Evet arkadaşlar..
Rezil bir ilk haftanın ardından ikinci hafta ligin yeni ekibiyle karşılaşıyoruz.
Umarım bugun olan olaylar futbolcuları olumsuz etkilemez.
Evet arkadaşlar..
Rezil bir ilk haftanın ardından ikinci hafta ligin yeni ekibiyle karşılaşıyoruz.
Umarım bugun olan olaylar futbolcuları olumsuz etkilemez.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
1-0 Gol: ziya dogan
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
OFTAŞ i da yenemeyeceksek eğer ligden çekilelim
cavcava sormak lazım iddaa da kime oynayacak? g.birliği-oftaş için oftaşa oynarım demişti tv de
eh maç sonucu da 1-2 olduğuna göre "kardeş" takımı lige iyi de başlattı kendisi..ne günlere kaldık yav.. rezillik artık önceden ifşaa ediliyor.
Konu calypso tarafından (12.08.2007 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
oftaş takımını küçümsememek lazım bence gençlerbirliğini 2-1 yendiler... dikkatli olmak lazım..ayrıca erseninde oynaması lazım...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
vallahi zor olucak süper lige yeni geldiler lig de kalici ola bilmek icin can la basla mücadele ediceklerdir bil hassa büyük takimlara karsi nasil oynadiklari hic bilmiyorum maclarini izlemedim . Insallah üc puanla ayriliriz
aynı kadro aynı taktik oftaşı yenmeye yeter. sivas gibi hiçkimse savunma yapıp sadece rakibi yıpratmak için oynamaz çünkü.. iyi futbol beklemiorum fakat galip geliriz. 2-0
VERENA (KIRANKAŞ)
Bu olanlardan sonra bence oftaş elimizden kurtulamaz
bence bu olaylardan sonra ve en önemlisi bu futboldan sonra 40 yıl top oynasak gol atamayız. belki kornerde, serbset vuruşdan veya rakip hatasından golü buluruz. maça gelince berberlik iyidir diyorum yine
bana da alırız gibi geliyo çünkü hırs yapabilir futbolcular zorlnsakta alırız![]()
KORE LEE
walla top oynamayacağımıza eminim... sistmimizin adı "futbolsuzluk"...
acizlik, ezilmek.vs.vs.vs..
skor ne olur??
ne farkeder...
tamamen süpriz..
Transfer olur belki bu maça kadar...
BORDO MAVİ
bilet fiyatları Kapalı Gençlerbirliği Oftaş SK: 56 YTL
Maraton Gençlerbirliği Oftaş SK: 33,50 YTL
K.arkası Gençlerbirliği Oftaş SK: 22,50 YTL
Kapalı Trabzonspor: 56 YTL
Maraton Trabzonspor: 33,50 YTL
K.arkası Trabzonspor: 22,50 YTL
bilet fiyatları malesef böyle cavcav coştu yine
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
inşallah kazanıcaz bu maçı kentelenmemiz gereken zamandayız
maç saati 21.45ti diye hatırlıyorum
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
valla ligde Trabzondan sonra en beğendiğim takım. Hepsi genç, sadece 2 yabancıları var ve sistem takımı. İnşallah kazanırız.
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Bu maç ve bunun gibi maçları alamazsak zaten şampiyon olamayız ki ben bu sene Allah'ın izniyle alacağız diyorum ve bütün engellemelere rağmen 40. yılımızda şampiyon olacağız diyorum. En azından umuyorum.
bu maçta tribünde ki yerlerimizi alacağız inşallah!
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
tarihin en kalabalık ankara tribününü oluşturmalıyız kenetlenelim
sanki bi kenetlenme var bugün çok sayıda üye ilk msjlarını atmışlar foruma
siniriniz anlaşılabilir sitemlerinizde haklı olabilirsiniz ancak biraz daha dikkat arkadaşlar..mümkünse sinirlerimize hakim olamayacağımız durumlarda yazmamaya sakinleşmeye özen gösterelim!çünkü bu forumu yediden yetmişe bir çok kişi takip ediyor bilhassa bayanların da olduğunu unutmayalım...
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
ankarada taraftar show yapmamız lazımmm..bilsinlerkii bu takım herzaman heryerde yanlız olmayacakkk....
Hic bi macta inanmam ama bu mac farklı olcak baya..Ts bu haftanın acısını cıkaracaktır..(Temennim)
perdere la trebisonda
@miractopal
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)