hemen unutup konya maçını irdelemek lazım
Seyircisiz ve umutsuz bir maç olacağı için...
Konyada Siyahi oyuncaları yok..
Tekrar söylüyorum Yenersek SÜRPRİZ olur..
Bu sene benim için bütün maçlar böyle geçicek galiba![]()
Konu bordobluex tarafından (22.09.2007 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.
Standart maçlarımızdan biri olacak.
%95 berabere
%4 Konyaspor
%0.5 Trabzonspor
%0.5 Konyaspor hükmen 3-0 galip (kimmi sahaya dalacak? bende bilmiyorum ama içimde öyle bir his var, yanlışlıkla stadın kapısı açık unutulur ve içeri bir kedi dalar yada bir martı)
Anlaşılan o ki Trabzonspor'umuz, Konyaspor ve sonraki maçlarda sahaya adamakıllı golcüsü olmadan çıkacak. Ne Umut, ne Ergin, ne de Tomas bu takımda forvet mevkini doldurabilecek oyuncular değiller. Bu da demek oluyor ki ligin ilerleyen haftalarında yine gol pozisyonlarını değerlendiremeyeceğimiz, biz taraftarlara saç-baş yolduran maçlar olacak...
Bize düşen Trabzonspor'umuzu forvetsiz bırakan vs. vs. vs. Albayrak ve arkadaşlarını önümüzdeki kongrede yönetimden defetmektir...
berabere biter
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
tolga
jabi erdinç risp çağdaş
serkan hüseyin gökdeniz
ceyhun
yattara jun
Onur Recep Kıvrak
Gustavo Colmandante
2-0 alırız bu maçı veya 1-0
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
yazıklar olsun yönetime başta nuri albayrak bey efendi ve tüm yönetime bir futbolcu alamayıp eldekileri sattıkları için yazıklar olasun ziyaya ve arkadaşlarına bu kadar basiretsiz hoca oldukları için yazıklar olsun tüm futbolculara bu kadar ruhsuz oldukları için yönetimin satacak para kazanacak futbolcu bulamadılar şimdi kendilerini satsınlar bizde kurtulalım hoca istifa et lutfen bırak yakamızı
futbolcular ruhunuz gitmiş sizin ruhunuza el fatiha kısaca hepinize yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun tarfatarlar hariç ama sivaç macındaki sahaya girip bizi üç kuruşluk yorumcularınbeş para etmez kulup yönetiçilerin diline düşürdüğünüz için sizinde allah belanızı versin aklım ageldikce kahroluyorum ya olamaz böyle birşey biz manisayada ankara gücüne puan verdikden sonra acaba kimden puan alacağız onu bilmiyorum nerdesin eyyyyyyyyyyy mehmet ali yılmaz gel kurtar bizi bu basiretsiz burnunun ucunu bile göreyemeyen mahluklardan nolur lutfen gel ya
kazanmamız gereken ve kazanabilecek olduğumuz bir maç....
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
kötü durumda konya tıpkı rize yi yendiğimiz zamanki gibi bence yeneriz
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
TRABZONSPOR bu mactan yüzde yüz galibiyetle ayrilir dogru kadroyla....
-----------JEFF(TOLGA)-----
---jabi--tolga--erdinc--celo--
---------serkan heso-----
--yattara------------gökdeniz-
-----------ceyhun----------
------------ergin----------
sonradan sokmak icin forvet lazim oldugu icin jun yedek kalamsi lazim oda oynarsa yedek bi forvetimiz bile olmicak.....
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Bizde Jabi diye bi adam varmış.Gören var mı?
yine zor bir maç yenilebiliriz maça forvetsiz çıkacaz bu ziya forvet yok defansif ağırlıklı çıkar beraberlik kokuyor bu maçı
-----------Tolga -----
---jabi--tolga--erdinc--celo--
---------serkan -----
--yattara------------gökdeniz-
-----------ceyhun----------
------------jun ve cağdaş----------
bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Beraberliğin en büyük adayıyız.
görmek istediğim ve olması gereken yegane kadro
-------------Tolga-------------
Jabi----Tolga----Erdinç---Çağdaş
-------Serkan-----Hüseyin------
Yattara-----Gökdeniz----M.Keçeli
-----------Tomas Jun-----------
çagdaş jun forvete kesınlıkle!!!
bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yattara Jun bana kalırsa müthiş ikili olurlar yattara ile uyumları çok iyi oalcak zaten junun en iyi arkadaşı yattara
gol atabilirmiyiz onu dusunmekteyim..
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
banko konya.. iddaa da direk basıcam..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
birileri herzaman dört gözle yeni konu acmayi bekliyor!
vaziyet kötü beraberlik alırız
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
bizim takimin kanatlari calismiyor
hani bir zamanlar bir espri vardi, kanatlari var ucumaz, petegi var bal yapamaz diye
cevap da ozurlu ari mi neydi ?
ha ordan aklima geldi bizde ozurlu bir takimiz
sol bekin celo ve sag bekin orta sahayi gecmeyen bir serkan ise biz daha coook kaleyi bulmayan sut cekeriz
bu takimda celonun yeri yok, jabi ve yusuf banko oynamali
JEFFERSON
JABİ RİSP ÇAĞDAŞ KEÇELİ
SERKAN-HÜSEYİN
YATTARA-CEYHUN-GÖKDENİZ
JUN
çıkabileceğimiz en düzgün kadro bu da bunu anlayacak hocamız yok tabi ayrı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)