Bugün Portekiz saatiyle 20:45'te (yanilmiyorsam Türkiye saati 18:45 oluyor) Porto Sporting'le karsilasiyor. Bakalim Stepanov oynayacakmi
Futbolcular bölümündeki Stepanov Basligi kilitlenmis. O yüzden buraya yeni bir baslik acmanin sakincasi olmayacagini düsündüm.
Porto dün Braga'yla oynamis ve 2:1 kazanmis. Stepanov yedek beklemis ama maca girmemis.
Bu arada forma numarasi 4
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Bugün Portekiz saatiyle 20:45'te (yanilmiyorsam Türkiye saati 18:45 oluyor) Porto Sporting'le karsilasiyor. Bakalim Stepanov oynayacakmi
Karadeniz'e Özgürlük!
İnşallah oynar.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
step yakın gelecekte 10-20 m euro gibi bedellerle top class takımlardan birinde bence ...yolu açık olsun
Önce TRABZONSPOR
Bu haftada oynamamis Stepanov.
2 Eylül'de Porto U. Leiria deplasmaninda. Bakalim orda oynayacakmi
Karadeniz'e Özgürlük!
Porto ilk maçını 2-1 kazandı.Quaresma-Postigo şov yaptı..
7-7-7-7-7-7-7
Portonun maçlarını neredn izleyebiliriz ya Özledik Milanımızı...
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Portekiz Ligini bilmemde Sampiyonlar Liginde izleriz yakinda. Hele bir oynamaya baslasin.
Galiba Stepanov'un neden yedek oldugunu buldum. Simdi Stepanov 1 yil Ziya Dogan'in takiminda oynadi. Bence Porto'nun hocasi onu mantaliteden arindirdiginda sahaya sürecek. Stepanov ZD'dan ögrendiklerini unutmadiysa sakincali olabilir Avrupa'da.
Karadeniz'e Özgürlük!
Porto zor bir gruba düstü Sampiyonlar Ligi'nde.
Rakipler Besiktas, Liverpool ve Marsilya.
Bence Porto Liverpool'la beraber cikar gruptan. Besiktas'ta UEFA'ya gider insallah
Karadeniz'e Özgürlük!
gecen seneden cok iyi bir defans oyuncusunu satmis porto, adi aklima gelmedi, Stepanov'un onun yerini doldurur evelallah ve hic suphem yok adini ve basarilarini daha cok duyacagiz gibime geliyor bu baslik altinda...
pepe o defans oyuncusu 30 milyon avroya reale gitti.
porto gruptan cıkar stepanov yolun acık olsun..
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
leandro lima diye bi adam aldılar onuda bi zaman sonra hazırcı takımlara satarlar..
inşallah başarılı olur..
milan porto da oynuyor mu?
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Stepanov ilk 11'de maça çıkarsa bana özel mesaj atın.Bir iddiaya girdim de.
keyif adamı ..
inş başarılı olur.zaten bizden gidince hepsi aslan kesiliyo tıpkı eller gibi...
Habu Cengaver kim ola ki
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Resmi görünce bir garip oldum Şimdi beğenmediğimiz Stepanov orada oynuyorda bizim geri dörtlüde ... Tövbe estağfurullah.
Ben ılk geldıgı gunden bugune ona hayrandım hatırlarsanız fener macında 3-2 lık macta mac 2-1 bız ustunduk tuncay stepanovu sakatladı oyun sahası dısına cıktı o sahaya dondugunde bız ıse 2 gol yemıstık bence cok buyk 1 topcu devamıda gelecektır onun karıyerınde
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
carsamba bjk forvetlerine gecis vermicek insallah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)