TSunami
bence süper
madheart17 Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel olmus....
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]madheart17 Nickli Üyeden Alıntı
gercekten süper bir fikir [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Tsunami ilk oldugunda benimde aklima geldi ama o kadar insanin ölümüne neden olan bir faciayi lakap olarak önermek istemedim... Güzel pankart olur ancak ölenlerede saygisizlik olur.
Fikir güzel olmak ile birlikte Yüzbinlerce kisinin ölümüne neden olmus doga olayini dillendirmek dogru degil.
Fikir güzelzamanlama yanlis.
Bende ilk basta yaziyimmi yazmiyim mi diye kararsiz kaldim su anda sadece bir fikir ileride kullanilabilir su an kullanilmasi bencede yanlis olur ama doga olaylari sonucu insanlar hayatlarini kaybediyor buna tsunamide dahil firtinada
Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
Bu dediklerin dogru ama anlarlar herhalde.Edited by: gUgUDa_61
Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
Kalbin temizmis bende dusundum ama sora Ridvanin dedigi aklima geldi, "Bana insanlar seytan seytan diye diye Allah tarafindan isjlerim hiç hayirli gitmedi", sora dusundum Allah korusun bizde simdi böle "Karadeniz Tsunamisi" deyipte basimiza böle bi felaket gelmesin...
valla o kadar can yakan korkulan birsey gibi düsünün karsimiza çikani EZERIZ
KULUNKOGLU Nickli Üyeden Alıntı
aynen
bence iyi güzelde teskem dfaha önce aklimiza gelse idi diycem ama nerde.bencede yüzbinlerce insanin ölümüne sebep olan bi seyi lakap yapmak saçma
bence de müthis bir lakap ama su an zaman olarak iyi degil belki daha sonra bu lakap iyi olur[img]smileys/smiley25.gif[/img]
TSunami guzel olur tsunami gibi herkeziezeriz
Su Tsunami faciasinin üzerinden biraz zaman geçsin, nispeten acilar dinsin, kullanilabilir..
Guzel de olur..
hatta ne yalan söyleyeyim, bayagi da benimsedim..
Kulaga Çok hos geliyo.
Ama dediginiz gibi zamanlama uygun degil.
Ilerde bunu kullanalim bence
Çok süper bir fikir. Bence su an bir sakincasi yok. Insanlarla eglenmiyoruz ki. Bu sadece bir lakap. Bence onlarin acilariyla bir alakasi yok.
Saygilarimla
Ilk bakista güzel gibi geliyor ama kelimeyi incelemek lazim.
madheart17 Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel olmus begendim tam bize yakisir
g.element uydurmayin [img]smileys/smiley36.gif[/img] ne isimiz var lakapla
Ben TSUNAMI benzetmesini, yanilmiyorsam eylül ayinda açilan "karakarga maçina pankart önerisi" basliginda yazmistim.
hem TS uyumu hemde hirçin karadenizimiz nedeniyle tsunami benzetmesi yapmistim.saniyorum fark edilmemis olacak onunla ilgili iyi yada kötü hiç bir yorum gelmemisti.
pankart önerim de;
1903,1905,1907... DINAZORLAR DEVRI KAPANDI, SIMDI TSUNAMI ZAMANI idi. (galiba yazida klavye hatasi da yapmistim)
yazi BORDO MAVI olursa süper olur...
Allah korusun böyle büyük bir felaket karadeniz'de olsaydi
bu lakabi gene kullanirmiydik ???
insanligimizi bilelim arkadaslar
bu lakap bize yakismaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)