Fatih?ten tarihi çagri
Fatih Tekke, bu takimi yikmak isteyenlere izin vermeyelim. Su anda birbirimize en ihtiyaç duydugumuz dönem. Sampiyonluk imkansiz degil dedi
09.01.2005
?Çok iyi anlasiyoruz?
Fatih sadece Trabzonspor?un degil, ligin ilk yarisinda Süper Lig?in en formda futbolculari arasinda. Attigi kritik gollerle takimina büyük katki saglayan tecrübeli oyuncunun büyük bir derdi var. Fatih bu sikintisini dile getirirken, Antalya?dan da tüm camiaya seslendi: ?Üç yildir biraradayiz ve çok iyi anlasiyoruz. En ufak bir tartisma bile yasamadik. Taraftarimiz bu takimi çok seviyor. Ama bunu bozmak isteyenler var. Iste buna izin vermemeliyiz.?
?Futbol kalitesi düstü?
?Lütfen biraz daha dikkatli olalim. Bir Trabzonsporlu olarak ben çok iyi biliyorum ki, Trabzonspor?un dostu sadece Trabzonsporlular?dir. O yüzden birbirimize çok ihtiyacimiz var.? Fatih sözlerini sürdürken, futbol kalitesinin gittikçe düstügüne dikkat çekti ve ?Büyük takimlar çok kolay maçlar oynadi. Umarim ikinci devre kalite artar. Herkesin gücü ortaya çikmali ki, rekabet üst seviyeye ulassin? diye konustu.
?Derbiler kilidi çözer?
Ilk yarida iki büyük olayi kolay atlattiklarini ifade eden Fatih son olarak sunlari söyledi: ?D. Kiev maglubiyeti ve hoca degisikligi gibi iki sikintiyi rahat atlattik. Bu sezon sampiyonlugun zor olacagi kesin. Bizim takimimizin oyun olarak deplasmana daha yatkin bir oyun stili var. O yüzden çekindigimiz bir nokta yok. Özellikle ikinci yarida disarida oynayacagimiz derbilerin ilk yarida içeride oynadiklarimizdan daha zorlu olmayacagini düsünüyorum?
Herseyden önce FatihSULTAN Tekkeçok çok iibir Trabzonspor' lu [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Farkindaysaniz son haftalarda kaptanin sürekli birlik beraberlik çagrilari var. Bu sese kulak tikamamaliyiz. Özellikle Istanbul medyasinin kiskirtmalarina gelmemeliyiz.Kendi aramizdaki sorunlari gündeme tasimak yerine sürekli takima sahip çikmaliyiz. Yok o bunu yapti yok bu sunu yaptidan ziyade takimimizi desteklemeliyiz. Ben üç dört tane yönetime, teknik heyete ve futbolcularimiza destek içerikli mail attim bile resmi sitemizden. Sizlerinde en azindan bi kaç dakikanizi ayirip kulübe resmi sitemiz araciliiyla destek mesaji atmanizi rica ediyorum. Öyle uzun uzadiya olmasina gerek yok. Bir ki kelime bile olsa destek mesajlarimizi gönderelim arkadaslar.!!!