Sivas maçından 3 puan alacağımız ne malum? 3 puanı vermezlerse kötü bir başlangıç mı olacak? Destek vermeyecek miyiz?
2007-2008
12/08/2007 YrdK Trabzonspor 1 - 0 Sivasspor
17/08/2007 Gençlerbirliği Oftaş 0 - 2 Trabzonspor
2006-2007
05/08/2006 Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
13/08/2006 Trabzonspor 1 - 1 Vestel Manisa
2005-2006
06/08/2005 Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
14/08/2005 Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Son üç sezonun en iyi dönemindeyiz ve önümüzde kongre var, ozamana kadar herhangi bir gelişme olması imkansız. Şuan taraftara düşen sahada fatih tekke ve yönetim istifa diye bağırmak değil; kazanan takımını desteklemek, kongreyi beklemek.
Konu Vkgz tarafından (18.08.2007 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
Önce TRABZONSPOR
Sivas maçından 3 puan alacağımız ne malum? 3 puanı vermezlerse kötü bir başlangıç mı olacak? Destek vermeyecek miyiz?
Konu antagonist tarafından (18.08.2007 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
yani daha hiç bir şey belli değil bunlara yeterince destek verilmedi mi daha ne istiyolar
haklısın cunku bu saatten sonra kongreye falan gidilmez.. takımın destege ihtiyacı var ne kadar istifaya bagırsak bile istifa ETMEZLER etseydiler coktan ederdiler..
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
kolaysa vermesinler 3 puanı o puan bizim hakkımız
7-7-7-7-7-7-7
istifa sesini yükselt çok dinliyorlarya kulağının dibinde bağır yine aldırmaz onlar 4 ay beklemekten başka çare yok hala anlayamadınız İSTİFA ETMİYORLAR
7-7-7-7-7-7-7
siz kimsiniz, biz kimiz biz dediğiniz kesimin Trabzonspor'lu duruşu anlayışı nedir ? Olmadık dakikalarda sebepsizce ,Fatih Tekke tezahüratı yapıp arkasından Yönetim İstifa diye bağırmak mı ? Yoksa takım otobüsünü taşlayıp camlarını kırmak mı ? Eğer duruş buysa siz forma renklerini karıştırmışsınız.
önemli olan skorsa ne diye sol kanat kaleci oyun kurucu diye burada tartışıyoruz ki. maksat sedece maçı kazanmak ise oda bir şekilde oluyorsa ne önemi güzel futbolun bize yakışan oyunun. yat defansa 1 puan garanti, atarsan 1 gol ne ala.
geçen seneki 7 maçlık seriye denk gelen zamanda bir 6 lık seri yaparsak oda geçen senekinden iyidir deriz. skorlar 3 puan için yeterli olabilir ama oynanan futbol ne Trabzonspora yakışan oyundur nede bize zevk veren.
çok iyi yapmışız çünkü aynısını ben yaptım ama
bak 2 maçtr yönetm ve teknk adam yuzunden hiç hezimete uğradık mı yok
tamam istemiyoruz ama sanki bi umut
renkdaş sen gene desteğine devam et ne de olosa aralıkta gitcekler
aralıka kadar destek verelimki başarısız olduklarında tarftar arkamızda değildi gibi laflar etmesinler
EĞİTİM ŞART!!!
takıma her zaman her koşulda desteğe EVET!
yönetime zerre kadar desteğe HAYIR!
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
haklısınız yönetimin gerginliği sahada ki futbolculara teknik heyete yansımıyor!Teknik heyetin futbolcuların yüzünde ki gerginliği farkedemiyormusunuz, uzatılan her mikrofona ''üzerimize oyun oynanıyor birileri birilerini besliyor bizi istifaya zorluyorlar'' diyen başkanın bu adamlarla hiç konuşmadığını mı düşünüyorsunuz,bu demeçleri futbolcuların dinlemediğini mi düşünüyorsunuz.Adam ''kongreye kadar burdayım'' diyor , ''herkes işine baksın'' diyor.Demek ki gereksiz yere yönetim istifa diye bağırırsan hele ki bunu takımın öndeyken yaparsan birde üstüne Fatih Tekke tezahüratını eklersen zaten sınırlı yetenekli futbolcuların ve yeteneksiz teknik heyetinin sana verebileceği sadece ''0'' puandır.İşte bizde bunu istiyoruz diyen kişiler duruşlarını sergilemeye devam etsinler.
@sakrates61
cevap vermediğiniz için size cevap veremiyorum
destek tabii ama unutmayalım ki takım hala orta sahada oyun kuramıyor
bu sıkıntı ciddi bir şekilde kendini belli ediyor
ceyhun topu alıp gidiyor
gökdeniz keza aynı
serkan hüseyin bu işin adamları değil
apaçık ortada ki bu ciddi eksik giderilmezse galibiyete hasret bile kalabiliriz
önce klübün bu oyun kurucu eksiğimizi gidermesi gerekir
biz desteğe elbette ki varız
Fanki tonki zonki...
Trabzonspor'un Trabzon'daki taraftarı kulübü zaten desteklemiyor ki? Çekirdek efradı, iki dakikalık nefesleri var ve tek yaptıkları kaçan pozisyonlarda topçulara küfür etmek. Her pozisyonda gol bekliyorlar. Her pasın yerine gitmesini, her rakip atağın kesilmesini bekliyorlar.
Kısacası Şimdi destek zamanı diyorsun ama, sanmıyorum değişen birşey olacağını. Sahayı hınca hıç doldursalar bile "bir" olamıyorlar.
- Takımımız pek parlak oyun sergilemiyor.
- UEFA ya katılamadık...
- Gol atsak bile "acaba yermiyiz" diye çekinerek oynuyoruz.
- Golu yiyince de şuursuzca saldırıyoruz.
ve daha nice sebepler..... Bunlar takım üzerinde baskı oluşturuyor...Sonuçta sıradan bir takım olmadığımız için beraberliklere bile tahammül edecek durumumuz kalmadı... Bizde de oyuncularda da bir baskı var.. Oftaş maçında takımla karşılıklı tezahüret yaptık.. Eminim futbolcular " Bu hafta yendik gelecek hafta yenilirsek yine bunlar bize bağırır" diye içlerinden geçirmiştir... Bizim sadece ve sadece takımı desteklememiz gerekiyor...Oturduğumuz yerde ahlayıp vahlamakla olmaz bu işler.... Evet yönetime ve teknik adama desteğimiz yok.. Ama takımımıza hep destek vermemiz lazım...
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
aynen bir diye sayı bile yok
ben futbolcu olsam walla trabzonda oynamaya çekinirim
bizim kahvede adamın ayağı kayıyo ana avrat sövüolar
kahvedeb anektodlar:
kahveci:
pağurmak yok, küfür serbest
---------------------
taraftar:hasan bunu yapmamalıydın
-------------------
tarfatar:......................................... ...............................
taraftar: olum olum hüseyin o aya...........
EĞİTİM ŞART!!!
fatih fenere imza atarsa ben bu yönetime destek değil köstek olurum
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Ben Ziya Doğan'ın olduğu takıma destek veremem..
Kazandık mı seviriim yine de ama o adama destek vermem..
Takimim yenince sevinirim bunlardan kurtulmak icin sabirla aralik ayini beklerim..
BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Bu başlık bana mustafa topaloğlunun bülent ersoya yaptığı destek çağrısını hatırlatıyo hep...
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Bırakınız destek muhabbetini.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)