seyircisiz oynanir kazaniriz insallah!
transfer istiyoruz transfer!
seyircisiz oynanir kazaniriz insallah!
transfer istiyoruz transfer!
İnsan ol evlat!
Ç.Rize'yi zorlanmadan yeneriz. Yeni bir takımlar ve o takım oturana kadar çok puan kaybedecekler. Ve füzüksel mücadele etmiyorlar. O yüzden bize karşı şansları yok. Banko 1
FxY
Cezalı maçları bu takımlarla oynamak sevindirici. İnşallah alırız
Ne bir üniversite bitirmek ne zengin olmak. Tek dileğim seni şampiyon görmek... Trabzonspor
Yenerizzz ama seyircisiz bir tat vermez yine uyuyacagiz maçta...
Ecelim geldiğinde son nefesimde
Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde
rize yi yeneriz direnemzler bize futbol seyirciyle güzel avni aker seyirciyle güzel ama yaptığımız yanlışların faturasını ödüyoruz yapabilcek bişey yok bu hafta ceza belli olur inş en az cezayla atlatırız 3 puanımızı silmesinlerde 5 mac seyircisiz vbersinler ama 3 puan bizim hakkımız onun yenilmesi demek trabzonun haklarının yenilmesi demektir
bu maci kazanacagimizi tahmin ediyorum
üzülerek sölüyorum ki rize herhalde bu sezon kümeye oynar
yeni bi ekip,isleri zor. ama yine de kücümsememek gerekir,acemi sanslari tutar belki bize karsi
bence yanılıyorsunuz samet aybaba trabzonu çok iyi tanıyor ben bu maçtan pek umutlu değilim bide yazılan yorumlara bakarsak takım kötü oynuyor buda başka bir neden ama inşallah ben yanılırım
maça daha ç ok ama sivas maçından 3 puanıu alabilirsek rize bizim önümüzde duramaz
GILIMALI
valla salı günü 3 puanıda alırsak rizeyi gömeriz avni akere seyircisiz daha rahat oynar bizim takım
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
kazanırız....ersen oynaması lazım..
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Samet Trabzonu tanıyormuş kapasitesi kadar tanıyor. Bende Ronaldinhoyu tanıyorum ama onu asla durduramam. Bilmem anladınız mı?
Ziya Doğan fren koymasın takıma maç 6 lık olur. Çok üzülüyorum bu takım ziya doğanın elinde ziyan oluyor. Lütfen ziya gitsin yönetim kalacaksa kalsın. Fatih Tekke gelsin sol kanat ve ortasaha......... Bu arada yönetimde iyiden iyiye transfer işini askıya aldı. Mazeret üretmekten başka yaptıklarıda birşey yok ortada. Stad işi sonraya. Benzin istasyonu sonraya. Transfer sonraya....
vallah ben onu bunu bilmem 2 sene ikincilik kazanan takımın iskeletini samet kurdu ben rizeyi sizin kadar küçümsemiyorum
bu kadro bu ligde hiçkimseyizorlanmadan ye-ne-mez.
maçları herkesin ve böylesine emin konuşanların da izlediğini tahmin ediyorum.
ama bu arkaşdalar emin konuşmadna önce bence şöyle tekrar bi izlesinler.bu hüseyinle bu hasanla bu celalettinle ne olur?
gökdeniz ve yattara harikaları daha nereye kadar nasıl yaratır:-)
sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
galatasaray karşısında izlediğim rizede çok genç futbolcular vardı....ama çok acemice hatalarıda vardı....defans da yasinin yerine görkem diye genç bir oyuncu yerleştirdi samet hoca ama genç ve tecrübesiz bir arkadaş....bunların yanında ergün ferdi gökhan gibi yine tecrübesiz arkadaşlarada yer vermişti...yani genç bir takımları var ayrıca gs maçında kaleci performansıda hoşuma gitmedi.....2 forvetli oynayarak defanslarını zorlarsak özellikle de ersenle galip gelebiliriz.
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
geçen seneden bir hesabımız vardı çaycılarlaaa
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
geldi benim için çok önemli olan bir maç umarım 4-5 tane atarız da keyifle izlerim
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
cok zorlu gececek isimiz zor insallah yeneriz
5 çayy çift şekerli olsunnn
YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....KTÜ_TS
Rize'ye yenilsek üzülmem. Maç berâbere bitmesin de ne olursa olsun.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
3 de 3 Yaparız. Rizeye Yenilirsek Üzülürüm.. Beraberliğe de Üzülürüm..
çaayyy çeek rize olsun
maç büyük ihtimalle seyircisiz olacak ama TRABZONSPOR CADDESİNE dev ekran kurulupveya kurulmaz onun şartları nedir bilmiyorum ( ligtv ) ama orası boş olmamalı bence
Olaylar çıkmasaydı belki bu maça gelebilirdim.Kazanırız ama işkence çekerek.
bende yeneceğimizi düşünüyorum
geçen sezon açıkçası bizim sayemizde ligde kaldılar
2 kez rize yenilip erciyesi de 2 kere yendik
dağıtırız.. ama fazla atmamalıyız 2-0 yeterli.
bence rize cok kötü su an...
3den asagi olmaz diyorum...
tabi macin nerede nasil oynanacagi belli degil daha...
bu sorun olabilir belki...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)