Allah Rahmet Eylesin.
Hababam Sýnýfý'nýn oyuncularýndan 'Tulum Hayri' lakaplý Cem Gürdap, dün beyin kanamasý geçirerek hayatýný kaybetti. Gürdap, bugün son yolculuðuna uðurlandý.
Gürdap'ýn cenazesi, Yeni Þeyhli Mezarlýðý'na defnedildi. Cenaze töreninde güçlükle ayakta duran sanatçýnýn eþi Beyhan Gürdap ile 7 çocuðu, taziyeleri kabul etti.
Cumhurbaþkanlýðý Basýn Merkezi'den yapýlan açýklamaya göre Cumhurbaþkaný Abdullah Gül, bugün, Cem Gürdap'ýn vefatý dolayýsýyla eþi Beyhan Gürdap'a bir telgraf göndererek, baþ saðlýðý diledi.
Gürdap, Ertem Eðilmez'in sinemaya uyarladýðý Rýfat Ilgaz'ýn unutulmaz eseri 'Hababam Sýnýfý'nýn 1970'li yýllardaki serisinde rol alan isimlerden biri. Hababam Sýnýfý'nýn sýnýf baþkaný ve okulun bilek güreþi þampiyonu...
Cem Gürdap dün Ýstanbul Pendik'teki evinde beyin kanamasý geçirerek yaþama veda etti. 51 yaþýndaki 'Tulum Hayri' 7 çocuk babasýydý.
Tulum Hayri bundan 8 yýl önce Marmara Depremi'nde Gölcük'teki evinin enkazýndan 9 saat sonra kurtarýlmýþ, bir süre çocuklarýyla çadýrda yaþamýþtý.
Bir süre iþsiz kalan 'Tulum Hayri', birkaç sanatseverin desteðiyle hayata tutunmaya çalýþýyordu.
EÞÝ: ‘BÝZE SAHÝP ÇIKILMIYOR’ DÝYORDU
Beyhan Gürdap, basýn mensuplarýnýn sorularý üzerine, “Eþim, benle ve çocuklarýyla yaptýðý konuþmalarda ‘Bize kimse sahip çýkmýyor’ diyordu. Bari bundan sonrakilere sahip çýkýlsýn. Bir çýnarý daha yitirdik. Ambulans, haber vermemize raðmen 2 saat geç geldi. Zamanýnda gelseydi belki yaþayabilirdi” diye konuþtu.
“Hayta Ýsmail” rolündeki Ahmet Arýman da, “Oynadýðý filmlerden telif ücreti alabilseydi, belki biraz daha rahat yaþardý. Ailesi, tedavi imkanlarýný saðlayabilirdi. Hababam Sýnýfý filmi, 1-2 kanala kiralanýyor. Devlet bu alýþveriþte telif hakkýnýn ödenip ödenmediðini denetlemeli” dedi.
“Bayýr Niyazi” rolündeki Hamit Haskabal ise “Arkadaþýmýzýn cenazesine böyle bir günde kimse gelmedi. Ben 8-10 yýldýr Pendik’te oturuyorum. Burada halk beni çok seviyor. Ancak, sanatçýlarýn ölümüne karþý vefasýzlýk yapýlýyor. Demek ki, ben ölsem cenazeme kimse gelmeyecek” þeklinde konuþtu.
Atakan Gürdap, babasýnýn rahatsýzlanmasý üzerine eve ambulans çaðýrdýklarýný, ancak ambulansýn yarým saat sonra geldiðini ifade ederek, olaya tepki gösterdi.
Evli ve 7 çocuk babasý olan “Tulum Hayri”, Marmara Depremi’nde Gölcük’teki evinin enkazýndan 9 saat sonra kurtarýlarak bir süre çocuklarýyla çadýrda yaþamýþtý.
Depremde evini kaybeden, çalýþtýðý benzin istasyonu yýkýlan, bir süre iþsiz kalan Gürdap, birkaç sanatseverin desteðiyle hayata tutunmaya çalýþýyordu.
Allah Rahmet Eylesin.
keyif adamý ..
Hababam sýnýfý ekibinden sadece 2 kiþi cenazeymiþ. Vefasýzlýk bu olsa gerek.
Allah rahmet eylesin...
FxY
Allah rahmet eylesin. Mekaný cennet olur inþallah.
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
100'den fazla izledim yinede býkmadým hababam sýnýfýný...onlar efsane oldu artýk..
Allah rahmet eylesin...
Allah Rahmet Eylesin Mekaný Cennet Olsun
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
ALLAH rahmet etsin. Nur içinde yatsýn
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Allah rahmet eylesin..
Bir Gün Mutlaka!!
Allah rahmet eylesin..
Bî vefâdýr dar-ý dünya, Kimseyi þâd eylemez!..Fuzuli
Allah rahmet eylesin.
-1461 TRABZON-
Allah rahmet eylesin.
Ne yazýk ki çok eskilerden 1-2 maç yapmýþýz diye biliyorum...þimdi o zaman yanlýþlara imza atan kiþiler yüzünden biz de þikeci mi oluyoruz ? Bu iþi gelenek haline getiren 1-2 kulüp haricinde kuluplere sürekli þikeci unvaný vermek ne derece doðru?
Cengiz Çubukçu
Allah rahmet etsin.
Allah rahmet eylesin.Gazete ilanýyla gelip bizlere Hababam Sýnýfýyla yaþattýðý mutluluklar için sonsuz teþekkür ediyoruz.Mekaný cennet olsun
allah rahmet eglesin
Allah rahmet eylesin.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Allah rahmet eylesin.
T R A B Z O N S P O R
allah rahmet eylesin. mekaný cennet olur inþallah
EÐÝTÝM ÞART!!!
Allah rahmet eylesin![]()
TSira_Þimal Yýldýzý
Allah Rahmet eylesin, mekaný Cennet olsun![]()
Allah rahmet eylesin mekanini cennet etsin
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)