tabiki sevilla!!!!
![]()
2006/2007 Süper Kupası sahibini buluyor.Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Milan ve geçen sezonun UEFA şampiyonu Sevilla bu akşam Monaco 2. Louis Stadı'nda Süper Kupas için mücadele edecek.Maçı Avusturyalı hakem Konrad Plautz yönetecek.
Maçı saat 21.45'ten itibaren Show TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz..
7-7-7-7-7-7-7
tabiki sevilla!!!!
Önce TRABZONSPOR
Milan tecrübesiyle alır.
Sevilla'da moraller bozuk.Bol gollü maç olur ve Milan kazanır.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Maçın yıldızı ; Kaka
Kupa Şampiyonu ; Milan
=)
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Maçtan sonra kimin kazandığı belli olur.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Sevilla'nın almasını istiyorum ama İlhan'a katılıyorum maçın yıldızı bence de Kaka olucak![]()
-1461 TRABZON-
sevilla yı sevmezdim bu puerta olayından ama artık ispanya da sempati duyduğum bir takım
7-7-7-7-7-7-7
forza milan
kupa bizim kaçırmayız.. forza sevilla.
Önce TRABZONSPOR
sağlık olsun her kupayı alacağız diye bi kaide yokpuerta herzaman yanımızdasın
![]()
Konu Vkgz tarafından (31.08.2007 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.
Önce TRABZONSPOR
Milan işte. Yapar abi =)
Kaka golü attıktan sonra elleriyle arkasında yazan Puerta'yı göstermesi çok hoşuma gitti.Seedorf'ta oyundan çıkarken formasını çıkarıp tribünlere gösterdi.![]()
-1461 TRABZON-
İki takımı da kutluyorum.Sevilla ilk golü buldu ardından çok net bir pozisyondan yararlanamadı onu atsa maçı koparabilirdi.İkinci yarı sahada Milan vardı.Kaka ne kadar büyük bi futbolcu olduğunu tekrar tekrar gösterdi ve Milan kupayı kazandı..
Puerta'nın unutulmaması ise çok güzeldi güzel görüntüler vardı sahada..
7-7-7-7-7-7-7
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)