bence oynadıgımız seyırcısız maclarda ososuna macı gıbı dısarı dev platform kurulmalı .ve trabzon halkı stadın yanında maca bakmalı tezeuratlarla desteklemelıdır. bunu daha once fenerbahcede yapmıstı gecen sene yada ondan oncekı sene . sukrunun yanında platform kurdular mıllet macı seyrettı hem tezahurat aptı .ayrıca eger boyle bısey yaparlarsa tezehurat yapan taraftarın sesı haporlerle verılmelı .sankı stad dolumus havası veremelıdır. bence bunu yonetımden talep etmelıyız!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Seyircisiz Maçlar İçin Dev Platform
Daraltma
X
-
İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok güzl bir düsünce ama bunun yapilmasi icin caba sarfederler mi o var. Osasuna macinda böyle bir durum olmustu ve cok da güzel olmustu.
Yorum
-
ben trabzonda yasamıyom trabzonluda değilim bıkere gelebıldım kutsal mabedımıze oda 2 sene once fener ts macıdı . oyuzden halkı pek bılmem . bence trabzon halkı ısterse bızde burdan maıl bonbardımanına tutatız yonetımı . bence super olurbu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasak diye biliyorum, maçı şifreli kanal veriyor çünkü.
tam bunu yazacaktım bnde...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bunu yonetımden talep etmelıyız!!
yönetimden değil belediyeden talep etmeliyiz.uefa maçında yavuz selimde beldiye dev ekran kurdurtmuştu.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu dedıgınısın alması ımkansız unutmayın kı maclkarı sıfrelı kanal verıyo ve kaveler mac hakkını parayla alıyo osasuna macını acık kanal verıyodubu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Bu maclari seyrettirmek iin pket satin alan insanlarin mekanlarinda bir sürü insan seyrediyor ve bunu belirli bir insan seyredecek diye bir sey yok. Lig tv paketi olan bir mekandan yayin verilebilir dev ekrana.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak racon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence güzel bi fikir tezahüratlar statada hoperlör ile verilmeli7-7-7-7-7-7-7
Yorum
Yorum