Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

goalunited

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• goalunited

goalunited yeni jenerasyon diye iddia edebilecegimiz Online Futbol Menejerlik oyunudur. "look&feel" konusunda bircok ödüle layık görülmüs bu oyunun kalitesi birçok PC ve konsül oyunuyla yarısabilir, hatta çok daha zahmetsiz ve uygun şekilde!
    Sen de bize katıl ve ön koşulsuz ücretsiz oyunumuzun bir parçası ol:
    Erken gelen masaya erken oturur! . Başvurduktan ve kulüp başvuru formunu doldurup bize gönderdikten sonra kısa süre içinde menejer lisansına kavuşabilirsin. Kulübün bundan sonraki aşamada bir lig içine dahil edilecektir. Lig katılımlarını belirlerken sadece başvuruların yapılış sırasına yani zamanlarına bakılır. Kulüpler icin belirlenen yerler en iyi ligten en kötüsüne doğru dağıtılır.
    Ne kadar erken başvurursan, o kadar iyi bir lige katılırsın! Ondan sonrası tamamen sana kalmış, iyi bir menejer olabilmek icin eminiz ki tüm birikime sahipsin! Bundan sonraki en önemli amacın kulübüne sportif başarılar getirip, takımını en üst seviyedeki liglere kadar çıkarmak olmalıdır.

ayrıntılı bilgi için ve uyelik için: http://tr.goalunited.org/
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Takim Ismi=Tonya sk
    Menejer=Ahmet Karadeniz
    Takim Sahibi=Ahmet Karadeniz
    Ulke=Turkiye
    Siralama=19724.sira(TR TAKIM ICINDEN)
    Lig(Siralama)=Div7.519
    Stadyum Ismi=Tonya sk arena(12000 koltuk)
    Taraftar Dernegi=:Tonya sk supportes

goalunited teki takımımım genel bilgileri

Yorum

vardı bu başlık ama bulamadım.. pek sarmamıştı beni bu oyun ..
      Hadi eyvallah..

Yorum

ben forumda baktım ama bulamadım ondapaylasmak istedim ben epey zevk alıyorum oynarken sahsen

Yorum

Bende bu oyunda 5-6 hafta oynamıştım ama oyuna hiç ısınamadım.

Yorum

kadrom

Yorum

Çok acemice yapılmış site ayrıca klup başvurusu sırasında başvuruyu yapmıyo ama sebebini söylemiyo...

Yorum

İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok acemice yapılmış site ayrıca klup başvurusu sırasında başvuruyu yapmıyo ama sebebini söylemiyo...

yok ben hiç oyle bi sorunla karsılasmadım bence guzel bi oyunn

Yorum

sen en iyisi Hattricke gel.Hemşerim
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İnsanın alışkanlıklarından vaz geçmesi kolay değil ve her yeni oyun kendisine daha öncekinden ne fazlası var sorularını sorduruyor.Ben bu sitede takım aldım ve hiç ısınamadım benim için Hattrick'in yerini hiç bir şey tutamaz her ne kadar 2-3 aydır pek uğraşamasamda dün den itibaren kaldığım yerden devaaaam.

Yorum

İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen en iyisi Hattricke gel.Hemşerim
                      ben daha onceden hattrivke uye olmustum ama aktivatasyon ettikten sonra bi turlu lige almadılar zaten bu saaten sonra gelsem ne olcakki cıkmak epey zor olur goalunited suan ii bi takımımım var 3 senede 3 lig birden cıktımm bırakmam zor gibi tabiki herkes farklı seylerden zevk alabilir buna karısmaya kimsenin hakkı yoktur.

Yorum

Sardı beni bu oyun
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

bende merak ettim bakayım bi oyuna
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

Goalunited

Arkadaşlar bu oyunu oynayanlar bu başlıkta toplnalım bilgilerinizi falan paylaşalım,transferde de birbirimize yardım edebiliriz..

Yorum

Oyun hakkında bilgi verirsen bizde öğrenebiliriz.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X