Bu yazıyı çok önceden yazacaktım ama sabırla transferin son gününe kadar bekledim ...
Önceden bir yazı yazmıştım Kurtuluş Günü 11 Aralık diye bazı arkadaşlar erken olmuş diye muhalif olmuş yazının zamanlamasına sonra da erken olmadıgını kabul etmişlerdi ...Tabiii ki forumda bulunan bazı arkadaşlara bir şeyi anlatmak anlatabilmek mümkün değil ...Onları kendi küçük dünyaları ve şahsi ihtiras ve menfaatleri ile başbaşa bırakmak lazım .. Örnek aldıkları yer belli zaten ...
Ülker ve D-Smart malum oldugu üzere belli takımlara sponsor oldular ..Hem transfer açısından hem başka açılardan ...Israrla bekledim bizim Sayın Başkan ve çok degerli yönetim kurulu üyeleri ne yapacak ne düşünüyorlar nasıl bir açıklama yapacaklar diye ..
Kulube uzak biri değilim benim duydugum hiç bir şey yok ...Bu tabir için özür dilerim ÜLKERİN kıçı kırık teklifleri iş değil ...bu forumda geçen sene Ülkere tepki oldugu zaman Sayın Başkan niye koşa koşa tepki verdi ..işte sorun yok vs vs diye ...
Ben zaten D-Smart ile ilgili hiç bir şey duymadım ....
Çok uzun zamandan beri yazıp anlatmaya çalışıyorum ama anlatabilmek çok zor ...
Bu yönetim TRABZONSPOR için yüzkarası bir yönetimdir ..Bunu saha sonuçları anlamında söylemiyorum...
Bu yönetim VİZYONSUZ ,MİSYONU OLMAYAN , ÇAPSIZ , KONUŞMA ÖZÜRLÜ . NE YAPTIGINI BİLMEYEN _ bir arkadaşın yazdıgı gibi insanları salak zanneden bir yönetim _
Bu yönetime çok şey yazılır ama onun zaten başlıgı var ...
ISRARLA SORUYORUM SAYIN BAŞKAN .....
SİZ VE ÇOK DEGERLİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİZ ACABA ÜLKER VE D-SMART ADLI ŞİRKETLERDEN TRABZONSPOR ADINA NE MENFAAT SAGLAMIŞLARDIR ...
Çok kızdıgınız eski 2.başkan agzı ile konuşmayı bırakıp DÜZGÜN CÜMLELER kurup cevap verirseniz tüm taraftar bilgi sahibi olur ...
UYDURUK KAYDIRIK REKLAM PANOLARINDAN BAHSETMEYİN SAYIN BAŞKAN ...
ŞAHSİ MENFAATLERİNİZ BİZİ İLGİLENDİRMEZ TRABZONSPOR KULUBUNE BU 2 ŞİRKETTEN NASIL BİR FAYDA SAGLADINIZ ?