Kısa ve öz oLarak ;
Seyircisiz oynıyacağımız için yeneceğimizi düşünüyorum.
Kısa ve öz oLarak ;
Seyircisiz oynıyacağımız için yeneceğimizi düşünüyorum.
ben galibiyet istemiyorum iyi futbol istiyorum
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
tarih yanlış yazıldı sanırım milli maç arası var
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Ankaragücü bu sene güçlü bir ekip oldu yenecegimizi düşünüyorum istiyorum umuyorum
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
anakragücüde iyi takım dişe diş bir maç olacak.
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
arkadaşlar amma paniksiniz yaa durun bi sakin olun sadece 2 puanımız gitti ve daha 4. haftadayız.Bu maçta zor geçecek ama trabzonspor alacaktır diyorum
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
bursa maçından sonra önümüz açıldı, bjk maçına kadar 4 te4 yapacağımızı düşünüyorum, tabi birde kaleci tolgaya sormak lazım. normal şartlar altında,(anormal şart : rize ve bursa maçında yenilen goller) ankaragücünü geçeriz.
Bu maci kazaniriz bjk macina kadar kayipsiz gitmemiz lazim
zor bir maç olucak inşallah kazanırız sahamızda maç kaybetme berabere kalma lüksümüz yok eğer şampiyonluk istiyorsak bencede çok sabırsız insanlarız şuan ligte aman aman top oynayan takım yok lig daha yeni başladı ilk 6 haftayı ne kadar kayıpsız kapatırsak o kadar iydir inşallah iyi yerlerde olucaz
Kötü oynuyoruz. hatta oyun oynayamıyoruz
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
en çok çekindiğimiz deplasmanlardan biriydi bursa deplasmanı ve öyle oldu.şimdi araya milli maçlar girecek ve trabzonsporun tarihine baktığınızda milli maç aralarından sonra lige genelde galibiyetle başlayamıyor.inşallah bunu tersine çeviririz.
bide şöyle bişe var brigeli trabzonspor teknikdirektörüyken hatırlıyoruz.maça 11 i sürer ve 90 dakka bitmesini beklerdi.trabzonspor ankaragücü maçında golü erken bulursa yine rize maçında olduğu gibi farka gideceğimizi düşünüyorum
yine zor bir maç dememe gerek yok zaten bizim için her maç zor inşallah kazanırız
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Bu maçı alıcağımızı sanmıyorum...
MİROSLAW SZYMKOWİAK
inşallah alırız ne diyelim..
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
heves bırakmıyorlar ki adamda.. böyle futbol oynayacaksak kazanmamızın bi anlamı var mı??..
kazandıgımız maçlarda rakip çok ezik değilse sürpriz olacak bundan sonra bana..
Hadi eyvallah..
inşallah kazanırız ama ankaragücü oldukça dirençli bir takım.hücum oyuncuları çok harekeli.savunmamız oldukça sorun yaşar.bunu engellemek için topu ilerde tutmamız lzım.onu da umut asla yapamaz.bekler zaten rezalet.celalettin bursa maçında önüne gelene vurdu top rakibe gitti tabi.sonra sıkıntı yaşadık.bu adamların topla uzaktan yakından ilgisi yok.bu kadar da savruk olunmaz ki..
Muhtemelen kazanamayiz.Ziyan denen tek hucreli ototrof canlimsi bu macta Ceyhun-yattara gibi bir degisiklige imza felan atar eminim. Bence ziya bu degisikliklerin yaninda Umut-Hasan Ucuncu filanda denemeli. Ankaragucu bu sene iyi ekip. Kazanamayiz diyorum.
13 Vitor Hugo
var mı tahmini olan...
bu arada seyircisiz maçlarımız bittikten sonra takımı, yönetimi ve hocayı rahatlatmak için Edirne'ye taşınmayı teklif ediyorum..
Kırkpınar denilen yerde bizden puan bile alamazlar.
Biz de duruma göre eldeki yıldızlarımızı kullanarak kimi zaman bir maçta 8-10 puan bile alabiliriz.
Bu durumda sanırım 100 puan üzerinde bir puanla şampiyon da oluruz...
Taraftar da gelmesin canım maça....
Yeni Cehennem.. Velcome to Kırkpınar Hell...
Cazgır Ziya Doğan
bursa maçını şans olmadığı için kybettik ama bu maçı alırız allah'ın izniyle
KORE LEE
ankaragucu gecen senelerin dandik ankarasından bi gomlek ii başladı ama tabi illa ite kaka bi galibiyet alırız heralde galiba sanırsam
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)