Sunu anlayalim biz kime talip olursak bizim büyümemizi istemeyenler direkt veya taseronlarla bizi engelliyor. Yönetim bizim bilmedigimiz birçok konuya da vakif.Transfer kesinlikle yapilacak,Thijs bunun için gönderildi,ayrica gecen sene Tolga ve Volkan siradan takimi nerelere tasidi hepimiz gördük. 2 iyi transferle bizi durduramayacagini bilenler siradan Musa Büyük'ü bile aldirmadilar bize. Özgür söz vermesine-çok istemesine-baskaniyla anlasilmasina ragmen gelemiyor.
Bu durumda zaten zor durumda olan ATAY AKTUG ve SENOL HOCAya yaptiklarimiz çok yanlis. SENOL HOCA zaten çok agir sartlarla anlasti yönetimle,transfer ve tam yetki bunlarin en önemlileri. Takimimiz bence çok iyi hava yakaladi bunu bozmak isteyenlere destek vermeyin,SENOL HOCA nin ismine bile yabanci futbolcular gipta ediyor,eskisi gibi TRABZON da ne demiyor gelmek istiyor. Biraz bekleyin 1 tane bile ortanin ortasina iyi adam alsak SAMPIYONUZ.
Ama alamasak da herseyin sonu degil ki. Bu takim son 1 yildir kaç kez üzdü bizi? 2 kez. GS_FB maçlari. Biraz insaf son on yildir ben futboldan nefret ediyor spor prog. bile izleyemiyordum,1 yilda bu noktaya gelmisiz niye hala sabredemiyoruz. Bu yil madem üstümüze geliniyor bekleriz sezon sonunu,bu takim degil mi geçen sene firtina gibi esen? Ikinci yari performansi %30 bile artmis bir Gökdeniz-Yattara-m.Yilmaz üçlüsü eminim burda yazdiklarimiz adina bize utanç verecek.
En azinda Malatya kupa maçini bekleyin.
EFSANE DÖNÜYOR DEGIL DÖNDÜ!!!
Yorum